Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7544

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

AAttila írta:
2025.02.09., vas. 09:48
Szerintem, ha van önfegyelme az embernek,akkor el tudja érni a kitűzött célt. Nem kell céludőpontot megadni, hogy márpedig én 6 hónap múlva 10 kilóval kevesebb szeretnék lenni. Ez plusz nyomást helyez ránk. Felesleges, így van elég stressz helyzet az életünkben. De ha következetesen végezzük az edzést,légzést,nyújtást, stb, akkor úgyis elérjük, amit szeretnénk a végén. Ebbe belefér, hogy Neked a kajával van a legnagyobb kihívás és emiatt később érsz célba. Nekem a görgőzés. Nincs más lehetőségem,mint kint egy "lemezszerszàmosban". Tehát a -3, az ott is -3, csak nem esik ràm az eső/hó és nem fúj a szél. Persze hogy nem mindig van kedvem görgőzni, engem ez lassít.
De a lényeg, hogy csináljuk és boldogabbak leszünk utána.

(érdekes,az asszonyoknak ez a 90kg hogy be van csípődve 31_1_21.gif )
Igazából az egészség felé kell csak menni, az meg hozza a teljesítményt is. Naturálban ez egy az egyben összefügg, az idióták meg csak erősődjenek a cuccaikkal, majd kifizetik az árát még 1x idősebb korban is, nem csak amikor megveszik. És igen, bringások közt is sok ilyen van.
Célokat lehet kitűzni és menni felé, de ezek úgyis módosulnak idővel. Pl én is voltam 72.5kg, és még régebben akartam még kevesebb is lenni, de nem volt tőle jobb semmi, viszont rosszabb volt, az egy amolyan csúcs vagy versenyforma nekem, ami nem tartható hosszabb távon, illetve a testsúly tartható csak az az állapot nem, amikor úgy vagyok a legkönnyebb, hogy közben a legerősebb is. Ennek hormonális háttere (is) van, amit most nem taglalok, mert nem szeretném megzavarni néhányak lelki békéjét ismét.
A lényeg, ha jó úton vagy, azt érezni fogod, mint Atti is, meg mi is, jól alszol, jól regenerálódsz, energikus vagy, alkalmazkodó a terheléshez, a környezeti változókhoz, stb, stb... És ez számít, az életminőség. Ha valaki életéhez az tesz hozzá, hogy amatőrben versenyezget, akkor hajrá! Én pl jól elversenyezgetek önmagammal, pontosan tudom, mit tudok, versenyen is pont azt futottam, amit tudtam hogy fogok tudni. Mikor megmérték előző edzőim kezdésképp bizonyos fitnesz paramétereim, legyen ez MAP például, 2W-os tűrésben voltam mindig ahhoz képest, amit beállítottam magamnak.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3524

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Szerintem, ha van önfegyelme az embernek,akkor el tudja érni a kitűzött célt. Nem kell céludőpontot megadni, hogy márpedig én 6 hónap múlva 10 kilóval kevesebb szeretnék lenni. Ez plusz nyomást helyez ránk. Felesleges, így van elég stressz helyzet az életünkben. De ha következetesen végezzük az edzést,légzést,nyújtást, stb, akkor úgyis elérjük, amit szeretnénk a végén. Ebbe belefér, hogy Neked a kajával van a legnagyobb kihívás és emiatt később érsz célba. Nekem a görgőzés. Nincs más lehetőségem,mint kint egy "lemezszerszàmosban". Tehát a -3, az ott is -3, csak nem esik ràm az eső/hó és nem fúj a szél. Persze hogy nem mindig van kedvem görgőzni, engem ez lassít.
De a lényeg, hogy csináljuk és boldogabbak leszünk utána.

