Mivel van hidas ismerősöm, hallottam amiket végigjárt a rendszerével. Úgy kezdte mint shimano. Aztán egyszer - talán hogy hagyjam már békében vele :) - átvittem vz-t.... :)revox írta: ↑2025.01.29., szer. 14:46ez ettől egyszerűbb. ne változtass semmin,ha ez így jó. Ez volt az első gondolatom, de nem volt kedvem ebbe a játékba beszállni, mert semmi értelme.Shimano írta: ↑2025.01.29., szer. 12:31Mishow-nak.Hiszek én mindenkinek,(na persze nem mindig)de legfőképp annak amit hallok,és ez így is van jól.![]()
Pjm-nek.
Elraktároztam magamban a javaslatokat,.és köszönöm is szépen ezeket,érdekes is volt,tehát megérte.
Azért olyan gyors nem lehetek még ha nagyon akarnám is,hogy egy fél nap alatt lezongorázzak ennyi ajánlást,de szólok ha esetlegesen aktuálissá válik a részedről is felajánlott kábelek próbája.
Zsolt készülékei összességében jól hallgathatók, akár vegyes stíluson is, de minden készülék egy kicsit egyszerűsít (ártól függetlenül, ez a trükkje), ami jól tud esni, de az apró finomságok eltűnnek és egy jobb kábel pont ezeket hámozná ki. De itt sajna él az a dolog, hogy hozzáadni nem tud. Az ilyen rendszerek egy bizonyos szintig képesek valamivel jobb kábelek tudásából profitálni (vagy különbözöségüket megmutatni), de az igazi nagyvadak (de a közepes is) tudása felesleges pénzkidobás. Legyen egy általánosan értelmes olcsó drót és ennyi. Előnye, hogy az ember megveszi, beköti és nem viszket a segge. Hátránya, hogy nincs tovább potenciál. De az első, sokszor felülkerekedik a másodikon és a lelki béke többet ér, mint a még jobb hangPersze,erre nem biztatok senkit, de aki itt megáll, az megáll és kész, szíve-joga
![]()
általában SM-nek igazat adok, de szerintem ezt a Heed Vz kontra gatyamadzag dolgot elvesztené.. lehet nem, de szerintem igen.
lábjegyzet: Nemrég vázoltam a gördeszkás elméletet,miszerint minden rétege számít a lapnak. Ez most is így van, de a Heed elektronikák olyan erősen dominálnak egy rendszerben (főleg,ha minden Heed), a többi komponens hatása elenyésző mellettük. Vagyis, én így látom...![]()
Vz nem viszi el a hidak karakterét. De szerintem nagyon másét sem. Akinek az teccik, megmarad, csak minden sokkal jobb lesz. Si, si2, si3, Thesis.... Quasar, ott 8s Thesis... mindenféle tápok.... Mindegyiknél. Nincs miről beszélni... Nem biztosan állítom, de nem kizárt hogy érzékenyebb legalábbis ezen a szinten a kábelekre. Wwplatinumok is d7rván javították. Dps4 már kicsit "sok" volt... Vz annyira jó ott, hogy fiókban is van egy, hátha kell majd valahova! :) 1 vetélytársa lenne.... Az LP. :) azzal még jobb..... Nem olyan sokon múlt, az sem hogy az legyen.... Kb annyi az érzés, hogy huba.... Kijön most minden a cuccból amit csak tud. Occsó kábelek? Nane..... mégeccer soha. Nem kell többet virtual föld, meg semmi szirszaron sem gondolkodni. Cserélsz bármit, hallod egyből jó vagy nem... Nincs több görcs, meg semmi. Nem fárad el az agyad a zenehallgatásba, stb.... Semmi negatívum. De 1... A pénztárca laposabb. :)

Persze,erre nem biztatok senkit, de aki itt megáll, az megáll és kész, szíve-joga