Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sütés-főzés

Online
Avatar
Vasti
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 947
Csatlakozott: 2007.09.15., szomb. 22:57
Értékelés: 335
Tartózkodási hely: Ausztria

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vasti »

Lemmy9.1 írta:
2025.01.30., csüt. 09:59
A bioról tudjátok a véleményem, ami az, hogy a bio az, amit éjszaka permeteznek. :D
Erről az jutott eszembe, hogy egy naivabb életszakaszomban ;-) annyira csodáltam azt a sok szorgalmas embert a piacon, aki megtermeli és árulja azt sok bio zöldséget meg gyümölcsöt!
Aztán valaki felvilágosított, hogy ők is a nagybanin veszik ám a portékát, és út közben lesz belőle bio ;-)

Online
Avatar
Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1137
Csatlakozott: 2020.05.18., hétf. 08:51
Értékelés: 736

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

A bioról tudjátok a véleményem, ami az, hogy a bio az, amit éjszaka permeteznek. :D
A biotermelő mellett vajon nem jár Tdi, meg traktor, meg felette repülő, nem fúj a szél?
Vagy ezek messze az emberektől, egy Csendes-óceáni szigeten, káros anyagoktól mentes talajban termesztett cuccok? Ugyanmár. Önámítás.
Ok, aláírom sok az ipari hulladék élelmiszer, de csak csökkenteni lehet a sz@r bevitelét, megszüntetni nem. Persze ez egy jó út, aki próálkozik, efogadom. Hajrá.
Szerintem!

Avatar
mike-rame
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 235
Csatlakozott: 2016.10.23., vas. 16:01
Értékelés: 678

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: mike-rame »

Lemmy9.1 írta:
2025.01.29., szer. 19:24
Ok, de parázós, szelektálós életet élni nem lehet egyszerű.
Milyen palacsintatöltelék az, ami steril elemekből készül? És nem cukros, nem vegyszeres? Túrós? Egy másik faj romlott tőgyváladékából? Lekváros
? Vegyszeres gyümölcsből, full cukorral?
Kakaós? Ki tudja milyen vegyszeres, full cukros. A palacsinta undorító hidrogénezett olajon sütve, vegyszeres lisztből, tőgyváladékból, szódával, (ki tudja milyen vízből)?
Jájmón. Nem sokan vannak akik nem imádj@k a nutellás palit. :D
A "tőgyváladék" leánykori neve emlőmirigy váladék. :P Egyetlen célja, hogy az újszülött élőlénynek táplálékul és "információként"(növekedj!) szolgáljon, mindaddig(és csak addig), amíg az képes a szilárd táplálék befogadására.(rágás, emésztés). A későbbiekben a nyerstej fogyasztására nincs szükség és a szervezet számára megterhelő.(tünetmentesség esetén is). Az élőlények ezek után fel is hagynak ezen szokásukkal, hiszen nincs szükség a kibociból nagybocit információra. Nincs példa az élővilágban hogy egy élőlény egy másik élőlény emlőmirigy váladékát fogyasztja rendszeres táplálékként. Erre a galádságra csak az embert tudták rávenni. :P De ha már mégis, mert finom, meg nekem ne mondja meg senki, hogy mit egyek, akkor érdemes inkább a tej fermentált változatait fogyasztani. Sajtok esetén inkább a hosszan érlelt keménysajtokat. Általánosságban pedig az embernél(de mekkora) kisebb termetű élőlények tejéből készült fermentált termékeket.
Nem kell parázós életet élni, mind meghalunk. Szelektálni viszont lehet és nem is bonyolult. Idővel rutinná válik, mint pl. egy szeretett gépjárművel való rendszeres foglalatosság. Ma már lehet vásárolni közvetlenül termelőtől is. Ajánlom a kosárközösségeket, Bp.-en pl. a Végtelen Kosár "áruházat". Nem feltétlenül lesz olcsóbb de idővel kevesebb is elég lesz a táplálékból a "jobb" felszívódás miatt. Kis önmérséklet, hogy ne csak az ízek miatt táplálkozzunk, mert erre épül a "nagyipari élelmiszer komplexum".(Nöstlé, Unilevör és társai) Persze továbbra sem létezik olyan termék, ami vegyszermentes, hiszen azt is éri a légkör és a csapadék, ahol nem használnak a termelés során műtrágyát és permetszert. Érdemes időt fordítani a méregtelenítésre, akár csak havi egy nap koplalás(azt csináld te, én kőműves mellett dolgozom) is segít. Egy kis figyelem arra, hogy mi miből van, kell az nekem, hogyan készítsem, mikor egyem?
Ajánlom pl. Barotányi Zoltán nemrég megjelent könyvét a Konyhai kémiát is. ;) Na jó ennyit csak úgy dióbélben, mindenki úgy eszik, ahogy tud. :P
"Áldozat nélkül nincs veszteség"