(érdekes,az asszonyoknak ez a 90kg hogy be van csípődve 31_1_21.gif )

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8898

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

AAttila írta:
2025.02.09., vas. 00:10

A feleségem problémázik a súlyom, pontosabban a soványság miatt. Neki 92 kilós jégkorongosként voltam az igazi. Én viszont így érzem jól magam. Nem esik nehezemre az étkezés, nem éhezek a kevesebb kalóriával sem. Erősnek,energikusnak érzem magam. A számok is ezt mutatják. A munka miatt nem tudok komplett edzésprogramot (pl 12 hetes) csinálni, mert nem tudok mindig edzeni. Ezt most el kellett engednem. De edzek, a számok pedig rendben vannak/lesznek. Az érzések jók és nekem most ez a legfontosabb visszajelzés: élvezem a tekerést. Minden nyomás nélkül, a magam tempójában. Egyébként a csapatunkhoz,most is jöttek olyan nevek,mint pl Drijver Bertold v Szarka Geri. Tőlük is lehet sokat tanulni, de most egyénileg tolom. Lassabban, de alaposabban.
Pärt, iszkiri kifelé tekerni ;peace;
A feleségem problémázik a súlyom, pontosabban a túlsúlyom miatt. Neki 79 kg-os kerékpárosként (na jó nem, bevallotta, utána, mikor abbahagytam kb 90 kg-osan) voltam az igazi. Én most nem érzem jól magam! Próbálok lejjebb menni, de valamit nagyon elcseszek. Most a héten 2 kg-ot visszahíztam. Az a baj, hogy gasztrogengszterként nekem nehéz megállni, hogy ezt-azt ne egyek, igyak, pedig baromira meg kéne. Időközben új, sokkal nagyobb munkával és felelősséggel járó pozícióba kerültem a cégnél, de elhatároztam, hogy az edzésekből nem engedek! Egyszerűen bele kell férnie és jobban is érzem magam edzés után, még akkor is, ha előtte a pokolba kívántam egy húzós hét után, péntek este 7-kor elkezdeni görgőzni.
A számaim katasztrofálisak, az edző szerint teljesen rendben vannak, mondjuk a tendencia abszolút az Ő malmára hajtja a vizet, a fejlődés folyamatos, kivéve a vérnyomásomat. Az katasztrófális. Én az egészség visszanyerés, majd megőrzés érdekében kezdtem el újra tekerni. Csapatban már egyáltalán nincs kedvem tekerni (bár már ez sem igaz teljesen), nem motivál az, hogy lenyomjak valakit, vagy újra versenyezzek, az motivál, hogy most a fiammal jókat tekerjek a Pilisben, majd 80 évesen az unokáimmal is. ;peace;
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

pärt írta:
2025.02.08., szomb. 22:36
AAttila írta:
2025.02.08., szomb. 21:37
Nah, nem mondok semmi újdonságot azzal,hogy lefogyva, qrva jó volt tekerni ;peace; 84-ről,most 76 vagyok. Már indulás után, az utcánkban nagyon jó volt. Mintha "repülnék". Nagyon könnyűnek éreztem magam,haladt a bicó. Főleg az emelkedőkön. Átmentem Érdre, van ott pár kili szinte folyamatos emelkedő. Van benne 1,1 5% rész is. Szóval döbbenet jó volt. Amióta bicajozok ,még nem voltam ennyire könnyű. Lényegesen kevesebb wattal mentem fel. De a másik jó dolog,hogy síkon könnyedén be tudtam könyökölni. Nem nyomtam a hasam (mert nincs 31_1_21.gif ) és simán lélegeztem, mert nem szorult be úgy a tüdőm. Még szeretnék 3-4 kilót leadni és ha sikerül megszabadulni az orrpolipoktól, akkor orrlégzés ezerrel. Akkor teljesen elégedett leszek. (egy időre 31_1_21.gif )
Teljesen átragad rám is a lelkesedésed, lehet, hogy holnap kimozdulok én is. ;peace;
Amúgy nem lennél 72-73 kilóval túlságosan szúnyog? De hogy fázósabb leszel vele, az biztos. ;)
A feleségem problémázik a súlyom, pontosabban a soványság miatt. Neki 92 kilós jégkorongosként voltam az igazi. Én viszont így érzem jól magam. Nem esik nehezemre az étkezés, nem éhezek a kevesebb kalóriával sem. Erősnek,energikusnak érzem magam. A számok is ezt mutatják. A munka miatt nem tudok komplett edzésprogramot (pl 12 hetes) csinálni, mert nem tudok mindig edzeni. Ezt most el kellett engednem. De edzek, a számok pedig rendben vannak/lesznek. Az érzések jók és nekem most ez a legfontosabb visszajelzés: élvezem a tekerést. Minden nyomás nélkül, a magam tempójában. Egyébként a csapatunkhoz,most is jöttek olyan nevek,mint pl Drijver Bertold v Szarka Geri. Tőlük is lehet sokat tanulni, de most egyénileg tolom. Lassabban, de alaposabban.
Pärt, iszkiri kifelé tekerni ;peace;

