Vajon mindig, használat közben is hűteni kell, vagy elég néhány óráig? És használat - melegedés - közben változik a hangja?
(Néhány v(tized)e divat volt a CD-ket fagyasztani.)
Vajon mindig, használat közben is hűteni kell, vagy elég néhány óráig? És használat - melegedés - közben változik a hangja?
Érdekes módon nem.
Tudtommal magyar termék,métere kb 500Ft.dixie-chicken írta: ↑2025.02.09., vas. 15:49Prysmian (Group)...lehetséges 99,9%-ban, hogy az a kábel amit emlgetsz @revi,MO-i...Balasagyarmat,vagy Kistelek-en van a csoprtnak kábelgyára...3 évig dolgozott a fiam a cégnél,mint stratégia nyersanyag beszerző,amiért felelt,a kábelek szigetelőanyagában használt spéci granulátumoknak a folyamatos biztositása a termelésnekrevox írta: ↑2025.02.09., vas. 08:51Jók a minimál elosztók, de én csak madzag nélkül veszem és Prysmian, duplán szigetelt, 3x2,5-es tömör villanyszerelő dróttal szerelem, lényegében meghosszabbítva a falban lévő drótot.
Szándékosan nem speckábel gyártó drótját, akinek lehet "hangzásideálja". Azt az utolsó méterre bízom.
Nekem és még jópár ismerősömnek ez tűnik a legjobb megoldásnak. Egyébként bedrótoztam így két rendszert 10ezer forintból (se, vagyis 10se volt)![]()
![]()
Prysmian (Group)...lehetséges 99,9%-ban, hogy az a kábel amit emlgetsz @revi,MO-i...Balasagyarmat,vagy Kistelek-en van a csoprtnak kábelgyára...3 évig dolgozott a fiam a cégnél,mint stratégia nyersanyag beszerző,amiért felelt,a kábelek szigetelőanyagában használt spéci granulátumoknak a folyamatos biztositása a termelésnekrevox írta: ↑2025.02.09., vas. 08:51Jók a minimál elosztók, de én csak madzag nélkül veszem és Prysmian, duplán szigetelt, 3x2,5-es tömör villanyszerelő dróttal szerelem, lényegében meghosszabbítva a falban lévő drótot.
Szándékosan nem speckábel gyártó drótját, akinek lehet "hangzásideálja". Azt az utolsó méterre bízom.
Nekem és még jópár ismerősömnek ez tűnik a legjobb megoldásnak. Egyébként bedrótoztam így két rendszert 10ezer forintból (se, vagyis 10se volt)![]()
én itt húztam meg a határt az elmebaj terén :)sutemenyx írta: ↑2025.02.09., vas. 14:03Én ezért használok sok helyen Neotech SOCP madzagokat. Az ugyanúgy egy sima pvc szigetelesu tőmör huzal, mint a Prysmian, csak OCC, szoval nem töredezett az anyaga. Így aztán karakterre ugyanaz, hogy nem akar csinálni semmit, viszont mindenből többet kapsz: tisztább, levegősebb hang, nagyobb felbontás (de nem műfelbontás), és emellett jobb, dinamikusabb mélytartomány, nagyobb skálájú középtartomány. Tehát szélesebb az egész, nincs annyira összenyomva a hang, mint a sima villanybolti rézkábelnél.revox írta: ↑2025.02.09., vas. 08:51Jók a minimál elosztók, de én csak madzag nélkül veszem és Prysmian, duplán szigetelt, 3x2,5-es tömör villanyszerelő dróttal szerelem, lényegében meghosszabbítva a falban lévő drótot.