Online
Avatar
Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 13978
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 8914
Tartózkodási hely: Szentendre

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Lemmy9.1 írta:
2025.01.29., szer. 19:24
Ok, de parázós, szelektálós életet élni nem lehet egyszerű.
Milyen palacsintatöltelék az, ami steril elemekből készül? És nem cukros, nem vegyszeres? Túrós? Egy másik faj romlott tőgyváladékából? Lekváros
? Vegyszeres gyümölcsből, full cukorral?
Kakaós? Ki tudja milyen vegyszeres, full cukros. A palacsinta undorító hidrogénezett olajon sütve, vegyszeres lisztből, tőgyváladékból, szódával, (ki tudja milyen vízből)?
Jájmón. Nem sokan vannak akik nem imádj@k a nutellás palit. :D
Én például nem.
Cserébe saját lekvárosat igen. A szilvában egyáltalán nincs cukor, a barackban van és az áfonyában is, de messze nem annyi, mint a nutellában. Jah bio gazdaságból veszem a gyümölcsöt.
Ettől függetlenül a gyerekek szeretik, néha esznek, néha veszünk nekik.
Én viszont lekvárfan vagyok! ;peace;

Más.
“Romlott tőgyváladék”. Mindenre van szitokszó. Én spec imádom a tejkultúrát, a sajtokat és a túrót is, a tejfölt is. Hamarabb meglennék hús nélkül, mint sajt nélkül. :smile29:
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Online
Avatar
Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1137
Csatlakozott: 2020.05.18., hétf. 08:51
Értékelés: 736

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

Ok, de parázós, szelektálós életet élni nem lehet egyszerű.
Milyen palacsintatöltelék az, ami steril elemekből készül? És nem cukros, nem vegyszeres? Túrós? Egy másik faj romlott tőgyváladékából? Lekváros
? Vegyszeres gyümölcsből, full cukorral?
Kakaós? Ki tudja milyen vegyszeres, full cukros. A palacsinta undorító hidrogénezett olajon sütve, vegyszeres lisztből, tőgyváladékból, szódával, (ki tudja milyen vízből)?
Jájmón. Nem sokan vannak akik nem imádj@k a nutellás palit. :D
Szerintem!

Avatar
mike-rame
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 235
Csatlakozott: 2016.10.23., vas. 16:01
Értékelés: 678

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: mike-rame »

Lemmy9.1 írta:
2025.01.29., szer. 17:26
Mi a baj a nutellás palacsintával?
Minőségi és mennyiségi összetevők... ;) Nyami... :smile49:
n1.jpg
n1.jpg (58 KiB) Megtekintve 1146 alkalommal
"Áldozat nélkül nincs veszteség"

Online
Avatar
Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1137
Csatlakozott: 2020.05.18., hétf. 08:51
Értékelés: 736

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

Mi a baj a nutellás palacsintával?
Kürtős palacsintáról nem hallottam még. gondolkodik.gif
Vagy fogalmazásgátló sejthető?
Szerintem!

