Block írta: ↑2025.01.29., szer. 19:48
Kíváncsi lennék ,hogy heedalnátok át két kardinális problémát,...ami a madzag egyfelől,a másik ugye a végén a hangfal. De jó lenne hallani a két véleményt a másik rendszeréről,...Aztán az is lehet,hogy a közös nevező már nem csak a
heed lenne,hanem a Radnay kábelek is,...chord meg lecserélné a Spendort egy Enigmára.
Volt nálam Enigma, meg Thesis lánc, meg sokminden más, kicsit régen volt ez,
az Enigmát én nem tudom kihúzni középre, nekem nincs akkora szobám, a sarok közelében meg nem jó; a Spendor egy jó állvánnyal, sarok közelében, 'beindítja' az egész szobát,
akkor, emlékszem, az a Thesis lánc a sima tápdrótot szerette, nem ízlett neki az a pár jobb drót, amivel megkínáltam.
Radnai kábelekről én még akkor nem is hallottam.
Naim-feeling volt ilyen téren.
Ez amolyan pszicho-dolog.
Nevezetesen, hogy az egész net, meg a Naim fórum, meg a Kossuth Rádió teli van azzal, hogy a Naim csak a sima tápdrótokat szereti, meg a saját hangfalvezetékeit. Erre lehet legyinteni. Ne tegyétek. A hatás annyira erős, hogy a sokat próbált vén rókák is elhiszik / elhitték. Mert kipróbálták, és az xy kábel, bizony nem tetszett, mert 'kibillentette' a hangot.
Én is kipróbáltam, nekem sem tetszett. 'Kibillentette'. Beálltam a sodorba.
Hogy mi volt a valóság, és hogy mi történt, azt én nem tudom. Egyszerűen azért, mert nem volt elfogulatlan nekiindulás. Igaz is lehetett.
Prekoncepció, így hívják. Senki sem menekül előle.
És most jön az, hogy ha valaki, aki azt mondta volna akkor, a Naim korszak csúcsán, hogy figyu, ez a hang egy kalap sz@r nekem, (ezt pl. most én is mondanám, ma,), te amúgy egy jó fej vagy, de így a kábelek terén (vagy pl. forráskészülékeknél) sajna egy mm-t sem hiszek neked, mert ezt a hangot eszed, akkor, bizony, teljesen igaza lett volna.