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 4980

Hozzászólás Szerző: pärt »

AAttila írta:
Nah, nem mondok semmi újdonságot azzal,hogy lefogyva, qrva jó volt tekerni ;peace; 84-ről,most 76 vagyok. Már indulás után, az utcánkban nagyon jó volt. Mintha "repülnék". Nagyon könnyűnek éreztem magam,haladt a bicó. Főleg az emelkedőkön. Átmentem Érdre, van ott pár kili szinte folyamatos emelkedő. Van benne 1,1 5% rész is. Szóval döbbenet jó volt. Amióta bicajozok ,még nem voltam ennyire könnyű. Lényegesen kevesebb wattal mentem fel. De a másik jó dolog,hogy síkon könnyedén be tudtam könyökölni. Nem nyomtam a hasam (mert nincs 31_1_21.gif ) és simán lélegeztem, mert nem szorult be úgy a tüdőm. Még szeretnék 3-4 kilót leadni és ha sikerül megszabadulni az orrpolipoktól, akkor orrlégzés ezerrel. Akkor teljesen elégedett leszek. (egy időre 31_1_21.gif )
Teljesen átragad rám is a lelkesedésed, lehet, hogy holnap kimozdulok én is. ;peace;
Amúgy nem lennél 72-73 kilóval túlságosan szúnyog? De hogy fázósabb leszel vele, az biztos. ;)

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

AAttila írta:
:smile32: Nah, ez király! Gratulálok! Hajrá! :smile32:
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

marconi írta:
2025.02.08., szomb. 19:10
Vinkler írta:
2025.02.08., szomb. 14:50
Mostanában elég sok Colnago Y1Rs videóba ütközök. Elég menő ez az új design. Kíváncsi leszek a többiek mikor húznak merészebbet.

.
IMG_1963.png
Jó lenne ez de a nyeregcső szöge vajon milyen indokból olyan lapos?? Számomra ez akkora negatívum, nem értem, nem tetszik, a világból ki lehet vele kergetni. Miért nem lehetett azt 73 fokosra hagyni pédának okáért.
Szerintem így adja ki a megfelelő méretet. Nekem kifejezetten tetszik a laposabb szög, meg a kormány is menő.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

trane írta:
2025.02.08., szomb. 15:37

igen. ezért leginkább nem írok inkább már sehová semmit, mert (bár van némi és valós tapasztalat mögötte) mindig van, akinek fáj - pedig a bölcsek köve lehet, senkinél sincs... :yingyang: . kivéve persze, aki tuGGYa :smile52:
Hadd fájjon, van aki csak úgy képes élvezni. ;)
[OFF - katt ide ha látni akarod]
Mondjuk már én sem nagyon írok máshova, a legtöbb topik visszhangkamra lett pár korosodó hifi junkie-val, akik nick nélkül is beazonosíthatók pár mondatból, sokan önparódiába hajló rögeszme mantrákkal. (Persze korom miatt már én is ebbe a kategórába tartozom, de igyekszem kevesebbet fecsegni :rolleyes:) Persze vannak üdítő kivételek, nagy tapasztalattal rendelkező, magas műszaki tudású fórumtársak, de nem nagyon látom a friss vér beáramlását. Valószínűleg úgy halunk ki, mint a CB rádiósok.

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

st81 írta:
2025.02.08., szomb. 17:39
Vinkler írta:
Mostanában elég sok Colnago Y1Rs videóba ütközök. Elég menő ez az új design. Kíváncsi leszek a többiek mikor húznak merészebbet.