Szerelhető elosztót és drótot. Ez megy a falban is, így lényegében kb, mintha a fali aljzatba dugnám be és csak az egy szem tápkábel a változó,nem kell annyit xarakodni, mi van előtte. Csak nem tudtam, KT mut hadznált, de megtaláltam, Kopp.K P írta: ↑2025.02.09., vas. 13:29Ezt hogy kell elképzelni? Veszel egy olcsó elosztót, és átkábelezed Prysmian- nal dugóig?revox írta: ↑2025.02.09., vas. 08:51Jók a minimál elosztók, de én csak madzag nélkül veszem és Prysmian, duplán szigetelt, 3x2,5-es tömör villanyszerelő dróttal szerelem, lényegében meghosszabbítva a falban lévő drótot.
Csak szétmállik a műanyag a hidegtől…gondolom nem szerelték szét ezt a néhány száz forintos toldót a fém alkatrészeire ?
Én ezért használok sok helyen Neotech SOCP madzagokat. Az ugyanúgy egy sima pvc szigetelesu tőmör huzal, mint a Prysmian, csak OCC, szoval nem töredezett az anyaga. Így aztán karakterre ugyanaz, hogy nem akar csinálni semmit, viszont mindenből többet kapsz: tisztább, levegősebb hang, nagyobb felbontás (de nem műfelbontás), és emellett jobb, dinamikusabb mélytartomány, nagyobb skálájú középtartomány. Tehát szélesebb az egész, nincs annyira összenyomva a hang, mint a sima villanybolti rézkábelnél.revox írta: ↑2025.02.09., vas. 08:51Jók a minimál elosztók, de én csak madzag nélkül veszem és Prysmian, duplán szigetelt, 3x2,5-es tömör villanyszerelő dróttal szerelem, lényegében meghosszabbítva a falban lévő drótot.
Ezt hogy kell elképzelni? Veszel egy olcsó elosztót, és átkábelezed Prysmian- nal dugóig?revox írta: ↑2025.02.09., vas. 08:51Jók a minimál elosztók, de én csak madzag nélkül veszem és Prysmian, duplán szigetelt, 3x2,5-es tömör villanyszerelő dróttal szerelem, lényegében meghosszabbítva a falban lévő drótot.
Nem tesz kárt a szigetelőanyagokban (műanyagokban) az extrém alacsony hőmérséklet?
Értem és van is benne logica...revox írta: ↑2025.02.09., vas. 08:51Jók a minimál elosztók, de én csak madzag nélkül veszem és Prysmian, duplán szigetelt, 3x2,5-es tömör villanyszerelő dróttal szerelem, lényegében meghosszabbítva a falban lévő drótot.
Van benne réz érintkező és semmi cicoma. Cserébe szól
Hol van már a nyári hó :)
Hát azért ha van egér, azzal azért nagyon sokkal egyszerűbb és gyorsabb.Rock60 írta: ↑2025.02.08., szomb. 19:02denesdr írta :
Viszont mobilon néha elég macerás törölgetni a hsz részeit.
Rock60 Írta :
Megnéztem a " Fórummal kapcsolatos észrevételek " - ben, hogy Alex Aston milyen instrukciókkal látta el a telefonnal " küszködőket ".
Elolvasva és átböngészve azt látom, hogy az alkalmazott felület és Alex Aston által leírt módszer lényegét tekintve csontra megegyezik a laptopon lévővel.
Tehát a telefonon semmivel sem bonyolultabb és macerásabb az idézések bármilyen jellegű szerkesztése a PC - hez képest.
A gombok tényleg kisebbek...![]()
denesdr írta :
Ott van az, de jó szépítéskaef2 írta: ↑2025.02.07., pén. 15:54
Csak a jegyzőkönyv kedvéért jegyzem meg, hogy megint személyeskedsz, inszunálsz, a Kondo-Clarinet "vetélkedést" például beleképzeled a leírtakba. NIncs vetélkedés, főképpen hogy lassan 20 éve, hogy nincs Kondo és főképpen, hogy kb 30 éve ismerem Ákost (nálam hallotta először a Kagekit), az első japán nyelvű erősítő építő könyveket is tőlem vette, amikor Kondo halála után úgy döntött, hogy csinál valamit