Vintage Tangent?
... számomra emlékek fűződnek hozzá, pár évig használtam egy Tangent RS6 hangfalpárt.
Grat hozzá.
Vintage Tangent?
Köszönöm az ajánlást, már elolvastam: sőt, ifjúkorom egyik kedvenc olvasmánya volt
severance írta: ↑2025.02.20., csüt. 15:05Sokat gondolkodtam ezen, és mai fejjel már egyértelmű, hogy a kommersz hifinél nem volt cél a "világmegváltás" már akkoriban sem. A nagy japán gyártók szégyene, hogy a mi dimenzióinkhoz képest szinte felfoghatatlan lehetőségeik dacára nem sikerült emlékezetes készüléket illetve kapcsolást sem lerakniuk az audiofil társadalom asztalára. (Na jó, egyetlen egyszer a Pioneer nagy kegyesen lehajolt némi apróért az A-400-as erősítővel.)
Sokat gondolkodtam ezen, és mai fejjel már egyértelmű, hogy a kommersz hifinél nem volt cél a "világmegváltás" már akkoriban sem. A nagy japán gyártók szégyene, hogy a mi dimenzióinkhoz képest szinte felfoghatatlan lehetőségeik dacára nem sikerült emlékezetes készüléket illetve kapcsolást sem lerakniuk az audiofil társadalom asztalára. (Na jó, egyetlen egyszer a Pioneer nagy kegyesen lehajolt némi apróért az A-400-as erősítővel.)
Akkor ne tudd meg en mit kaptam tole mikor ide felraktam a rendszerem, hogy nem 40 eves hifivel hallgatok zenet, volt ott mindenfele jelzo. En mondjuk valaszoltam de aki eldontotte magaban, hogy az a jo amit o csinal es ahogy csinalja, olyannak nem tudsz ervelni.severance írta: ↑2025.02.19., szer. 19:53Először is, nem köszönöm a minősíthetetlen hangvételű privátban írt leveledet, és válaszra sem tartom méltónak. Csak annyit árulok el (nem mintha annyira számítana), hogy a feltételezéseddel ellentétben nem vagyok taknyos kölyök, a nickedből kiindulva 6 évvel vagyok idősebb nálad. Egyáltalán nem állt szándékomban egyébként kötekedni, csak valakitől hallottam, hogy a Dankó Rádión esténként meglepően színvonalas világzene is szokott menni, és úgy láttam (utólag konstatálva lehet, hogy rosszul), hogy 102,3-on áll a skála. Amúgy a teljes magyar rádióműsor választék egy tragédia: utoljára a Radio Cafén (előtte Est FM-nek hívták ha jól tudom) hallottam normális, még valóban szerkesztett, tartalommal bíró rádióműsorokat.
Sajnos nem potos a skála, de ez a 40+ évnek vagy miatt megbocsájthatóseverance írta: ↑2025.02.19., szer. 19:53úgy láttam (utólag konstatálva lehet, hogy rosszul), hogy 102,3-on áll a skála. Amúgy a teljes magyar rádióműsor választék egy tragédia: utoljára a Radio Cafén (előtte Est FM-nek hívták ha jól tudom) hallottam normális, még valóban szerkesztett, tartalommal bíró rádióműsorokat.
Először is, nem köszönöm a minősíthetetlen hangvételű privátban írt leveledet, és válaszra sem tartom méltónak. Csak annyit árulok el (nem mintha annyira számítana), hogy a feltételezéseddel ellentétben nem vagyok taknyos kölyök, a nickedből kiindulva 6 évvel vagyok idősebb nálad. Egyáltalán nem állt szándékomban egyébként kötekedni, csak valakitől hallottam, hogy a Dankó Rádión esténként meglepően színvonalas világzene is szokott menni, és úgy láttam (utólag konstatálva lehet, hogy rosszul), hogy 102,3-on áll a skála. Amúgy a teljes magyar rádióműsor választék egy tragédia: utoljára a Radio Cafén (előtte Est FM-nek hívták ha jól tudom) hallottam normális, még valóban szerkesztett, tartalommal bíró rádióműsorokat.
lacy írta: ↑2025.02.19., szer. 19:45Kérlek szépen, az egy valódi ónémet márványlapos komód, igazán ideális alap bármilyen hifihez, garantáltan rezgésmentes
A lenti étkezőben van egy dupla emeletes ugyanilyen mikor a szállítók hozták, a fa részét 1 muki hozta a márványlapot meg kettő és erősen ziháltak vele :)
a lemezjátszó még akkor sem ugrik, ha az unokám eldübörög előtte fél méterre az ugráló unikornisával.
Kérlek szépen, az egy valódi ónémet márványlapos komód, igazán ideális alap bármilyen hifihez, garantáltan rezgésmentes
Nem alatta az asztal! Amúgy nem hallottam még ezt az erősítőt , nem tudom milyen hangja. Van . De álltalába Csak a régi hifit szeretem hallgatni ! A hangjuk végett ahogy zenélnek !
Klasszikus receiver, jó ezeket elővenni, leporolni és főleg hallgatni
Az persze semmivel sem különb...
Ennyire melegszik ez a masina?