Szerintem annyi bőven elég lett volna, hogy nem érted a mondatotMrCollector írta: ↑2025.01.29., szer. 20:24Már bocsánat, de ez így szerintem egy,... nem tudom mit írjak, hogy ne legyen sértő.revox írta: ↑2025.01.29., szer. 20:10Nem vagyok annyira ijedős. Kb 30 éve hangzott el egy frappáns mondat az első hazai hififórumon, amit nem volt nehéz megérteni, befogadni. Régen, még az első weblapomon kint is volt nyitólapon, afféle cégérként.
az üstdobos szuszogása vagy a logikával terhelt gondolatok felismerése legfeljebb hifis, de semmiképpen nem zenei/művészeti kategóriák, csupán a befogadás minimális szintjét képviselik, amelyet - egy kedves mosoly kíséretében - meg kell hagyni az "igazság" és a "mindent értés" magabiztos képviselőinek..." (Jokesz Antal alias Antiskating)
Tegnap volt nálam egy zenész hölgy ismerősöm meghallgatni 1-2 csúcs fejhallgatót, nyilván megfelelő elektronikával és nem mellesleg kábelezéssel (ami közül volt ami drágább volt, mint a készülékek). Lényeg, hogy ő rengeteg élő koncerten járt, illetve eleve ismeri a hangszerek hangját. Már az első hangoknál leesett az álla. Nem akarta elhinni, hogy milyen részleteket kihallott a zenékből. Volt olyan amin lényegében sírt. Azt mondta, hogy (fejhallgatón!!!) lényegében olyan érzése volt, mint egy koncertteremben.
Tehát azért mert valakinek nincs olyan rendszere, vagy füle, ami alkalmassá teszi a zene legmélyebb részleteinek megismerésére, még nem kell azt állítani, hogy arra semmi szükség. Pont ezektől lesz a zene ZENE.

Ugorj neki mégegyszer