Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Luxman L-507 uX II integrált erősítő
Re: Luxman L-507 uX II integrált erősítő
Bár óriási tempóban érkezik a tavasz, nálam mégis erőteljesen fagy! Jééééééég! 

Meglátni, meghallani és beleszeretni a hangjába egy pillanat műve volt! Nálam örök szerelmem lesz a Luxman. De mivel szigorúan márkán belül feljebb léptem ezért továbbra is eladó ez a csodálatos remekmű!
Irányára: 1 770 000 forint
Várom az ajánlatokat!
Irányára: 1 770 000 forint
Várom az ajánlatokat!
Kedves Fórumozók!
Mivel az előző, hosszabb reflektálásom is törlésre került a kedves fórumtárs által tévesen megosztott privát levelezésünkkel együtt, ezért végül hallgattassék meg a feltételezett "bűnös" is! A jogban van az az alkotmányos alapelv, "az ártatlanság vélelme", amely szerint senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg a büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg.
Tisztelettel köszönöm a Fórum Adminjainak korrekt, jogkövető hozzáállását!
Lenne egy ajánlatom! Ha ezek után is , miután "non fair" módon kinyírta a hirdetésemet a kolléga, még lenne valakinek kedve birtokolni ezt a hibátlan, tökéletes, gyönyörű ritkaságot, de kétségei vannak annak makulátlan mivoltával kapcsolatban, a "deal" előtt én felküldöm bevizsgálásra Budapestre a márkaszervízbe a készüléket. Amennyiben a szakemberek találnak valamit, azaz kimutatják idegen anyag ( pl. WD 40, Snake oil, kerékpárzsír , vagy akár Windex a 'la "Bazi nagy görög lagzi") jelenlétét a készülékben, akkor ÉN FIZETEM a bevizsgálás költségeit, és FÉLÁRON odaadom a Luxmant! Ha azonban nem találnak semmit és a készülék valóban makulátlan, ahogy azt én állítom akkor...
További sikeres tranzakciókat valamint öröm és élményteli zenehallgatást kívánok mindenkinek!
Ja és a Luxman L-507 uX II ára a mai naptól : 1 780 000 Ft, és alkuképes !!!
Persze azért ennyi mert " lebukott, hogy bekente napolajjal, és most szabadulna tőle! "
FL
Mivel az előző, hosszabb reflektálásom is törlésre került a kedves fórumtárs által tévesen megosztott privát levelezésünkkel együtt, ezért végül hallgattassék meg a feltételezett "bűnös" is! A jogban van az az alkotmányos alapelv, "az ártatlanság vélelme", amely szerint senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg a büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg.
Tisztelettel köszönöm a Fórum Adminjainak korrekt, jogkövető hozzáállását!

Lenne egy ajánlatom! Ha ezek után is , miután "non fair" módon kinyírta a hirdetésemet a kolléga, még lenne valakinek kedve birtokolni ezt a hibátlan, tökéletes, gyönyörű ritkaságot, de kétségei vannak annak makulátlan mivoltával kapcsolatban, a "deal" előtt én felküldöm bevizsgálásra Budapestre a márkaszervízbe a készüléket. Amennyiben a szakemberek találnak valamit, azaz kimutatják idegen anyag ( pl. WD 40, Snake oil, kerékpárzsír , vagy akár Windex a 'la "Bazi nagy görög lagzi") jelenlétét a készülékben, akkor ÉN FIZETEM a bevizsgálás költségeit, és FÉLÁRON odaadom a Luxmant! Ha azonban nem találnak semmit és a készülék valóban makulátlan, ahogy azt én állítom akkor...

További sikeres tranzakciókat valamint öröm és élményteli zenehallgatást kívánok mindenkinek!
Ja és a Luxman L-507 uX II ára a mai naptól : 1 780 000 Ft, és alkuképes !!!
Persze azért ennyi mert " lebukott, hogy bekente napolajjal, és most szabadulna tőle! "

