Nézetted nincs e neked inzulinrezisztanciád?Vinkler írta: ↑2025.02.09., vas. 08:56A feleségem problémázik a súlyom, pontosabban a túlsúlyom miatt. Neki 79 kg-os kerékpárosként (na jó nem, bevallotta, utána, mikor abbahagytam kb 90 kg-osan) voltam az igazi. Én most nem érzem jól magam! Próbálok lejjebb menni, de valamit nagyon elcseszek. Most a héten 2 kg-ot visszahíztam. Az a baj, hogy gasztrogengszterként nekem nehéz megállni, hogy ezt-azt ne egyek, igyak, pedig baromira meg kéne. Időközben új, sokkal nagyobb munkával és felelősséggel járó pozícióba kerültem a cégnél, de elhatároztam, hogy az edzésekből nem engedek! Egyszerűen bele kell férnie és jobban is érzem magam edzés után, még akkor is, ha előtte a pokolba kívántam egy húzós hét után, péntek este 7-kor elkezdeni görgőzni.
A számaim katasztrofálisak, az edző szerint teljesen rendben vannak, mondjuk a tendencia abszolút az Ő malmára hajtja a vizet, a fejlődés folyamatos, kivéve a vérnyomásomat. Az katasztrófális. Én az egészség visszanyerés, majd megőrzés érdekében kezdtem el újra tekerni. Csapatban már egyáltalán nincs kedvem tekerni (bár már ez sem igaz teljesen), nem motivál az, hogy lenyomjak valakit, vagy újra versenyezzek, az motivál, hogy most a fiammal jókat tekerjek a Pilisben, majd 80 évesen az unokáimmal is.![]()
Alaposan kell azt kivizsgálni, mert az elég nagy gátja a fogyásnak.