.
IMG_1963.png
Érdekes ez a "szarvasbogár" kormány. Ezt hogy lehet állítani?
Sima hézagolókkal, meg a hátsó kis elem cseréjével, amitől elvész a teljesen vázba simuló vonalvezetés. Bemutató fotókra nyilván a padlóig nyomott verziót rakják.
Y1Rs_-_TeamMan_-particolari-3_2000x2000_3e226672-c32c-485d-ac5d-f43b05dc920e~2.jpg
Colnago-Y1Rs-2-1024x649~2.jpg

marconi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 351

Hozzászólás Szerző: marconi »

Vinkler írta:

.
IMG_1963.png
Jó lenne ez de a nyeregcső szöge vajon milyen indokból olyan lapos?? Számomra ez akkora negatívum, nem értem, nem tetszik, a világból ki lehet vele kergetni. Miért nem lehetett azt 73 fokosra hagyni pédának okáért.
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 276

Hozzászólás Szerző: st81 »

Vinkler írta:

.
IMG_1963.png
Érdekes ez a "szarvasbogár" kormány. Ezt hogy lehet állítani?
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold

trane
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2872

Hozzászólás Szerző: trane »

pärt írta:
2025.02.08., szomb. 11:01
...Lesz is akkora békesség hirtelen, mint egy etruszk kriptában éjfélkor...
igen. ezért leginkább nem írok inkább már sehová semmit, mert (bár van némi és valós tapasztalat mögötte) mindig van, akinek fáj - pedig a bölcsek köve lehet, senkinél sincs... :yingyang: . kivéve persze, aki tuGGYa :smile52:

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

.
IMG_1963.png

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

asebestyen írta:
2025.02.08., szomb. 09:57
Vinkler írta:
2025.02.08., szomb. 07:59

Alapból 1-el ment hátrébb, aztán a görgőzés vége felé elkezdett fájni a jobb térdem, és állítani még rajta 0,5-öt. El is múlt.
Az első 35-40 percet viszont sikerült szinte mozdulatlanul végigtekerni, ami elég jó, hiszen a többivel eddig már 20 perc után szenvedés kezdett lenni, itt szinte meg sem mozdultam. 40 perc után elkezdtem egy pici nyomást érezni elöl is. Nem fáj, csak amikor érzed. Mert egyébkent annyira kényelmes. Egy hajszálnyival vízszintesebb felületű SMP is jó lehet, vagy elöl puhább.
Viszont érdekes, hogy már csak 83,5-ön ülök.
Nem tudom, miért szenvedsz az állítgatással, feltöltesz csak ide 1 képet a nyeregről (lehet elég ha csak lerakod az asztalra és ott lefotózod) és a testület megmonnnya mit hogy és mit. ;peace; Hiába nah, fantasztikus hogy itt 1-1 képből, telefonos hangfelételről bármit beállítanak a srácok bicajtól a hifiig mikron, ezred % pontossággal! :smile53: Onnantól már csak ronthatsz rajta, de ki az a hülye aki elállítaná. Azér egy HiFi magazin az első kerék alá.... nem tudom... úgyis mondják majd ha úgy kell...
Viszonylag küszködős vele, mert nem teljesen úgy kell beállítani, mint egy hagyományos nyerget. Az 3.4. Alkalomra már kb 98%-osan megy, de ezt nehezebb. Ezt nem csak, hogy általában nem vízszintesre kell belőni, de a kormánytávolsággal is sokkal többet kell játszani. Erre jön a magasság is. Nem lehetetlen, nyilván ezer nyerget állítottam már be magamra, ettől függetlenül gondoltam, mint érdekességet megosztom a többekkel a tapasztalataimat, esetleg elfogadok tanácsokat is, vagy ahogy part írja arra használom a fórumot, amire való. :rolleyes:
Rengeteg cikket olvastam és videot néztem meg a témában, a fittengeken is meggyűlik sokak baja az SMP nyergekkel, de olyanok is vannak, akik erre álltak rá. Mindenesetre így malac testtel egyelőre ez tűnik a legjobb választásnak.

