1000Ft alatt lassan már semmi sincs, pláne nem értelmes dolog, titkos favorit.revox írta: ↑2025.02.21., pén. 10:07jóhogy.nem figyeltemzoli73 írta: ↑2025.02.21., pén. 09:41
Ezek szerint nem figyeltél néhány oldallal korábban!
A belépő kategória egyértelmű sztárjának ki lett kiáltva a Canare, pl. ez: https://sonopart.hu/canare-2s9f-hangfal ... 89mm-15934, vagy ennek a vastagabb változata, a 2s11F.
Én magam még nem próbáltam, de tervezek belőle beszerezni, mert hozzám került egy Denon minihifi, ami pofátlanúl jól szól, és hangfalkábelei nincsenek. Kipróbálni is csak egy szükségmegoldás tyúkbéllel tudtam, de úgy tapasztaltam, hogy bőven megéri vele foglalkozni. A konyhában tervezem beüzemelni, és nekem egyből a Canare ugrott be, mint olcsó hangfalkábel, ami ennek ellenére jó is.tőlem 20 éve nem kértek ilyet
![]()
de ettől titkosabbra gondoltamami métere max 1000 Ft, de inkább alatta. érzésre inkább fedjen el,mint kukorékoljon. de megjegyzem,ha semmi nem jön...
tónusa milyen? EgyNAD receiverhez lesz.
Ennyiért veszel valamit, ami ránézésre szimpatikus, és működni fog, ennyi, de elvárásokat nagyon nem szabad felé támasztani.
Szerintem az a NAD legalább egy Canare-t azért megérdemelne.