wittao írta: ↑2025.02.18., kedd 10:56
Kedves adminok!
Nagy keres lenne, ha leirnatok a hozzaszolasom hol volt politikai indittatasu, ami miatt ki kellett moderalni? Pont azt irtam le, hogy partallastol fuggetlenul az utcaban szar az aram mindenkinek!
Meresekkel lehet bizonyitani (most mar online hozza lehet ferni a sajat halozatunk meroinek adataihoz is sok helyen, vagy inverterek adataihoz), orszagszerte tobb helyen NEM JO AZ ARAMSZOLGALTATAS minosege es ara sem. 196V mert feszultseg szerintem nem felel meg a szolgaltatasi kriteriumoknak.
Vagy csak a jo dolgokrol lehet beszelni?
Persze a homokba dughatja mindenki a fejet, itt minden rendben van…
Ettol fuggetlenul mar tavaly elkezdodott, hogy a hivasaink 30%-a aktiv tapregeneratorokkal kapcsolatos erdeklodes. Szerintetek ez veletlen?
Ha olyan szuper minden, akkor miert keresnek ilyeneket az emberek?
Telen 200-210V van ejszaka, nappal nyaron meg 250V felett… es meg hozzateszem, hogy nagyon gyorsan valtozik is, akar par masodperc elteressel 5-10V-okat.
Es ha azt gondoljuk/remeljuk ez nincs kihatassal a hifirendszerunkre, taposvenyunkre, akkor nem is tudom ez a forum miert van, ha nem ilyen dolgok atbeszelesere…
Én pakoltam át az OFF-ba, márpedig azért, mert ki lett hegyezve az árakra, amiből aztán elindult egy olyan szál, aminek nem sok köze van a kábelezéshez.
Azzal szerintem ezen a fórumon kb mindenki tisztában van, hogy hazánkban elég csapnivaló a szolgáltató stabilitása. Számtalan alkalommal kiveséztük, átbeszéltük. Ezt nyilván ismét át lehet, ha van hozzá kedvetek, de a ismétlem a mondanivaló nagyobbik része számomra OFF-volt. Relevánsan lehet róla beszélni, itt is a többit meg érdemes kihagyni.
Az meg, hogy mennyire van kihatással a rendszerünkre egy tápösvény, tápkondicionáló, tápgenerátor, stb, az mindenki meghallgathatja, akár otthon is! SŐT! Én mindenkinek javaslom, aki nem próbálta, hogy próbálja meg rendbe tenni az otthoni áramellátását, csodákat fog hallani. Én most egy Audioquest Niagara 5000-et próbálgatok egy fórumtárunk jóvoltából és azt kell mondjam, hogy ennél egyértelműbb javulást ritkán hallani egy rendszerben.