Én, személy szerint, hagynám, ami van, drót, mert most is szól valahogy. Akár az öntött szg vezetéket is, ha ilyesmi van.Shimano írta: ↑2025.01.28., kedd 11:35Ok,akkor játszunk egy kis kábelesdit,és drótozzák be a kábelfanok a saját rendszeremet csak úgy játékból,leírom miből áll.Kíváncsi vagyok hogy jön ki a matek a végén,és ezután meg leírom azt hogy nekem mi a véleményem erről,és merre is lenne az arra ezen ajánlások után ha úgy alakul.Mivel ez játék,így lehetnek elrugaszkodott ajánlások is,de leginkább az érdekelne hogy meddig mennétek el,tehát ha a tiétek lenne,hol húzúdna meg a racionalitás vonala.
SM drótozási javaslatára különösképpen kíváncsi vagyok,de persze nem csak az övére,így ne fogjátok vissza magatokat.![]()
Tehát a feladat adott,ezt a rendszert úgy mintha a sajátotok lenne,de pontról pontra,tehát konkrét kábel ajánlással mindenhol,és nem csak úgy hogy a béla bácsi drótjait mindenhová.Jelenleg olcsó pro drótok vannak a rendszerben mindenhol.
Forrás.heed dt futómű
Erősítő.heed pre előfok + pm monoblokkok
Hangsugárzó.heed grand enigma
Ehhez kell 5db tápkábel,(az elosztó elé az 5-ik,ha már...),egy pár 2×2m-es hs kábel,egy db digit,és egy pár analóg ic 1m-es hosszban.
Jöhetnek a javaslatok.![]()
Számolnék kicsit.
A legóvatosabb ajánlatok itt, a 'félkrumpli' drótokkal, 350e-400e össz költséget jelentenének. A magasabbakat most ugorjuk át.
Ezt betolnám a DT ára mellé, és vennék másik futóművet, használtan. Feltétlen a lánc legelejét piszkálnám.
Nem tudom, mi történne, nyilván.
Szerencsés esetben módfelett tetszene neked az új hang.
Ha csak tizedrészt annyira, mint ahogyan tetszik nekem a saját 'változtatás', a futóműnél, ahol amúgy egy Delta volt majdnem fél évig, akkor nagy vigalom lenne.
Bátorság nem kevés kellene. Megtörni az összetervezett Heed szinergiát, hagyni a szuper drótok hangi ígéret-halmait, ilyesmi...