Akkor ne tudd meg en mit kaptam tole mikor ide felraktam a rendszerem, hogy nem 40 eves hifivel hallgatok zenet, volt ott mindenfele jelzo. En mondjuk valaszoltam de aki eldontotte magaban, hogy az a jo amit o csinal es ahogy csinalja, olyannak nem tudsz ervelni.severance írta: ↑2025.02.19., szer. 19:53Először is, nem köszönöm a minősíthetetlen hangvételű privátban írt leveledet, és válaszra sem tartom méltónak. Csak annyit árulok el (nem mintha annyira számítana), hogy a feltételezéseddel ellentétben nem vagyok taknyos kölyök, a nickedből kiindulva 6 évvel vagyok idősebb nálad. Egyáltalán nem állt szándékomban egyébként kötekedni, csak valakitől hallottam, hogy a Dankó Rádión esténként meglepően színvonalas világzene is szokott menni, és úgy láttam (utólag konstatálva lehet, hogy rosszul), hogy 102,3-on áll a skála. Amúgy a teljes magyar rádióműsor választék egy tragédia: utoljára a Radio Cafén (előtte Est FM-nek hívták ha jól tudom) hallottam normális, még valóban szerkesztett, tartalommal bíró rádióműsorokat.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 860
Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2HC R | Ethernet kabel: VIABLUE EP-7 SILVER RJ-45 CAT6A
amúgy a Jazzy is jó minőségben sugároz, meg a Klasszik rádió is
Sajnos nem potos a skála, de ez a 40+ évnek vagy miatt megbocsájthatóseverance írta: ↑2025.02.19., szer. 19:53úgy láttam (utólag konstatálva lehet, hogy rosszul), hogy 102,3-on áll a skála. Amúgy a teljes magyar rádióműsor választék egy tragédia: utoljára a Radio Cafén (előtte Est FM-nek hívták ha jól tudom) hallottam normális, még valóban szerkesztett, tartalommal bíró rádióműsorokat.
amúgy a Jazzy is jó minőségben sugároz, meg a Klasszik rádió is
Először is, nem köszönöm a minősíthetetlen hangvételű privátban írt leveledet, és válaszra sem tartom méltónak. Csak annyit árulok el (nem mintha annyira számítana), hogy a feltételezéseddel ellentétben nem vagyok taknyos kölyök, a nickedből kiindulva 6 évvel vagyok idősebb nálad. Egyáltalán nem állt szándékomban egyébként kötekedni, csak valakitől hallottam, hogy a Dankó Rádión esténként meglepően színvonalas világzene is szokott menni, és úgy láttam (utólag konstatálva lehet, hogy rosszul), hogy 102,3-on áll a skála. Amúgy a teljes magyar rádióműsor választék egy tragédia: utoljára a Radio Cafén (előtte Est FM-nek hívták ha jól tudom) hallottam normális, még valóban szerkesztett, tartalommal bíró rádióműsorokat.
lacy írta: ↑2025.02.19., szer. 19:45Kérlek szépen, az egy valódi ónémet márványlapos komód, igazán ideális alap bármilyen hifihez, garantáltan rezgésmentes
A lenti étkezőben van egy dupla emeletes ugyanilyen mikor a szállítók hozták, a fa részét 1 muki hozta a márványlapot meg kettő és erősen ziháltak vele :)
a lemezjátszó még akkor sem ugrik, ha az unokám eldübörög előtte fél méterre az ugráló unikornisával.
A lenti étkezőben van egy dupla emeletes ugyanilyen mikor a szállítók hozták, a fa részét 1 muki hozta a márványlapot meg kettő és erősen ziháltak vele :)
a lemezjátszó még akkor sem ugrik, ha az unokám eldübörög előtte fél méterre az ugráló unikornisával.
Kérlek szépen, az egy valódi ónémet márványlapos komód, igazán ideális alap bármilyen hifihez, garantáltan rezgésmentes

Nem alatta az asztal! Amúgy nem hallottam még ezt az erősítőt , nem tudom milyen hangja. Van . De álltalába Csak a régi hifit szeretem hallgatni ! A hangjuk végett ahogy zenélnek !
- frenki485
- Beköltözött
- Értékelés: 602
Klasszikus receiver, jó ezeket elővenni, leporolni és főleg hallgatni

Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Palotás féle végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC phono, Shure M44-7/SC35C
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Udv nem hiszem én hogy a rádió része a lényeg !!
Az persze semmivel sem különb...
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Esti fények ..

