A kipipált és sokat próbált vonal nem feltétlenül az élvezetes zenehallgatást, inkább a folyamatos készülékcseréket mutatja.zoli73 írta: ↑2025.02.21., pén. 21:16Gondolod, hogy akik itt kritikákat fogalmaznak meg, azok csak képek és leírás alapján ítélkeznek, és nem hallottak, próbáltak már ilyet, vagy hasonlókat?gomolalaci írta: ↑2025.02.21., pén. 20:44Előbb-utóbb a józan ész, (már amennyi marad a folyamatos agymosás után) legyőzi a sznobokat, akiknek csak az ár cédula számít!
Szerintem a legtöbbjük által jól ismert, és már meghaladott, kipipált ez a vonal.
Nekem az elmúlt 20+ évben csak a hangszedőm (gyártón belül két kategóriával feljebb) és az integráltam változott.
Nálad mi a helyzet például a másfél-két (vagy tudomisén, mikor) favorizált készülék-fellógatásokkal? Mert arról itt a háttérben nem sokat olvastam, csak hogy elkezdted. Azt le sem írom, hogy van olyan (sok évtizede dolgozó és neves) hangdobozgyártó, aki az ilyesmitől óva int. Ahogy mosolyog azon is, hogy mennyire kell távol tartani a hátsó reflexnyílásos dobozokat is a faltól.
Ahogy ugyanazoktól a tuttistáktól pár évente újabb és újabb csodákról olvashatunk, hallhatunk: hangdobozt biciklibelsőre, aztán inkább lábra, aztán gyurmára, tüskére, fene tudja, mire. Hasonlóan cd-fagyasztás, -filcezés, földelődobozok, csavart vagy egyenes kábel, fa-, kő-, acél-, akármilyen alátétre, mert a parketta árt a hangnak ...
Aki meg zenét hallgat, az leginkább távol van innen.