Azt nem tudom eldönteni, hogy kinek mibe érdemes befektetnie :)tottyi írta: ↑2025.02.20., csüt. 08:39Azt mondod, hogy akkor mar nem erdemes belefektetni a JPlay-be? Egyebkent milyen problemarol van szo?wittao írta: ↑2025.02.18., kedd 17:35Valojaban van egy ujabb iranyzat, ami elterjedoben van a gyartoknal, hogy linux mintara kerneltol rakjuk ossze az aktualis Win verziot, amire szuksegunk van. Ehhez kepest egy AO vagy Fidelizer is sokat szemetel. Mi osszehallgattuk az altalunk letrehozott W10 es W11 ilyen verzioit, es egyertelmuen ertelmetlenne valt az AO/Fidelizer licenszelese a tovabbiakban.
Manapsag igy vagyok a Jplay-jel is, tobb problemat hordoz szamomra magaban, mint az a hangzasvilag, amit kepvisel (nekem az ASIO jobban is tetszik).
Most ugy latom, hogy az AO es a JPlay Femto is hamarosan el fog tunni… talan ez utobbi tovabb fogja huzni. Egy 8.0/W11 verzio kiadasaval par evet nyernenek.
Ha Neked tetszik a JPlay és semmilyen problémát nem tapasztalsz vele, akkor használd.
Nekem és többeknek az instabilitása a probléma. Ha ledob egy eszközt utána csak újraindítás van, néha "haza telefonál" de ha ezek tiltva vannak, akkor képes emiatt megállni... stb. Számomra a hangbéli nyereség nem volt egyenértékű a szenvedés mértékével, így inkább ASIO-zom.