Értem én,de akkor ezt is kell mondani,és nem azt hogy nála minden felvétel jól vs élvezhetően szól mióta jó a drótozása,közben meg belemegy ebbe a sz@rok a felvételek nem is tudom mibe,meg miértbe.Rock60 írta: ↑2025.01.27., hétf. 12:36Mit nem lehet ezen követni ?Shimano írta: ↑2025.01.27., hétf. 10:32Hú basszus,ezt már nem tudom követni.
Eddig az volt hogy a jó kábel kiszed mindent a barázdákból,és amelyik felvétel sz@r,azt meg is mutatja,erre ma reggel meg arra ébredek hogy már azért kell a jó kábel hogy jó legyen a sz@r felvétel is,most meg már a felvételek lettek megint sz@rok.![]()
Így,valóban nehéz lehet élvezni a zenét.
Az nem ma reggel derült ki, hogy egy jó rendszeren - ami magában foglalja a jó kábelezést is természetesen - jobban szólal még egy gyatra felvétel is.
Mióta SM - t ismerem, mást sem mond, hogy azért kell a - nagyon - jó rendszer, hogy a kifejezetten, korábban gyengébbnek tűnő felvételek is élvezhetőek legyenek.
Ez, persze nem zárja ki azt, hogy a gyenge felvétel hibáit a jó rendszer jobban kimutatja, a magic pont abban van, hogy az eredője mégis csak pozitív.
Az, hogy a felvételek egy része nem túl jó, és hogy az újabbak még siralmasabb átlagot mutatnak, azt már többször kitárgyaltuk és ha nem is volt e téren mindenben egyetértés, a probléma senki számára nem kérdés.
Aki nem ma kezdett el hifizni, annak nem okozhat problémát mind ezt megérteni és követni.
Hogy mind ez enyikőtöket meglep - nézve a kis zöld kockát - az valóban meglepő.
Egyébként nálam is élvezhető minden lemezem,pedig állótólag "sz@r" a drótozásom,ezt csak úgy mellékesen.