QUAD QMP mono, QUAD Artera Play pre, dac, cd + Harbeth M30.2 40th. Nekem pont az tetszik, hogy "nem nagyon villantanak", de ha van olyan ajánlásod amivel tovább finomítható azt szívesen venném. Korábban írtam, hogy nekem a középtartomány , emberi hang, ének minél természetesebb és valósághűbb megszólalása a legfontosabb. Természetesen ha már cserélnék akkor a jelenleginél transzparensebb megszólalás lenne még elvárás. Most sem vagyok elégedetlen és hiányérzetem sincs, de kb 8-10éve nem cseréltem főbb komponenst és gondoltam foglalkoznék egy kicsit a kábelekkel. Ezek valóban nagyon alap drótok. Mogami 2534 XLR új ára 20.000Ft, Mogami 3103 4800Ft/m, Supra Lorad 2.5 32.000Ft/dbrevox írta: ↑2025.01.30., csüt. 00:47Írd már le, mik ezek pontosan, nincs kedvem guglizni. A Quadokat régebben a Merlin forgalmazta (én meg merlinótista voltam), nekem is van quad cdp99 cd. Ezek kisebb rendszerekben nem nagyon villantanak, de nagyokban kiderül, hogy ez csak a semlegessège, nem húz semerre. A rossz hìr, nálam a nagy rendszerben Kondo ezüstökkel megy és megköszöni. De van olcsóbb alternatíva is,... van benne potenciál.
Szóval, mi van és hány drót kellene és mik? Meg mennyiből szeretnéd megúszni?
5db tápkábel kellene. Ezekre kb 100eFt/db gondolnék. IC: 150eFt körül. Hangfalkábel 2 x.1.5m 180-200.000Ft. Ha ennyiért sincs magic akkor nem ásnám bele magam jobban. A rendszeremet és az anyagi lehetőségeimet figyelembe véve ez a maximum amit erre a kérdésre szánnék, de csak akkor ha telesen egyértelmű pozitív változásokat hozna azokon a területeken amit említettem.
Először mindenképpen össze szeretném hasonlítani a mostani kábelezéssel, hogy választ kapjak arra amit tőled idéztem.
Off: A Final Lab Daruma a QUAD Artera Play alatt is jól működik. Tegnap vettem még egyet a CA 851N alá.