Ez így, ebben a formában nem igaz.
Ott, annál a rendszernél, nektek jobban tetszett (meg lehet másnak is így lenne).
Ennyi.
Moderátor: cables

Ez így, ebben a formában nem igaz.

chopper írta: ↑2025.02.26., szer. 17:06Sejtem mire gondolsz Vintagehifi! Én hasonlóan gondolkodom mint Te, csak nem beszélek (írok) ilyen durva stílusban, amiért akár ki is tílhatnak az adminok a fórumról. Úgyhogy egy kicsit vegyél vissza a stílusból, mert ez nem méltó a fórum méltóságához.
Szóval én is úgy gomdolom, hogy vigyázzunk a topic(ok) színvonalára, szóljon a topic a nevéről; jelesül Vélemények, kérdések Cables fejlesztésekkel kapcsolatban.
Járjunk elől jó példával.
Régóta ismerem Cables termékeit. Előbb volt IC kábelem tőle, minthogy a fórumról hallottam volna. Akkoriban szájról-szájra terjedt a hír, hogy egy ingyenesen kipróbálható, megfizethető árú kábelt lehet Budapesten vásárolni.
Bennem nem volt előítélet és üzlet lett belőle. Aztán jöttek az újabb fejlesztések és én jobbnak hallottam ezeket mint az elődőket. Szinte az összes fejlesztés volt nálam hosszabb-rövidebb ideig, a kábelekből most a legrissebbek vannak, de a demag például hosszú évek óta megvan. Legújabb szerzeményem a Noise Killer, ami a rendszer fontos részét képezi.
Időközben jöttek-mentek más gyártók kábelei is. Szándékosan nem írok neveket, hogy ne rontsam a hírnevüket. Ha valakit érdekel privátban megírom kik véreztek el nálam a hifi oltárán. Cables aktuális portékája ár-érték arányban verhetetlennek bizonyult.
Ezek a kábelek más rendszerekban lehet, hogy beváltak volna és lehet hogy be is váltak. De a hifizés már csak ilyen, minden rendszer függő.
Ha Te is Cables kábel-párti vagy, vagy csak kipróbáltad valamelyiket bátran írd le a tapasztalataidat.

Lehet, hogy így van (mármint, hogy vicces) - viszont a joga megvan hozzá.

Nem értem, hogy ha valaki frissen regisztrált miért ne írhatná le a véleményét egy full Power-R kábelezésről. De neked HEED közeli embernek talán meggyőzőbb egy full HEED rendszer kábelezéséről írt vélemény egy ősrégi AVX-regisztrálttól. A kábelezés itt is full Power-R:

Rudi bácsi, mély áhítattal csodálom ezeket a fejlesztéseket, amivel állva hagytad a világ kábelgyártóit, komolyan!

Na, akkor álljunk meg picit szögezni. :)cables írta: ↑2025.02.02., vas. 07:25Na, akkor először is leszögezném, hogy nem szégyenlem a régi kábeleimet! Csak hát bejött ez a fránya koncepció váltás, ami a legújabb Power-R táp kábeleket egy magasabb szintre emelte. Mi az új koncepció lényege?
Másképp kell gondolni a táp kábelek szerepére a hálózati és a DC tápkábeleket a zaj elnyomására kell tervezni. Ha ez sikerül azonnal jól hallható javulást hoz a rendszerek hangzásába. Emellett az alább látható tápkábelek kezelése jóval egyszerűbb, mert karcsú és hajlékony szerkezetük miatt könnyű a rendszerünkbe építeni.
Na, akkor először is leszögezném, hogy nem szégyenlem a régi kábeleimet! Csak hát bejött ez a fránya koncepció váltás, ami a legújabb Power-R táp kábeleket egy magasabb szintre emelte. Mi az új koncepció lényege?

Más is elkezdte pl ott,hogy az 5 ezer ftos xbox tápon összeköt egy vezérlő 5 voltos feszültséget és tesz a 12 voltos kimenetre egy dc csatit és akkor 15 ezer az ára....Innen is lehetne hova tovább lépni talán....cables írta: ↑2025.02.01., szomb. 18:11Jól van no. Trollkodtál egyet, szép tőled, hogy régen tetted utoljára, pedig pár éve naponta beszóltál ide.
De elmondok neked valamit, ami válasz arra amit beírtál: a Z hálózati kábel nem egy sima következő fejlesztés, hanem igazi mérföldkő, és a hozzá kapcsolódó új koncepció az egész Power-R kábelezés szintjét új szintre emelte.
Kérdésem: azokat szégyelleni kell mára?
Akinek eltérő a véleménye, az troll.cables írta: ↑2025.02.01., szomb. 18:11Jól van no. Trollkodtál egyet, szép tőled, hogy régen tetted utoljára, pedig pár éve naponta beszóltál ide.
De elmondok neked valamit, ami válasz arra amit beírtál: a Z hálózati kábel nem egy sima következő fejlesztés, hanem igazi mérföldkő, és a hozzá kapcsolódó új koncepció az egész Power-R kábelezés szintjét új szintre emelte.
gondolom akkor ez a sok hirdető (amúgy tuti van még mert mostanában én is temérdeket láttam) az mind vált, eladja a régit, és benevez az új koncepcióracables írta: ↑2025.02.01., szomb. 18:11Jól van no. Trollkodtál egyet, szép tőled, hogy régen tetted utoljára, pedig pár éve naponta beszóltál ide.
Jól van no. Trollkodtál egyet, szép tőled, hogy régen tetted utoljára, pedig pár éve naponta beszóltál ide.
2025-ben ne a régi kábeleimről beszéljünk. Az újakra abszolút nem érvényes amit írtál. Azok egész másképp szólnak!vintagehifi írta: ↑2025.01.31., pén. 23:30Nem a kábeleid ellen beszélek ,mert ismerem a régebbi fajtákat
Én a kábeleid hangját úgy jellemezném,hogy lágyabb hangot ad,kellemesebb lekerekített magasokkal,érzelmesebb közép hangokkal