Online
Avatar
Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 5019
Csatlakozott: 2020.08.03., hétf. 16:25
Értékelés: 3275

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Nutellas palacsinta és még kürtős is létezik, és elfogadott.
Ez sem rosszabb annál.

Aki erre gerjed, vegye. Úgy kell neki.
Csak a Marantz! :-D

Online
Avatar
Vasti
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 947
Csatlakozott: 2007.09.15., szomb. 22:57
Értékelés: 335
Tartózkodási hely: Ausztria

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vasti »

Vinkler írta:
2025.01.29., szer. 10:48
Egyre durvább! :nonononono:
Fincsi lehet :-)
Régebben (>10 éve) vettem néhányszor út közben valami boltban kakaót vagy karamellás tejet, esetleg valami tejes kávé szerűt, de hamar felhagytam vele... Undorítóak azok is, pedig akár még jók is lehetnének ;-) Sűrű és fura állagúak, amit igazából nem indokol semmi (az összetevőket inkább el sem olvastam ;-) , az ízük meg - fúj ;-)

Online
Avatar
zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 4644
Csatlakozott: 2010.01.16., szomb. 22:11
Értékelés: 3175
Tartózkodási hely: 2465

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Vinkler írta:
2025.01.29., szer. 10:48
Egyre durvább! :nonononono:
Most komolyan, ki az az ízlésficamos, aki ilyeneket kitalál?! Biztos ugyanaz, aki a popkorn ízű shake-et is kitalálta a KFC-ben.
Ez kb. mint a mákos lecsó, vagy a mustáros dinnye. Agyrém!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Online
Avatar
violin
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 3734
Csatlakozott: 2008.10.10., pén. 19:03
Értékelés: 1165

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: violin »

Vinkler írta:
2025.01.29., szer. 10:48
Egyre durvább! :nonononono:
Tej ez még egyáltalán...? gondolkodik.gif .... vagy már csak "tejkészítmény".... növényi tej....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

Online
Avatar
Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 13978
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 8914
Tartózkodási hely: Szentendre

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Egyre durvább! :nonononono:
Csatolmányok
IMG_4760.jpeg
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Avatar
tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2007.09.21., pén. 17:26
Értékelés: 2732
Tartózkodási hely: Tatabánya

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: tunerman »

És a böllérek reggel vágják a röfiket? Friss minden felhasznált hús?
Mert az az igazi :-)

Mindent eltaláltál :smile53:
TJ.
Csatolmányok
20250125_204400.jpg
20250125_204649.jpg
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-X MK3

Online
Avatar
Vasti
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 947
Csatlakozott: 2007.09.15., szomb. 22:57
Értékelés: 335
Tartózkodási hely: Ausztria

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vasti »

tunerman írta:
2025.01.25., szomb. 10:34
a 2300ft-ba kerülő kostótójeggyel lehet befalni a frissen készült helyi csemegéket
Aaaaaz igen jó ajánlat - velem rosszul járnának ;-)
És a böllérek reggel vágják a röfiket? Friss minden felhasznált hús?
Mert az az igazi :-) Gyerekkoromban voltam néhány disznóvágáson (falusi gyerek vagyok, de sajnos a nagyszülők korán meghaltak, és a szüleim meg már nem tartottak állatokat) , a felejthetetlen íz az az, amikor a böllér kezéből megy a hús a serpenyőbe, fazékba! Azt a frissességet semmivel sem lehet pótolni - biztosra veszem, hogy már akár fél nap múlva sem ugyanolyan az a hús...

