ELEX írta: ↑2025.02.02., vas. 13:25
Nézd, vannak gyártók, akik erősen közepes termékeket kínáltak (Naim, Linn, Heed..), akik kreáltak egy ideológiát, hogy miért nem kell foglalkozni a kábelezéssel. A logikájuk teljességgel érthető. Egyikből se lenne egy Krell, Mark Levinson, Jadis..., akármit is dugsz beléjük (csak a koruk csúcs gyártóit említtettem, nem a maiakat). Ők úgy jók a saját kábeleikkel. De sosem lesznek a felsoroltak egyike sem, akármit is dugsz beléjük.
Viszont a világ nem csak belőlük áll. Aki nem őket birtokolja, szüksége van olyan kábelekre, ami engedi érvényesülni a képességeiket és nem korlátozni azokat.
Sajnálom, ha a Naim, Linn, Heed tulajok most megbántva érzik magukat, de tisztában kell lenni a valósággal. Korrekt, hallgatható termékek, de semmi több. Nem rosszak, de a jó nagyon messze van tőlük.
Ne sajnáld őket,

mert a valóságban baromira jól elvannak velük,én legalábbis biztosan,

megbántva meg végképp nem érzem magam,sőt örülök hogy nekem "csak" ez jutott a jóból.Vagy is a nem a jóból (na basszus,teljesen belezavarodok),mert így még egyszer átfutva az utolsó mondatod,mi az ami nem rossz,de a jótól messze van?,

szóval nem is tudom minek nevezzem akkor.
Na mindegy,már csak SF kollégának kéne szólni hogy haggyon már békén a drótjaival,mert minek is az nekem,nekünk,ezekbe a vasakba,ha már a jótól ilyen messze vannak.
Már csak az motoszkál bennem,hogy miképp is hámlana le az arcodról ez a magabiztosság,vagy nem is tudom minek nevezzem,ha meghallgatnál pl egy heed helikon szettet.
A heed-nek nem a hájend piac a terepe,nem is volt ez szándék tudtommal,(de lehet lassan rákényszerül,egyéb okok miatt is) de azt biztosra veszem,(egyrészt nap mint nap tapasztalom,másrészt meg a sok sok elismerést,díjat amit kaptak sem véletlenül fújta be hozzájuk a szél),hogy a jó hang nem hogy nincs messze tőlük,ha nem az már ott van,és nem is tegnap óta van ott.
Ez utóbbi mondat sem a megbántás miatt íródott,csak legyünk tényszerűek,ha lehet.