A "forget hifi, remember music" szlogen jegyében számomra a "vezérlés" is egy fontos szempontja az elmélyült zenehallgatásnak, és törekszem az erre fordított idő és energia minimalizálására. Ez tehát a magyarázat a fotón szereplő arzenálra, ami sejteti, hogy van még mit finomítani :-I
És szerintem fordítva kellene alá raknod, a jelenlegi "talpa" érintkezzen a DAC alsó lapjával és ne a hűtőbordák, a talp felveszi a hőt, majd a bordák leadják. Ugye a bordáknak elég nagy a hőleadó felülete, de ha bordákkal felfelé rakod, alig lesz ami összegyűjti a meleget...
Ha beírod a keresőbe, hogy "notebook hűtőpad", találsz rengeteg lehetőséget, ami professzionális és kulturáltan néz ki!
Pár kép, csak kedvcsinálónak:
De rengeteg féle van és nem kerülnek egy vagyonba
- frenki485
- Beköltözött
- Értékelés: 602
Ennyire melegszik ez a masina?
És szerintem fordítva kellene alá raknod, a jelenlegi "talpa" érintkezzen a DAC alsó lapjával és ne a hűtőbordák, a talp felveszi a hőt, majd a bordák leadják. Ugye a bordáknak elég nagy a hőleadó felülete, de ha bordákkal felfelé rakod, alig lesz ami összegyűjti a meleget...
Ha beírod a keresőbe, hogy "notebook hűtőpad", találsz rengeteg lehetőséget, ami professzionális és kulturáltan néz ki!
Pár kép, csak kedvcsinálónak:
De rengeteg féle van és nem kerülnek egy vagyonba

Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Kukázott Babetta hengerfej el lett vágva osztkipolírozva.... akár hájend iparág is épülhetne rá. 

Már nyomom is az entert és rendelek
earforce írta: ↑2025.02.13., csüt. 09:33**Audiophile ThermalFlow hűtőborda – a hangzás forradalma**
Fedezd fel a ThermalFlow hűtőborda titkát, amely nem csupán egy hifi készülék alátét – hanem a hangzás új dimenziója! A precíziós megmunkálású, többrétegű alumínium bordázat révén a készülékek működése stabilabb, az elektromágneses interferencia csökken, és a rezgések harmonikus egyensúlyba kerülnek.
A ThermalFlow különleges hőelvezető képessége minimalizálja a mikrorezonanciát, amely torzításokat okozhat a hangzásban. Az így létrejövő tisztább, élettel telibb hangkép minden eddiginél természetesebb zenei élményt nyújt. A mélyek feszesebbé válnak, a középtartomány selymessé simul, míg a magasak kristálytiszta ragyogással szólalnak meg.
Ne hagyd, hogy hifi készüléked energiája feleslegesen elillanjon! A ThermalFlow nem csupán egy kiegészítő – ez egy technológiai áttörés, amely felszabadítja az elektronika valódi potenciálját. Éld át a rezgések nélküli, tiszta hangzás varázsát!
Már nyomom is az entert és rendelek

Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
**Audiophile ThermalFlow hűtőborda – a hangzás forradalma**
Fedezd fel a ThermalFlow hűtőborda titkát, amely nem csupán egy hifi készülék alátét – hanem a hangzás új dimenziója! A precíziós megmunkálású, többrétegű alumínium bordázat révén a készülékek működése stabilabb, az elektromágneses interferencia csökken, és a rezgések harmonikus egyensúlyba kerülnek.
A ThermalFlow különleges hőelvezető képessége minimalizálja a mikrorezonanciát, amely torzításokat okozhat a hangzásban. Az így létrejövő tisztább, élettel telibb hangkép minden eddiginél természetesebb zenei élményt nyújt. A mélyek feszesebbé válnak, a középtartomány selymessé simul, míg a magasak kristálytiszta ragyogással szólalnak meg.
Ne hagyd, hogy hifi készüléked energiája feleslegesen elillanjon! A ThermalFlow nem csupán egy kiegészítő – ez egy technológiai áttörés, amely felszabadítja az elektronika valódi potenciálját. Éld át a rezgések nélküli, tiszta hangzás varázsát!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- tottyi
- Hazajáró lélek
Kozkivanatra, es megsem 1500 euro.

Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2HC R | Ethernet kabel: VIABLUE EP-7 SILVER RJ-45 CAT6A
- tottyi
- Hazajáró lélek
Ezert mem rakok fel nagyfelbontasu kepeket mert nem az osszkepet nezik az emberek.

Az teszteles szempontjabol van ott bar mar egy ideje ott van, hogy a meleget jobban eloszlatja ha pl megy 10 orat a zene. Ha utananezel akkor kaphato is hozza egy allvany ami egyben hutokent is funkcional. Akarok valami szebbet alarakni csak olyan kell amirol nem huzzak le a kabelek. Az original eleg draga es nemhiszem ha el akarom valaha adni a Dave-t, hogy annyit adnanak erte allvanyostol.
Mágneses levitáció...

AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.