FL
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6315
A kérdés még akár jogos is lehetne, ha nem tökéletes biztonsággal állítaná, hogy valami kifolyt.KopaszKutya írta: ↑2025.02.14., pén. 00:21Azért egy majd 2 milliós erősítőnél jogos lehet a kérdés, hogy mi az a kifolyás, már persze ha erre vonatkozott a kérdés.
IMG_20250214_001650.jpg
Mitől biztos, hogy kifolyás? Ha XLR-el használta az eladó akkor ujjnyom nem lehet a ki-be húzgálástól ?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- KopaszKutya
- Törzsvendég
- Értékelés: 196
Azért egy majd 2 milliós erősítőnél jogos lehet a kérdés, hogy mi az a kifolyás, már persze ha erre vonatkozott a kérdés.
Marantz CD74 - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Vandersteen 2CE Signature
Philips CD 820 - TMP Ant - Dénes Péter 6C33C-SE - Braun L710
PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2
Komplett Schmidt Ferenc kábelezés
Philips CD 820 - TMP Ant - Dénes Péter 6C33C-SE - Braun L710
PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2
Komplett Schmidt Ferenc kábelezés
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6315
Honnan veszed, hogy kezelve volt? Ez így ebben a formában erősen degradáló az eladóra és a termékre nézve, ha lehet innentől kerüld ezt a fajta kommunikációt a nyilvános részen - nem fair.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Szia!
Köszönöm az érdeklődést! Nem tudok semmiféle "kezelésről". Az erősítőt 2023 végén vettem itt Debrecenben az egyik legjobb barátomtól. Nálam és nála kifogástalanul tette a dolgát. Tehát nem volt semmi oka, hogy hozzá kelljen nyúlni. Most is csak azért adom el, mert lecsaptam az 509X-re. Megvan az Audiophiles garancia levél. Biztos le lehet kérdezni gyáriszám alapján. Arra gondolok,hogy mivel ezt az egy bemenetet használtam, és azért kábel csere-bere bőven volt, meg kábel teszt, az ujjakról kerülhetett rá valami.
üdv, L
Köszönöm az érdeklődést! Nem tudok semmiféle "kezelésről". Az erősítőt 2023 végén vettem itt Debrecenben az egyik legjobb barátomtól. Nálam és nála kifogástalanul tette a dolgát. Tehát nem volt semmi oka, hogy hozzá kelljen nyúlni. Most is csak azért adom el, mert lecsaptam az 509X-re. Megvan az Audiophiles garancia levél. Biztos le lehet kérdezni gyáriszám alapján. Arra gondolok,hogy mivel ezt az egy bemenetet használtam, és azért kábel csere-bere bőven volt, meg kábel teszt, az ujjakról kerülhetett rá valami.
üdv, L
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 57
Szia!
Hátul a két bemenet mivel és miért lett "kezelve" ?
Hátul a két bemenet mivel és miért lett "kezelve" ?
Már a B oldal forog így 60 felett...
Kedves Fórumtársak ! Újranyitattam a témát, mert mivel megérkezett az utód, végül mégis eladom ezt a gyönyörű ritkaságot. Utóbbit mi sem bizonyítja jobban, hogy ez elmúlt években csupán ez az 1(!) darab L-507 uX II-es tűnt fel az AVX-n . Én is vártam rá vagy 2 évet. 2021-es hazai vásárlás, tehát garancia már nincs rá. Viszont továbbra is kifogástalan szalon állapotú. Karcmentes, belenyúlásmentes, dohányfüstmentes. Szóval "mindenmentes"! Kivéve a tiszta, transzparens, hosszan hallgatható hang. Na attól nem mentes! Debreceni vagy budapesti átvétel. Debrecenben egyébként van lehetőség nívósabb rendszerben kipróbálni. Tripla doboz, tartozékok,papírok. Csere,beszámítás továbbra sem, köszönöm . Irányára: 1 800 000 forint. Töltök fel pár frissebb fotót is.
Luxman L-507 uX II integrált erősítő
Márkán belüli feljebb lépés miatt eladó egy kiváló műszaki és esztétikai állapotban lévő javítás és sérülésmentes Luxman L-507 uX II integrált erősítő minden tartozékával. Magyarországi vásárlás (Audiophile-szalon). Már nem garanciális. Debrecenben van, de budapesti átadás lehetséges. Csere, illetve beszámítás köszönöm nem.
Utolsó ismert újkori ára: 2 490 500 Ft
Ár: 1 800 000 Ft
Tel: harminc 849 huszonhárom29
Utolsó ismert újkori ára: 2 490 500 Ft
Ár: 1 800 000 Ft
Tel: harminc 849 huszonhárom29
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aszpirin 2025.02.12., szer. 01:02-kor.
Ok: szöveg módosítása a hirdető kérése alapján
Ok: szöveg módosítása a hirdető kérése alapján