óóó, nem ilyen vészes ez. Sebi mikor visszatért. felkacagtam. de azt még talán értette, hogy a Merida Reactonak szólt, amit wpelőször nem vettem észre, majd megkérdeztem, van e ott pocak, vagy a mez. de ez is nyilván poén volt, de ledagaszozva érezte magát. gondoltam, erre majd rájön, hogy nem a munkájának beszólás, csak vicc, de lehet nem ült. de, ha akkor sértve érezte magát és ez segít, nyilvánosan megkövetem, hogy NEM DAGADTpärt írta: ↑2025.02.22., szomb. 10:13Mielőtt végleg politikai közbeszéd mélységig mélybúvárkodjátok magatokat a hobbink leghúsbavágóbb problémáin (bár nekem lövésem sincs, min vitáztok, bár az is igaz, hogy teljesen láma vagyok a témához), jelzem, hogy vagy két hónap múlva már talán együtt tekerhetünk. Addig valami közös nevezőt találhatnátok, nem szeretnék tekerés közbeni pumpával verekedést látni.![]()

a többi engem nem annyira érdekel, ahogy se a széthegyezett wattedzés és a villanyváltó vagy tárcsafék se. márhogy az a része, mindenki úgy élvez, ahogy akar

legalább tudtok bicózni. én -marha- múlt héten, bár ketten is jelezték, hogy torkuk fáj. nincsenek jól, elmentem hangFALat bótolni, há persze, hogy sikerült valamit benyalnom, így kedd óta nyomom az ágyat... remélem megérte, de az nem ma fog kiderülni