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

asebestyen írta:
2025.02.08., szomb. 09:57

Nem tudom, miért szenvedsz az állítgatással, feltöltesz csak ide 1 képet a nyeregről (lehet elég ha csak lerakod az asztalra és ott lefotózod) és a testület megmonnnya mit hogy és mit. ;peace; Hiába nah, fantasztikus hogy itt 1-1 képből, telefonos hangfelételről bármit beállítanak a srácok bicajtól a hifiig mikron, ezred % pontossággal! :smile53: Onnantól már csak ronthatsz rajta, de ki az a hülye aki elállítaná. Azér egy HiFi magazin az első kerék alá.... nem tudom... úgyis mondják majd ha úgy kell...
Végülis lehet úgy is fórumozni, hogy mindenki teszi a kis ügyeit, de nem oszt meg semmit róla senkivel, avagy megoszt, de mindenki igyekszik lehetőleg nem reagálni rá, hiszen nincs diplomája a témáról, meg nem akar belemászni senki érzékenységébe. Lesz is akkora békesség hirtelen, mint egy etruszk kriptában éjfélkor.
Adott példánál maradva: Vinkler nem említi meg a nyeregválasztási dilemmáját, nem rak fel képet, nem számol be az állítgatás, finomhangolás folyamatáról. Mi többiek pedig nem állítjuk párhuzamba saját tapasztalatainkkal, nem vélelmezzük, hogy úgy jó vagy sem, nem tippelgetjük a módosítások mértékét, meg úgy általában nem anekdotázunk a téma kapcsán. A végeredmény ugyanaz lesz ez esetben, mint ha mégis megtennénk a fentieket: Vinkler beállítja a nyerget a neki megfelelő módon, és mit sem számít, hogy ebben mennyire volt benne - ha ugyan egyáltalán valamennyire - a mi véleményünk. Ha teljesen másra jutott, mint amiket itt olvasott, az is jó, ha meg egybevág a saját tapasztalata a másokéval, úgy is jó. Azért locsogunk itt -sokszor a semmiről - mert szeretjük a témát, és a sarki kisboltossal nem lehet ilyen jókat beszélgetni róla.
Lehet, hogy csak félkomolyan csípkelődsz, de keresd vissza a legutóbbi hozzászólásaidat; elég vitriolosak, és mindegyik ugyanebbe az irányba mutat. Én sokkal jobban szeretem, amikor pl. edzésről, táplálkozásról, sportélettanról írtál/írsz - amik amúgy elég távol állnak az érdeklődésemtől - de ott azért érzem, hogy valami párbeszéd is lehet belőle. Ezekből nem.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

Vinkler írta:
2025.02.08., szomb. 07:59

Alapból 1-el ment hátrébb, aztán a görgőzés vége felé elkezdett fájni a jobb térdem, és állítani még rajta 0,5-öt. El is múlt.
Az első 35-40 percet viszont sikerült szinte mozdulatlanul végigtekerni, ami elég jó, hiszen a többivel eddig már 20 perc után szenvedés kezdett lenni, itt szinte meg sem mozdultam. 40 perc után elkezdtem egy pici nyomást érezni elöl is. Nem fáj, csak amikor érzed. Mert egyébkent annyira kényelmes. Egy hajszálnyival vízszintesebb felületű SMP is jó lehet, vagy elöl puhább.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

trane írta:
2025.02.07., pén. 22:37
Vinkler írta:
2025.02.07., pén. 21:48
1 cm-rel lejjebb, az nem látszik a képen.
Előtte
———-
Utána

714F3117-94BF-4EF6-A203-D6584529BD5C.jpeg
meg 1.5-2cm-rel hátrébb - és de, látszik :napsut: (meg látszott is, hogy kell mindkettő - de nam akarom agyonokoskodni a témát leborulok.gif )

trane
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2872

Hozzászólás Szerző: trane »

Vinkler írta:
Előtte
———-
Utána

meg 1.5-2cm-rel hátrébb - és de, látszik :napsut: (meg látszott is, hogy kell mindkettő - de nam akarom agyonokoskodni a témát leborulok.gif )