Avatar
tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2007.09.21., pén. 17:26
Értékelés: 2732
Tartózkodási hely: Tatabánya

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: tunerman »

És akkor a nap fénypontja is elkészült - a töltelékkel felturbózott káposzta :smile53:
(A kondérból frissen kimert adagot azonnal befaltam egy szelet kenyér társaságában.)
TJ.
Csatolmányok
Vértesszőlősi káposzta.jpg
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-X MK3

Avatar
Részletező
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Hozzászólások: 42
Csatlakozott: 2016.10.30., vas. 10:57
Értékelés: 19

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Részletező »

Találtam más finomságot is. 31_1_21.gif
Csatolmányok
IMG_5196.jpeg

Avatar
tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2007.09.21., pén. 17:26
Értékelés: 2732
Tartózkodási hely: Tatabánya

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: tunerman »

A résztvevő csapatokról készült fotók.
TJ.
Csatolmányok
2025 csapatfotó1.jpg
2025 csapatfotó2.jpg
2025 csapatfotó3.jpg
2025 csapatfotó4.jpg
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-X MK3

Avatar
tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2007.09.21., pén. 17:26
Értékelés: 2732
Tartózkodási hely: Tatabánya

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: tunerman »

Vértesszőlősőn 2025 január 25-én is megrendezesre kerül a böllérfesztivál, amelyre most 8 csapat nevezett. :smile53:
Hajnal óta tart a sűtés-főzés, mindenféle finomsággal várják az éhes vendégeket, a 2300ft-ba kerülő kostótójeggyel lehet befalni a frissen készült helyi csemegéket :smile29:
TJ.
Csatolmányok
2025 vértesszőlősi böllérfesztivál szinpad.jpg
2025 vértesszőlősi böllérfesztivál kolb-ászok.jpg
2025 vértesszőlősi böllérfesztivál kolbásztöltés.jpg
2025 vértesszőlősi böllérfesztivál forralt bor.jpg
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-X MK3

Online
Avatar
AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 5692
Csatlakozott: 2008.09.08., hétf. 11:47
Értékelés: 3525

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Nagyszüleim vendéglátóztak. Mama főzte a környék legjobb pacal pörköltjét. A közeli városokból is jöttek rá ;peace; Mindig lógott a sufniban a kolbász,szalonna,szalámi. De csak ritkán és keveset kaptunk belőle. Emellett volt kis földjük,ahol megtermelték otthonra a zöldségeket. Ott is nagyokat játszottunk. De még a munka is játéknak tűnt. Ma már nem eszek ilyen ételeket (1 szelet kenyér hozzá 3 szem kocka cukor :D vagy 2 karika szalámi), de felnőttünk ezeken. Ma már sokkal egészségtudatosabban készítem az ételeket, de néha becsúszik a nosztalgia ;peace;

Avatar
ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 2431
Csatlakozott: 2010.10.23., szomb. 19:56
Értékelés: 691

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Vasti írta:
2025.01.24., pén. 13:49

Anyu mesélte, hogy az ő nagymamája szokott ilyesmit enni: hagyma zsíron lepirítva, őrölt paprika rá, és kenyérrel megette. Ennyi :-)

Azért az ősök tudtak takarékoskodni... Mert takarékoskodniuk kellett, mivel szinte semmijük sem volt. Legalábbis amikor én kisgyerek voltam, mifelénk még akkor sem.
Hús gyakorlatilag csak vasárnap (a baromfiudvarból, frissen) , hét közben csak 2-3 összetevős ételek: liszt vagy krumpli "valahogyan", lekvár, cukor, hagyma, egy kis szalonna-kolbász, ha volt paprika-paradicsom, meg persze tojás.
Igen, nálunk is a nagyszüleim 8- an voltak testvérek, a dédpapa egyedül dolgozott, és az ő keresetéből kellett eltartani a dédmamát, és a 8 gyereket. Nyilván, a túléléshez takarékoskodni kellett. Cipőt is egymásnak adták a gyerekek, amikor kinőtték, a ruhákat is.

