Ahogy nézem, ez eléggé hajaz arra amit írtam.Voyager írta: ↑2025.03.03., hétf. 12:12Igen, persze. - jobb felső sarokban lehet váltani -
https://discussions.unity.com/latest
Bár én csak PC-n tudom kipróbálni ...
Ahogy nézem, ez eléggé hajaz arra amit írtam.Voyager írta: ↑2025.03.03., hétf. 12:12Igen, persze. - jobb felső sarokban lehet váltani -
https://discussions.unity.com/latest

Igen, persze. - jobb felső sarokban lehet váltani -

Tudnál, kérlek, linkelni nekem egy fórumot, amelyben van lehetőség éjszakai módra váltásra (a böngészőtől függetlenül), csak.hogy lássam, hogyan működik az?

Na igen. > Randa'

PC böngészőben és androidon is vannak lehetőségek, hogy minden weboldal el lehet sötétíteni, néha furán néz ki, de van rá megoldás.

világos - s ezért írtam, amit - és köszi mégegyszertonee73 írta: ↑2025.02.13., csüt. 09:345.7.4. Kötelező annak a megadása, hogy a termék csak személyesen vehető át, vagy postázásra is kerülhet. Ha a termék csak személyesen vehető át, akkor legalább járási/kerületi szinten kötelező megadni azt, hogy a termék hol lelhető fel. A Téma nyitója szabadon eldöntheti, hogy ennél pontosabb címet, így települést, vagy utcát is megad-e.Figyelem: a személyes profilban megadott "tartózkodási hely" adat nem helyettesíti ezt."

5.7.4. Kötelező annak a megadása, hogy a termék csak személyesen vehető át, vagy postázásra is kerülhet. Ha a termék csak személyesen vehető át, akkor legalább járási/kerületi szinten kötelező megadni azt, hogy a termék hol lelhető fel. A Téma nyitója szabadon eldöntheti, hogy ennél pontosabb címet, így települést, vagy utcát is megad-e.Figyelem: a személyes profilban megadott "tartózkodási hely" adat nem helyettesíti ezt."trane írta: ↑2025.02.13., csüt. 09:32szia Tóni, nemtom, de úgy emlékszem, hogy Miskolc meg volt adva (lehet, az avatar melletti részben?)tonee73 írta: ↑2025.02.13., csüt. 09:29Sajnos fenn állt. Nem volt hely adat.trane írta: ↑2025.02.13., csüt. 09:23sziasztok,
tegnap este föl lett téve egy Audio Note Meishu erősítő az apróba, minden szükséges adat megadásával (leírás, fotók, elérhetőség, átvétel helyszíne), azonban már nincs sehol. a Szabályzat pedig kimondja, hogy hirdetés nem kerül törlésre, csak ha a fentiek hiányoznak - ami ez esetben nem állt fönn. ismerősömet érdekelte volna az erősítő, ő kért meg s ezért kérdezem, mi történt?
![]()
Képernyőfelvétel (403).png. viszont így megvan a tel.szám, passzolom tovább - köszi
![]()
szia Tóni, nemtom, de úgy emlékszem, hogy Miskolc meg volt adva (lehet, az avatar melletti részben?)tonee73 írta: ↑2025.02.13., csüt. 09:29Sajnos fenn állt. Nem volt hely adat.trane írta: ↑2025.02.13., csüt. 09:23sziasztok,
tegnap este föl lett téve egy Audio Note Meishu erősítő az apróba, minden szükséges adat megadásával (leírás, fotók, elérhetőség, átvétel helyszíne), azonban már nincs sehol. a Szabályzat pedig kimondja, hogy hirdetés nem kerül törlésre, csak ha a fentiek hiányoznak - ami ez esetben nem állt fönn. ismerősömet érdekelte volna az erősítő, ő kért meg s ezért kérdezem, mi történt?
![]()
Képernyőfelvétel (403).png

