nem vagyok ebben biztos. ezek a dolgok azért úgy vannak kitalálva,hogy az oda betett kábelek, akár mérhető paraméterei is számítanak. Egy 100dB fölötti érzékenységnél, 3 vagy 4 utas Avantgardenál azért nem életbiztosítás a drótokat random cserélgetni. azokat az utakat össze kell jól "úsztatni" és mi van,ha ezt egy más parmaéteres, ámbár a való életben jobb hangú kábellel seggberúgjuk? Mivel én teljesen analfabéta vagyok, csak félve írom le, hogy mi van akkor, ha változik a futásidő, vagy mi van akkor, ha a váltók viselkedésébe bele van kalkulálva az oda bekötött madzagok jellemzői? pont elég,ha a váltási frekvenciát csak kicsit tolja el,máris más a sztori.SoundMania írta: ↑2025.02.06., csüt. 14:42Sajnos nem. :)Rock60 írta: ↑2025.02.06., csüt. 14:11Van ugyebár az a mondás, hogy győztes csapaton ne változtass !revox írta: ↑2025.02.06., csüt. 11:43
Még réges-régen, elég sokan kerestek Audio Note-ok miatt és amikor jöttek az ilyen-olyan tuningtervekkel és kérdésekkel, én valójában semmit nem értek ezekhez(műszakilag), csak sok módosítást láttam, hallottam és elég kevés olyat,ami jobb lett,mint volt. Másnak más lett, vagy egy jellemzőben esetleg jobb, de megölt másik 10-et és általában az egyensúly felborult (és sokszor meg is szűnt audio note-nak lenni). Ezért van az,hogy az a legjobb,ha már a tervezési fázisban kimaxolják a dolgokat, már aki maxolni akar.
Az AN kifejezetten győztes csapat, és nagyon - nagyon ki van találva az utolsó porcikájáig, hogy miből áll össze.
És prémium termék, ahogy az Avantgarde is.
Szerintem a cuccok legnagyobb hányada nincsen ilyen szinten kimaxolva, egy alsó - vagy középkategóriás hifi komponens vélhetően egész gyenge minőséggel van bedrótozva, ott valszeg gyakoribb lehet a pozitív változást hozó sikeres átkábelezés...
mindig azt mondom, mindent meg kell hallgatni, de annyi rosszul elsült "tuningot" láttam már, én e miatt nem bontom meg a tölcsért, nekem(!!!) jó az,ahogy van