Ezért kell az erős Mustang

Az nem Te vagy, hanem én
Fuck yeah!Aszpirin írta: ↑2025.02.04., kedd 16:05A Mustang ma kapott egy kis kipufogó-tuningot.
Távirányítóval változtatható állású cutout szelepet építtettem be.
Íme egy videó róla. Két indítás van a videón, az első a teljesen zárt szeleppel (gyári hang), majd a távirányítóval kinyitom belülről a cutout szelepet, és a második indítás már nyitott szeleppel történik.
5 perccel a videó készítése előtt értem haza, vagyis a motor gyakorlatilag még üzemmeleg volt. Csak kis gázfröccsöket adtam, ezért nem üvölt és nem recseg, de talán így is jól hallható a különbség.
Szerintem jó lett a hangja...
Nem, "sima" GT. az 500-as Shelby az a következő, azaz a végállomás
Nyilván nem érdekel, de a válasz a kérdésedre: a HNDA007 az ún. "egyénileg választott rendszám", aminek az ára 112ezer forint és el tudod vele adni (egyszerűen "szériásítani" lehet a rendszámot egy lemondó nyilatkozattal), a HONDA07 viszont "egyedi rendszám", ami 435ezer forint lett volna, és nem lehet lemondani róla, így esetleges eladás eladás előtt át kell rendszámoztatni a járgányt, mert ha nem rendszámoztatja át az eladó vagy a vevő (utóbbi vissza kell adja az egyedi rendszámot az eladónak), akkor át kell ruházni a rendszámot, és a vevő is ki kell fizesse a 435ezret. Szerintem innentől kezdve nyilvánvaló, hogy miért hiányzik az az O...
Köszi,akkor nem verem szét a tapipadot egy mé nem találom már meg végre ezt a menüpontot miatt.Vinkler írta: ↑2025.01.24., pén. 20:56ncs ilyen szoftverfrissítés t-roc-ra tudtommal, egy sima karbantartásnál, pedig a hibatároló törlése nem jár ilyen jelenséggel. A régebbi modelleken lehetett ezt be/kikapcsolni menüből, a facelifteseken nem.
Egyébként ahogy hozzáérsz a fékpedálhoz, kb bekapcsol a motorfék, akkor is, ha utána nem fékezel.
Nincs ilyen szoftverfrissítés t-roc-ra tudtommal, egy sima karbantartásnál, pedig a hibatároló törlése nem jár ilyen jelenséggel. A régebbi modelleken lehetett ezt be/kikapcsolni menüből, a facelifteseken nem.Shimano írta: ↑2025.01.24., pén. 07:16Tudnátok abban segíteni,hogy milyen menüpont alatt tudom vissza állítani a dsg váltó szabadonfutását a motorfék helyett egy vw vason.Most volt szervizben,és a párom mondja tegnap hogy valami nem kerek,mert nem úgy viselkedik az autó mint eddig.Hívtam a szervízt hogy ez most miért is lett ilyen,ők azt mondták gőzük sincs.
Aztán kaptam egy tippet arra,hogy valszeg a diagnosztikai vizsgálatnál állították át valamiért ezt az üzemmódot,és ezt kéne vissza állítani.
A tököm ki van ezzel a márkaszervizzel,és sorolhatnám még hogy miért is,de most egyelőre ezt kéne csak csak vissza állítani.
Még nem estem neki,tehát nem néztem,de hol és milyen ikon alatt keressem ezt a tapipadon konkrétan?
Lehet, hogy valamit félreértettél.
Ajajaj!!!! AKH!!! Budaörs.
Köszi a biztatást.
Pont jó lesz, majd meglátod.Aszpirin írta: ↑2025.01.23., csüt. 13:14Nagyon nehéz így a szezon közepén téligumit rendelni. A webshopok vagy nem mutatnak készletet, vagy jól láthatóan ugyanabból a raktárkészletből dolgoznak egy-egy márka/típus esetén, és ha ugyanazt a márkát/típust akarom 2 külön méretben (2-2-t mindegyik méretből(, extra nehezített pályán mozgok most. Igazából az egyetlen (belátható szállítási időben is) megfelelő készletet az általad javasolt Hankook-okból tudtam csak összerakni (bár nagyon szerettem volna Bridgestone Blizzak LM005-ösöket). Michelinből gyári rendelést kell leadni, Dunlopból, Goodyear-ből, Nikanból nem találtam egy webshopban sem mindkét méretet, és több helyen a készlet sem volt tiszta. Az általam ismert és nagy gumishálózattal működő megszokott helyeken (AKH, GrandGumi) elképesztően gyenge a választék most ezekben a méretekben... (ami nem csoda, ezeknél rengetegen rendelnek, cégek is, gondolom az átszerelési szezon végére lefogy a készletük rendesen.
Szóval az általad javasolt Hankook lesz egyelőre a téli, megrendeltem a gumiwebshop.hu-n. Még szállítási idő visszaigazolásom nincs, de szereléssel (és gumitárolással) kértem a budaörsi szervizükbe, remélhetőleg a jövő hét végéig (várhatóan akkor tudom átvenni az autót) megérkeznek, és mehetek a járgánnyal közvetlenül gumishoz.
Nagyon nehéz így a szezon közepén téligumit rendelni. A webshopok vagy nem mutatnak készletet, vagy jól láthatóan ugyanabból a raktárkészletből dolgoznak egy-egy márka/típus esetén, és ha ugyanazt a márkát/típust akarom 2 külön méretben (2-2-t mindegyik méretből(, extra nehezített pályán mozgok most. Igazából az egyetlen (belátható szállítási időben is) megfelelő készletet az általad javasolt Hankook-okból tudtam csak összerakni (bár nagyon szerettem volna Bridgestone Blizzak LM005-ösöket). Michelinből gyári rendelést kell leadni, Dunlopból, Goodyear-ből, Nikanból nem találtam egy webshopban sem mindkét méretet, és több helyen a készlet sem volt tiszta. Az általam ismert és nagy gumishálózattal működő megszokott helyeken (AKH, GrandGumi) elképesztően gyenge a választék most ezekben a méretekben... (ami nem csoda, ezeknél rengetegen rendelnek, cégek is, gondolom az átszerelési szezon végére lefogy a készletük rendesen.
Vegyél magadnak, aztán add oda a gyereknek.Lemmy9.1 írta: ↑2025.01.19., vas. 16:51Most azon agyalok, vegyek-e a gyereknek egy mini krosszmotort. Iszonyat jól bringázik. Az asszony azt mondta addig maradhatok, amíg haza hozom.Még puhítok.