Sebi, a 2 hónapos, kerékpáros ekCaminód alatt nem biztos, hogy bepótoltál több évtizedet. De vágom én, ha itthon az összes nagy múlttal bíró edző is hülye, mit akarunk mi, mezei halandókasebestyen írta: ↑2025.02.22., szomb. 09:13
Te jobban tudod Janinál (is) ez a lényeg. Nem csoda, hisz profiként rendszeresen időfutam bicajjal veretsz wattmérővel, 40-60 perc időfutam versenytempón.
Akkora MARHASÁGOKAT írsz, nem a plafon, az ég szakad le egyszer.![]()

De, ami a lényeg, magát a problémát félreérted. Ennek az egésznek én pl az értelmét se látom, mert a televíziós közvetítéseken be szoktak vágni kb 5 másodpercet, amikor az adatokat mutatják. Jani kerékpáros tudását és tapasztalatát senki nem vitatja, de ez nem túl nyitott gondolkodás részéről, mert csak bedob egy mondatot és nem gondolja át. De ez már nem kerékpáros kérdés, szimpla probléma feltáró készség, ami már inkább a pszichológia tudomànya témakör. Egyébként egy borzalmasan sokadrangú kérdés, soha nem is nézem ezeket az adatokat. Nem is értem ezt a beszélgetést, mert, ha oda kiírnak valamit, az ha igaz, ha nem, ott van és annak, mint mindennek az életben, oka van, ami lehet egy egyszerü adatátvételi hiba is. Ez részemről nem egy sportkérdés, inkább filozófiai. Nem kell skatujában élni, kicsit nyitottabban.