Shimano írta: ↑2025.01.25., szomb. 18:11
SoundMania írta: ↑2025.01.25., szomb. 16:45
Az a baj, hogy ilyen szintű kábelekkel, vajmi keveset mutatnak meg a készülékeid a hangminőségükből! De nyugodtan vacakolhatsz bejáratóeszközzel.... :)
Ígérem hogy utoljára SM-nek,de erre a kommentre most késztetést érzek.
Most komolyan,miért kell ezt a degradáló hangnemet állandóan és állandóan,egy fennakadt lemez módjára ismételni?

Leírtad egyszer,leírtad kétszer,de basszus vedd már észre hogy már századjára ismétled ugyanazt,és ezt fárasztó "hallgatni" már.
Szerinted,ha nem hallanánk jónak ezeket a drótokat,akkor is,és csak azért is ezt hallgatnánk?,mert ugye mi szeretünk szenvedni!,ne már ember.
Szerinted mi nem hallgattunk más,sokkal drágábbakat is még?,tehát nincs semmilyen viszonyítási alapunk?,ne már ember,ez sem így van,mert igen,és tudjuk is hová helyezni ezután ezeket.
Szerinted süketek is lehetünk,mert csak ez lehet az oka annak hogy azt gondolod amit,de ez sem így van,és ezt csak úgy hallkan,hozzá biggyesztve még a fentiekhez.
De tőlem jöhet a következő 100 fennakadt lemez is tőled,mert elfér itt,még akkor is ha már baromi unalmas,mert bírjuk.
Van élet a vízé kettesek nélkül is a hifiben,és ezt nem csak én mondom,ha nem a tények alapján többen is,ideje lenne elgondolkodnod ezen is.
Ha erre most megint az jön tőled,hogy ok,de akkor is az a bajunk hogy nem hallottunk még igazán jó,és persze ez nálad a méreg drágát is jelenti drótozást,és ezért mondjuk,érezzük azt amit,hát arra már tényleg nem lesz érdemes további energiát és időt fecsérelni,mert minek is,

de mondjuk ez az eddigiekre is igaz,csak ez most kijött belőlem,de ígérem,utoljára,feléd.
Abban is biztos vagyok,hogy egy olyan hasonló csomagolású és hangú kábelt amit én faragtam össze most olcsón,azt sok más "gyártó" ,(és ez nem véletlenül idéző jeles),a saját nevük alatt tíz,vagy húsz szoros áron kínálja sok esetben.Megveszik a kész kábelt,felruházzák,saját cimke,és a hangja alapján beárazzák.Köszi,de ebből sem kérek,mert ezt én is meg tudom csinálni.
De tudom persze hogy vannak olyan gyártók is akik nem így tesznek,de azok meg olyan horror áron kínálják a jó hangot,amit én egyszerűen nem vagyok hajlandó megfizetni,és ezt több okból sem.