dixie-chicken írta: ↑2025.02.19., szer. 11:33
Az a Mission 776/777 egy zseniális páros,az nekem be van égetve a memóriaegységembe,és nem tudom kitörölni...előfok elemes,és ezek már rég tönkre mentek,mindben,mármint az elemek,ha találnál használt példányt...végfok MOS-FET,2x100W...
Ha ismered a Hafler DH100/101/110/200/220-sokat,kb hasonló a 776/777,csak egy szintel magasabb hangzás mint a Hafler-ek...
Először nem értettem, hogy egy '21 - es akku miért biztos, hogy mind tönkrement, ránéztem még egyszer, akkor látom, hogy '82 - es a motyó...
Azért ilyen szép masszív...
Gondolom, hasonló paraméterekkel lehet találni bele sokkal korszerűbb aksikat...
Még valami a Pink-kel kapcsolatban hogy behelyezhessük a korába - közvetlen előtte egy ARC SP9 előfokom volt. / Az SP11 - ről álmodoztam, de az csak álom maradt.

/
Mindenesetre az SP9 - es is egy jegyzett, elismerten jó hangú darab volt.
Tehát az ARC után jött a Pink Pip, és minden paraméterében jobb volt.
Tér, levegő, felbontás, minden.
Ennek ellenére a 11 - esért látatlanba odaadtam volna...
Hafler - ről annyit tudok csak, hogy TJ tunermann-nak volt egy utánépítése, és mind a véres kardot hurcolta körbe, hogy mindenféle gyári erősítőt " leverjen " vele...
Egy alkalommal én is fültanúja voltam, hogy egy Sony őrült - 10 éve Sonykat dédelgetett - legcsúcsabb csúcs erősítőjét hogy alázta porrá...
Szegény tulaj olyan ideges lett, hogy majdnem kiugrott az ablakon.
Végül nem vette meg a Haflert, de két héten belül minden Sony-ját eladta.
Tanganciális lemezjátszót, erősítőt, GR5 - ös dobozokat, amit talált...