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4320
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

Vinkler írta:
Előtte
———-
Utána

Azért így jobban mutat. Már nem optikailag, beállításnak :tutiok:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Előtte
———-
Utána

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4320
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

Vinkler írta:
2025.02.05., szer. 21:23
pärt írta:
2025.02.05., szer. 21:15
Nálad jó nagy a lejtés. Megnéztem, nekem 3,5°, szemre jó, ha a fele lehet a tiédnek.
Érdekes, nem rémlik, hogy ekkora intervallumot jelöltek meg, egyértelműen a teljesen vízszintes ajánlásra emlékszem. Mondjuk már kb. 15 éve SMP-m van, lehet, hogy azóta változtattak az ajánláson.
Látszik, mennyire egyéni ez, csak ökölszbályok vannak, azon túl meg a hangolgatás.
Tényleg, bike fittingen a szögre adnak javaslatot vagy azt teljesen az ügyfélre bizzák?
Nem tökéletes ez a beállítás, a 2. Óra végére ezt lőttem be. Holnap folyt köv, majd beszámolok a véglegesről. Én is sokkal “vízszintsebbe” kezdtem, aztán mentem lejjebb, előrébb, aztán meg feljebb dőlésszögben. Holnap lejjebb is engedem a nyerget, mert ma 120-as fordulatnál jobban pattogtam, mint ahogy szerintem kellett volna, akkor viszont feljebb tudom húzni az elejét is. Az sem kizárt, hogy előrébb is húzom még egy picit. Totál felborít minden eddig ismert beállítást ez az SMP, de már így is kényelmesebb, mint eddig bármi. :smile52:
Láttam, hogy a tiéd alig van megdöntve, de sokkal egyenesebb koncepció is, mint a Well.
Tegnap akartam írni, próbáld lentebb, egyenesebben, de ez mára okafogyottá vált, de egy plusz mellette... aztán, majd kiderül :)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Vinkler írta:
...Láttam, hogy a tiéd alig van megdöntve, de sokkal egyenesebb koncepció is, mint a Well.
Igen, ez a mostani eléggé kilóg a termékvonalukból. Az a koncepció, hogy a "kacsafarkat" hátul lecsapták, hogy könnyebb legyen előre-hátra helyezkedni. Hosszabb is jócskán. A régebbi nyergem a klasszikus SMP forma.
IMG20250205215946.jpg

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Vinkler írta:
Totál felborít minden eddig ismert beállítást ez az SMP, de már így is kényelmesebb, mint eddig bármi. :smile52:
Na ez tényleg klassz :smile32:

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

pärt írta:
2025.02.05., szer. 21:15
Nálad jó nagy a lejtés. Megnéztem, nekem 3,5°, szemre jó, ha a fele lehet a tiédnek.
Érdekes, nem rémlik, hogy ekkora intervallumot jelöltek meg, egyértelműen a teljesen vízszintes ajánlásra emlékszem. Mondjuk már kb. 15 éve SMP-m van, lehet, hogy azóta változtattak az ajánláson.
Látszik, mennyire egyéni ez, csak ökölszbályok vannak, azon túl meg a hangolgatás.
Tényleg, bike fittingen a szögre adnak javaslatot vagy azt teljesen az ügyfélre bizzák?
Nem tökéletes ez a beállítás, a 2. Óra végére ezt lőttem be. Holnap folyt köv, majd beszámolok a véglegesről. Én is sokkal “vízszintsebbe” kezdtem, aztán mentem lejjebb, előrébb, aztán meg feljebb dőlésszögben. Holnap lejjebb is engedem a nyerget, mert ma 120-as fordulatnál jobban pattogtam, mint ahogy szerintem kellett volna, akkor viszont feljebb tudom húzni az elejét is. Az sem kizárt, hogy előrébb is húzom még egy picit. Totál felborít minden eddig ismert beállítást ez az SMP, de már így is kényelmesebb, mint eddig bármi. :smile52:
Láttam, hogy a tiéd alig van megdöntve, de sokkal egyenesebb koncepció is, mint a Well.

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”