Abból miféle tapasztalatokat lehet leszűrni, ha másnál meghallgatok egy ilyen kábelt?SoundMania írta: ↑2025.01.24., pén. 17:05Nem tudom úgy venni! Kérj kölcsön, vagy hallgass meg valakinél egyet. De más kábelekre is igaz.... Pl egy Shellben cseréltünk tegnap kábelt a gyáriról egy kb 50-60ezer forintosra. Nagyon jól lehetett hallani. Pedig ezüstkábeles karról volt szó. Jelentősen tisztábban szól, jobb a tér, a részletgadagság, az érthetőség. Vz-vel a birtokodban ilyeneket még neked kell elmagyarázni, hogy a diy kábelekkel nagyon megfenekletek? Látod Cables is azt mondja ért a kábelekhez, mégsem tud egy szintnél jobbat csinálni. Akkor ti mire számítatok? Kivételese. Alább egyet kell értenem (az utolsó mondatának a másidik fele kivételével) Wasiliy888-cal.... :)Rock60 írta: ↑2025.01.24., pén. 16:07Mivel nincsen 400 - 500 ezrem egy használt tápkábelre, ezért tök mindegy hányszor írod le. Ezt is leírtam már szépen és csúnyán, de írhatom akárhányszor, nem megy át...SoundMania írta: ↑2025.01.24., pén. 14:40
Hallgass meg egy használtan 400-500 ezresből egy jobbat és egyből megérted. Talán még durvább mit a vz valami olcsó mellett. De írhatom akárhányszor.... :(
Azt is leírtam már, de akkor még egyszer :
Elhiszem, hogy nagyon jó egy ilyen tápkábel, úgy hogy engem nem kell győzködnöd.
Vedd úgy, hogy meghallgattam már.![]()
Egy számomra idegen környezetben(akusztika), idegen készülékekből álló rendszert meghallgatni, ami tartalmaz egy(vagy több) ilyen kábelt, tapasztalat szerzésnek úgy általánosságban igen hasznos lehet(volt több ilyenben részem a közelmúltban), de hogy ebből 1db konkrét kábel teljesítményét kihallani, az számomra elképzelhetetlen, hogyan kivitelezhető.
Az már sokkal előbbre mutatóbb, ha saját rendszerbe illesztve tudjuk megfülelni.
Bár ilyenkor felmerül a kérdés, amit Rock60 is feszegetett, hogy mire megyek az így szerzett tapasztalataimmal, ha a büdös életben nem engedhetek meg magamnak, még akár egy darab ilyen kábelt sem. Egy rendszer szintű mennyiségről meg már ne is beszéljünk.