Itt azt szokták mondani a nagytapasztalatúak, hogy a készülékek így /ezzel vannak megtervezve, mert ők tudják! Szóval őket kizárt hogy frusztrálná. Engem meg nem is érdekel. :)lacy írta: ↑2025.02.02., vas. 22:07Ha már kábel ugye
nemrég járt nálam egy barátom, hozott egy xxx szóval nagyon márkás és drága erősítőt, egy pici hibája volt, hátha meg tudom javítani, hogy ne kelljen "idegenhez" vinnie. Ez egy drága és elég nívós erősítő, jónevű gyártó terméke.
Csak úgy érdekességképpen ha már szét kellett szedni picit, megnéztem a felépítését úgy általában mit mire miért...
szóval innen üzenem a 6cm vastag meg milliós meg mindenféle drága vagy/és spéci hangfalkábel használók/istenítők/hívők részére.. a végfoktól a hangfalkimenet A-B, A+B módot kapcsoló kapcsolókig, meg onnan a hátfali hangfalkimenetekhez hát úgy kb 0,5 mm-es sima műanyag szigetelésű drót lett beépítve.. sajnos én zőőd elfelejtettem lefotózni![]()
persze tudom, ez csak kb 20-30 cm de hát van aki a hangfal bi átkötő cserének a hangját is meghallja, van aki az elő és végfok közötti U áthidaló drótra cserélésének javító hatását is meghallja.. nem frusztráló akkor egy ilyen?
komolyan kérdezem és nem cukkolás a célom.
Amúgy meg honnan tudod ránézésre ilyenről, hogy mit is tud? Kivetted és megpróbáltad? :) Lehet, hogy semmivel nem értéltelenebb mint az áramköre alkatrészei, vagy a nyák "hangminősége".