Dugót vagy aljzatot cserélsz. Amit úgy lenne érdemes, hogy viszed őket a "boltba" és válogatod amig nem lesz egy jó párosítás. Kb mennyi esély van rá hogy ez megvalósítható?zoli73 írta: ↑2025.01.26., vas. 10:59Csak hogy visszatérjünk a topic témájához.
Az egyik, újszerű tápkábel készülékdugója(IEC) meglepően lazán, instabilan csatlakozik. Biztosan ezzel van a gond, mert több készülékhez is próbáltam, és már egy egyszerű portörlés alkalmával is képes kimozdulni.
Ez nem éppen megnyugtató, mert ez egy elég nehéz, és merev kábel, így folyton szemmel kell tartanom.
Kérdésem, más is találkozott már ilyen problémával? Megoldás? Azt még nem tudom, hogy mennyire bontható a dugó, hozzáférhetők-e az érintkezők, hogy alakítsak esetleg rajtuk.
Ha valakinek van tapasztalata, ötlete a megoldásra, javításra, azt megköszönném!
Másik, hogy elkezdesz Kaptonszalagot tekerni a dugóra amíg elég szoros nem lesz.
Remélhetőleg nem az érintkezőinek a gyengesége miatt van ez a problémád. Ha mégis akkor csakis a dugócsere segíthet.
Szerintem....