asebestyen írta: ↑2025.02.08., szomb. 09:57
Nem tudom, miért szenvedsz az állítgatással, feltöltesz csak ide 1 képet a nyeregről (lehet elég ha csak lerakod az asztalra és ott lefotózod) és a testület megmonnnya mit hogy és mit.

Hiába nah, fantasztikus hogy itt 1-1 képből, telefonos hangfelételről bármit beállítanak a srácok bicajtól a hifiig mikron, ezred % pontossággal!

Onnantól már csak ronthatsz rajta, de ki az a hülye aki elállítaná. Azér egy HiFi magazin az első kerék alá.... nem tudom... úgyis mondják majd ha úgy kell...
Végülis lehet úgy is fórumozni, hogy mindenki teszi a kis ügyeit, de nem oszt meg semmit róla senkivel, avagy megoszt, de mindenki igyekszik lehetőleg nem reagálni rá, hiszen nincs diplomája a témáról, meg nem akar belemászni senki érzékenységébe. Lesz is akkora békesség hirtelen, mint egy etruszk kriptában éjfélkor.
Adott példánál maradva: Vinkler nem említi meg a nyeregválasztási dilemmáját, nem rak fel képet, nem számol be az állítgatás, finomhangolás folyamatáról. Mi többiek pedig nem állítjuk párhuzamba saját tapasztalatainkkal, nem vélelmezzük, hogy úgy jó vagy sem, nem tippelgetjük a módosítások mértékét, meg úgy általában nem anekdotázunk a téma kapcsán. A végeredmény ugyanaz lesz ez esetben, mint ha mégis megtennénk a fentieket: Vinkler beállítja a nyerget a neki megfelelő módon, és mit sem számít, hogy ebben mennyire volt benne - ha ugyan egyáltalán valamennyire - a mi véleményünk. Ha teljesen másra jutott, mint amiket itt olvasott, az is jó, ha meg egybevág a saját tapasztalata a másokéval, úgy is jó. Azért locsogunk itt -sokszor a semmiről - mert szeretjük a témát, és a sarki kisboltossal nem lehet ilyen jókat beszélgetni róla.
Lehet, hogy csak félkomolyan csípkelődsz, de keresd vissza a legutóbbi hozzászólásaidat; elég vitriolosak, és mindegyik ugyanebbe az irányba mutat. Én sokkal jobban szeretem, amikor pl. edzésről, táplálkozásról, sportélettanról írtál/írsz - amik amúgy elég távol állnak az érdeklődésemtől - de ott azért érzem, hogy valami párbeszéd is lehet belőle. Ezekből nem.