azért ez nem ennyi... nem kel meszemenni, elég a hazai TT időfutam, ahol hol befúj a szél, hol nem a pálya adottságai alapján, a tempót tartani kell. Aztán a ránézésre egyenes szakaszon vannak alattomosan jelen lévő alig látható, de érezhető kisebb kaptatók, lejtők, ami ha a ritmust megzavarja, kicsit bemocorog a wattmérő. egy fasor megszűnésekor simán befújhat olyan szél, ami hirtelen ilyen mértékű erőtöbbletet kér. Az más kérdés, hogy után a delikvens mérlegelhet, hogy wattalapon lassít, vagy xarik rá és tartja a tempót, bízva abban, hogy nemsoká megkegyelmez a pálya.Snipi írta: ↑2025.02.21., pén. 11:55Elhiszem nektek. De azért, senkit nem megbántva, hogy Bissegernél vagy Pogacarnál azért furcsa, hogy egy egyenletes tempójú időfutamon azért fura, hogy így ugrabugráljon. Náluk azért az egyenletes teljesítményleadás szerintem alap. De persze, nem ismerem ezeknek a wattmérőknek a működési elvét.
Lehet ez is olyan mint a CD-játszó.Mintákat vesz perecenként 44.000-szer és abból számol "valamit". Ahelyett, hogy mind minden rendes ember LP-ről venné az információkat.
![]()
de nagyon nem is értem, ez miért fontos ennyire. pelikán bedobott egy ilyet... nekem ez csak azt jelenti, bedobta, de nem gondolta át, hogy amit oda kiírnak, azt nem csak úgy odarajzolják, hanem valahogy lejön a rendszeren. nem is értem, mit jelent ez a sejtelmes beszólás