egy trabantos ferrádiszkeptikusnak mi helye a ferrádis topicban? hogy elmondja napi háromazor, hogy a ferrádi egy lehúzás?Voyager írta: ↑2025.02.01., szomb. 21:46Nem akarok fogadatlan prókátor lenni, de szerintem egy nagyon lényeges dolgot teljesen figyelmen kívül hagysz. Itt a probléma leginkább az, hogy néhányan a hobbihoz és a fórumhoz méltatlan stílusban fogalmazzák meg a mondanivalójukat.revox írta: ↑2025.02.01., szomb. 21:29azt nem tudom, javasolni lehet e valamit?
nem kap senki krumpliorrt, ezt megígérem...
mi lenne, ha azok, akiket nem érdekelnek a drótok, vagy szerintük ez hülyeség, OK, meg van értve. És ha ez megtörtént, fogják a bringát és tolják máshova és akkor nem kell a modiknak körömrágva lefeküdni...
nekem kb mindegy, vélhetően sok újat nem mond már senki drótok terén, bár SM Acrolinkes véleménye érdekes lehet. NyiIlván nem nekem kell, de, ha valaki akar olcsón jó drótot, ha tényleg jó, legaláb tudom ajánlani. De, majd max megbeszéljük priviben és a töbiek elesnek az infótól... de legaláb sminkelni megtanulnak. Amúgy a simnk egy randa nőt is fel tud dobni, xal még párhuzamnak se az igazi. Vagy így lett az igazi?![]()
na, box![]()
Teljesen mindegy, hogy kábelhívő, vagy szkeptikus szól hozzá. Szerintem mindkettő véleménynek helye van a témában, különben ez az egész egy nagy buborékká válna ahol mindenki egyetért mindenben.
de nem érdekes. tőlem győzködnphetitek egymást bármiről, Ti nem fogtok előrébb jutni. de, ha megnézem a becsülhető átlagéletkort, a topic nagy hányada túl van azon, hogy már újat tudjon, akarjon befogadni, így ez nekem inkább egy kis vetéledőnek tűnik, mint őszinte érdeklődésnek, egy-két kivételtől eltekintve.
ha a stílussal rám céloztál, mire leírtam, legalább annyira röhögtem, mint amikor a sminkes eposzt olvastam és hozzá a sok bólogatást. szerintem vicces volt (mernék fogadni, kik röhögték magukat könnyesre, nekem az megérte). kel egy kis humorérzék