Sokaknak ajánlottam már a kínai visszafejtett Studer 900 v3 tápokat, most már lehet kapni kompletten összeszerelve is.Rock60 írta: ↑2025.02.16., vas. 10:45Nyitott kaput döngetsz.
Pali 923 problémájára írtam - talán olvastad - hogy ha drágálja az analóg táp árát a " töredékébe " kerülő eszköz elé, akkor venni kell egy XBox tápot, túl sok alternatíva nincsen.
Tudom, hogy a Microsoft nem a világ teteje - de sokkal jobb, mint a gyári kapcsi táp - nálam is SBoosterek táplálják a modemet és a setup boxot, pedig az utóbbiak annyira olcsók, hogy pénzbe sem kerültek, a szolgáltató adja őket.
9.000 Ft postázva
Ehhez kell egy jó trafó, belső vezetékezés (Kácsa - Neotech pl. akármelyik, teljesítménytől függően), IEC, kapcsoló, ház.
VAGY
35.000 Ft körül árulják a single, vagy 45.000 Ft-ra emlékszem a DUAL változatát. (egyébként ha valakinek kis elektronikai vénája van, akkor maga át tudja állítani a feszültségeket amit szeretne... nekem nincs sok ilyen képességem, de megcsináltam a magam darabjait).
Érdemes megnézni Gabster tesztjét erre vonatkozóan:
https://www.youtube.com/watch?v=oPhV90szR_A
Ha még egy picit valaki Ian Canada cuccokkal megfűszerezi, egyszerűen megérti hazai gyártóként miért nehéz ezzel versenyezni. 2-3 ilyen táp és a router/switch armada/optikai leválasztók stb. alacsony zajú tápokkal ellátása megoldva. Akinek kis kézügyessége van + felszerelései, manapság fantasztikus dolgokat tud létrehozni saját maga is ezen a területen.