Most roppant hangosan kellene hahotáznom ez tőled és persze tőle is akkora mellényúlás, hogy ordítSoundMania írta: ↑2025.01.29., szer. 08:49Az amit és amennyit ott Rudi írt, az pont igaz! Szerintem te mellényúltál azokkal a kipróbált dolgokkal, hogy nem ment át a hatás. Illetve egyszer tapasztaltam olyat, hogy hiába cseréltünk powerkábelt egy erősítőben, nem hallottunk változást. (az okát nem volt lehetőség kideríteni...)
Az egyik ilyen hasznos példa, az pont az ő (cables) hálózati és IC kábele volt mikor nálam járt és kb nem történ nagyon hallható változás egyiknél sem.
Az IC-s próbánál voltak minimális érzetek, de ez is inkább az izgalom számlájára írható mint sem a drasztikus változáséra.
Amúgy Hivox-os hosszabbítós elosztós szűrős dugaljba van dugva az összes hifi még az LP játszó is, valamint az erősítőmnek is valami spec kábele van, amit egy másik erősítővel vettem-kaptam, de mikor azt eladtam, az anélkül a kábel nélkül ment máshoz, a drót maradt az új erősítőhöz. - ami most már nem annyira új :)
tehát ebben a környezetben lehet, hogy pont emiatt nem hat rá(m) a kábel csere mármint a hálózati.
az összekötő az más de .. de ott se