A sertéshús is a túlélés miatt terjedt el a török uralom idején, előtte a marhat tartották és ettek, csak a törökök a marhákat elvitték, a disznókat nem.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

Online
Avatar
Vasti
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 947
Csatlakozott: 2007.09.15., szomb. 22:57
Értékelés: 335
Tartózkodási hely: Ausztria

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vasti »

AAttila írta:
2025.01.24., pén. 09:13
Ami igazából csak annyi volt,hogy a hagymát lepirította és rászedte egy szelet kenyérre. ;) Imádtam.
Anyu mesélte, hogy az ő nagymamája szokott ilyesmit enni: hagyma zsíron lepirítva, őrölt paprika rá, és kenyérrel megette. Ennyi :-)

Azért az ősök tudtak takarékoskodni... Mert takarékoskodniuk kellett, mivel szinte semmijük sem volt. Legalábbis amikor én kisgyerek voltam, mifelénk még akkor sem.
Hús gyakorlatilag csak vasárnap (a baromfiudvarból, frissen) , hét közben csak 2-3 összetevős ételek: liszt vagy krumpli "valahogyan", lekvár, cukor, hagyma, egy kis szalonna-kolbász, ha volt paprika-paradicsom, meg persze tojás.

Online
Avatar
AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 5692
Csatlakozott: 2008.09.08., hétf. 11:47
Értékelés: 3525

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Vasti írta:
2025.01.24., pén. 08:58
AAttila írta:
2025.01.23., csüt. 18:45
A mai vacsorám, "paprikás krumpli"
Majdnem jó! ;-)

A nagymamám szokott egy "resztelt krumpli" nevű meglehetősen olcsó paraszt kaját csinálni: zsíron hagyma lepirít, rá őrölt paprika, és bele a törtkrumpli. Ennyi :-)

(Nem tudom hogy csinálta a mami, de néhány "semmiből" tök ízletes dolgokat tudott összedobni - ez a tudás szerintem ;-)
Nagymamám sokszor készített hagymás kenyeret. Ami igazából csak annyi volt,hogy a hagymát lepirította és rászedte egy szelet kenyérre. ;) Imádtam.

Online
Avatar
Vasti
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 947
Csatlakozott: 2007.09.15., szomb. 22:57
Értékelés: 335
Tartózkodási hely: Ausztria

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vasti »

AAttila írta:
2025.01.23., csüt. 18:45
A mai vacsorám, "paprikás krumpli"
Majdnem jó! ;-)

A nagymamám szokott egy "resztelt krumpli" nevű meglehetősen olcsó paraszt kaját csinálni: zsíron hagyma lepirít, rá őrölt paprika, és bele a törtkrumpli. Ennyi :-)

(Nem tudom hogy csinálta a mami, de néhány "semmiből" tök ízletes dolgokat tudott összedobni - ez a tudás szerintem ;-)

Avatar
ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 2431
Csatlakozott: 2010.10.23., szomb. 19:56
Értékelés: 691

Re: Étteremajánló, avagy hová fogok visszamenni ?

Hozzászólás Szerző: ANDS »

zoli73 írta:
2025.01.22., szer. 20:45
ANDS írta:
2025.01.22., szer. 18:56
zoli73 írta:
2025.01.22., szer. 17:27


Hát a "Segediner gulasch", az mi az Osztrákoknál?
Náluk ez a Székelykáposzta. Próbáltam már többször rendbe tenni, de menthetetlenek.
:)))
Készítsd el nekik - egyszer - az eredeti recept szerint:))
A szalonnát lepirítod, és annak a kiolvasztott zsírjában pirítod a hagymát, beleforgatod a sertéskarajt, … füstölt húsnak tarját bele…. olyan nehéz étel lesz, hogy emlékeznek majd rá sokáig.:))
Ezt inkább kihagyom, mert engem mindennemű savanyított étellel, élén a savanyú káposztával, a világból ki lehetne üldözni.
Nekik főzd meg, ne te edd!
Vagy hagyd ki belőle a káposztát, csinálj tésztából hamis székelykáposztát! ;peace;
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

Online
Avatar
AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 5692
Csatlakozott: 2008.09.08., hétf. 11:47
Értékelés: 3525

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: AAttila »

A mai vacsorám, "paprikás krumpli" 31_1_21.gif :
20250123_184327.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Gasztro”