Sajnos fenn állt. Nem volt hely adat.trane írta: ↑2025.02.13., csüt. 09:23sziasztok,
![]()

Ugyanez történt a bikemag apró vs testbike-kal is ahogy én érzékelem. Tavaly a meghirdetett (audio) holmijaim 2/3-a értékben már más piactereken ment el, idén ez 90% (ez 1 hónap után nyilván nem reprezentatív, ahogy az egész sem, de tendencia) Ettől függetlenül a sikeres itteni tranzakciókat díjaznám a jövőben (is). Talán nem mindenki tudja h audioamarkton egy 3 hónapos hirdetés 5€ eredménytől függetlenül, ebayen(.de) a nem németországba történő eladások után 5% jutalék jön le (biztosítást tartalmaz).dumdum írta: ↑2025.01.31., pén. 03:04Lehet próbálkozni vele és majd kiderül.wittao írta: ↑2025.01.25., szomb. 15:40Evi 10.000 Ft dij mondjuk az Adas-Vetel topik hasznalataert siman elfogadhato.
Lehet annyi konnyitest betenni, hogy evi 3db hirdetesig ingyenes.
10 hirdetesig 5.000 Ft
10 hirdetes felett pedig 10.000 Ft
Ha ennel magasabb, akkor elhagyhatjak az oldalt.
Ezt onnan tudom, hogy most rengeteg dolgot dobtam fel, es az olcsobb dolgok pillanatok alatt elkelnek 1 het mondjuk, de van amit 1-2 evig hirdetek mire gazdara talal.
Az elmúlt 10 évben több olyan fórum is pont ezért halt be mert pénzt akartak kérni a használatért, tagságért, akármiért...
Ezek autós, régiség ... oldalak voltak igaz de ez volt a kiváltó ok.
Szépen átmentek FB marketplace, Jófogás stb....
Ez a téma igen-igen árérzékeny.

Lehet próbálkozni vele és majd kiderül.wittao írta: ↑2025.01.25., szomb. 15:40Evi 10.000 Ft dij mondjuk az Adas-Vetel topik hasznalataert siman elfogadhato.
Lehet annyi konnyitest betenni, hogy evi 3db hirdetesig ingyenes.
10 hirdetesig 5.000 Ft
10 hirdetes felett pedig 10.000 Ft
Ha ennel magasabb, akkor elhagyhatjak az oldalt.
Ezt onnan tudom, hogy most rengeteg dolgot dobtam fel, es az olcsobb dolgok pillanatok alatt elkelnek 1 het mondjuk, de van amit 1-2 evig hirdetek mire gazdara talal.

Nem fogják. Valamiért kellenek nekik az ilyen bicebóca dolgok.lacy írta: ↑2025.01.29., szer. 21:56Az jutott az eszembe miközben beleolvastam ebbe a topicba
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
hogy a zárójeles részt szerintem aktuális lenne törölni már![]()
egyrészt aki ezt nyitotta (topic) konkrét megoldást várt a saját problémájára, csak közben a sok év alatt ez egy általános csevegő topic lett hangfal témában, így aztán eleve értelmetlen a címben a felhívás a nyitó poszt olvasgatására![]()
Pont ma gondoltam végig, hogy évi 5.000.- Ft- ért lehetne hirdetni, mondjuk 3 cuccot.

Semennyire sem elrugaszkodott. Én is támogattam már a fórumot ezzel a módszerrel, nem is egyszer. De az arányosság elvét azért tényleg számításba illik venni.

Én most lehet, a tagok érdekei ellen beszélek, kibickedve, anélkül, hogy tudnám mi lenne a pontos következmény, de személy szerint támogatnék egy fizetős kötelezettséget a hirdetések kapcsán. Ennek lehet egy olyan hozadéka, hogy kevesebb lenne a hirdetés, de a fórum zártsága ugyanúgy biztosítana egy minőségi és megbízhatósági szintet is.