Egyszerű kérdés > > > egyszerű válasz.

Nem ment sajnos.
LCOF (Low Crystal Oxygen-Free)
Igen. Elnézést a félrevezető infó miatt. A kereskedő oldalán szerepel ezek szerint rosszul. Itt: https://videosell.eu/products/xindak-ac03-1mtkaef2 írta: ↑2025.01.22., szer. 16:39Bocs a kérdésért, de honnan? A Gotham honlapon semmi utalás nincs 6N vagy OCC kábelre.
Lassan 20 éve használok különböző AV projektekhez Gotham kábeleket, több tíz kilométert rendeltem azóta mindenféléből és nem találkoztam még OCC-vel, csak OFC-vel.
Az Alin meg az ebayen látni 6N meg 7N OCC Gotham kábeleket, de az az érzésem, hogy ezek nem feltétlenül azok, amiknek mondva vannak...
Bocs a kérdésért, de honnan? A Gotham honlapon semmi utalás nincs 6N vagy OCC kábelre.
supravox írta: ↑2025.01.22., szer. 15:22Remélem nem vetted magadra..pjm írta: ↑2025.01.22., szer. 14:37Jó, hogy betetted.supravox írta: ↑2025.01.22., szer. 13:34
Erre csak ezt tudom reagálni
https://youtu.be/2JosZE8een0?si=KgzUzl5VPNn1XUHZ
Honnan tudtad?
Semmi extra. Valamiért eszembe jutott, hogy anno nem tetszett, de most negint meghallgatnám. Ennyi. Rca.
Csak annyira olcsó, hogy egyszerűbb venni mint kölcsönkérni, ha postázni kellene. Nem us életbevágó, csak gondoltam nem csak Miskolcon kehet kapni..
Rokkkk beírására linkeltem![]()
Remélem nem vetted magadra..pjm írta: ↑2025.01.22., szer. 14:37Honnan tudtad?supravox írta: ↑2025.01.22., szer. 13:34Erre csak ezt tudom reagálni
https://youtu.be/2JosZE8een0?si=KgzUzl5VPNn1XUHZ
Semmi extra. Valamiért eszembe jutott, hogy anno nem tetszett, de most negint meghallgatnám. Ennyi. Rca.
Csak annyira olcsó, hogy egyszerűbb venni mint kölcsönkérni, ha postázni kellene. Nem us életbevágó, csak gondoltam nem csak Miskolcon kehet kapni..
Pókháló is lehetne, de nem vagyok barkácsolós fajta. Ami tetszik vagy izgalmas megveszem termékként. Aztán ha megunom eladom.
Honnan tudtad?
USB-kábeles egér...b..meg!!!
Nekem van olyan ami 6N Swiss Gotham OCC réz alapanyagból készült. Szívesen kölcsön adom.
ez így nem jó.. nem is korrekt
Én az említett ismerősnél csúcs Audioquest koppintásokat láttam, hallottam.Rock60 írta: ↑2025.01.20., hétf. 19:16Azért gyanítom, hogy mivel nem csak a felhasznált anyagok sokkal olcsóbbak, de a belső felépítésük is egyszerűbb - pl.kamu harisnya, stb - ezért a belefektetett munka is kevesebb.
Mi a céljuk ?
Ha csak 10 - edéért adják, mint pl egy eredeti AN - t, azon is brutális nyereségük lehet.
Sok hülye szívesen megveszi, még ha tudja is, hogy hamis, csak a látszat kedvéért.
Mutathassák a haveroknak, nem baj, ha sz.r a hangja...![]()
Árultak HFP-n Dragon-t (AQ klónt). Őt kellene megkérdezni annak akit érdekel az ilyesmi. :)Rock60 írta: ↑2025.01.20., hétf. 19:16Azért gyanítom, hogy mivel nem csak a felhasznált anyagok sokkal olcsóbbak, de a belső felépítésük is egyszerűbb - pl.kamu harisnya, stb - ezért a belefektetett munka is kevesebb.
Mi a céljuk ?
Ha csak 10 - edéért adják, mint pl egy eredeti AN - t, azon is brutális nyereségük lehet.
Sok hülye szívesen megveszi, még ha tudja is, hogy hamis, csak a látszat kedvéért.
Mutathassák a haveroknak, nem baj, ha sz.r a hangja...![]()
Azért gyanítom, hogy mivel nem csak a felhasznált anyagok sokkal olcsóbbak, de a belső felépítésük is egyszerűbb - pl.kamu harisnya, stb - ezért a belefektetett munka is kevesebb.
De itt nem túl sok valódi információról van szó hanem hamisról. Ha ez sem tűnik fel a hallgatónak, hát én arról nem tehetek. A koncerttermek hangját sem befolyásolhatom, pedig elég kompromisszumos sok. Némelyik meg katasztrófális. Pl a "falumban"..... Onnan már volt, hogy kijöttem műsorkezdés után hamarosan.fülelek írta: ↑2025.01.20., hétf. 17:36Lehet, hogy igazad van, de az ízlés még akkor is nagyon különbözhet, ha valaki sok élőzenét hallgat, maga is játszik hangszeren, gondolj csak arra, hogy a nagyzenekari művek mennyire különféle zenekari összeállítást igényelnek, bőgő hadsereg, másutt meg egy szál, fúvosok mutatóba, Wagneren meg szét fújják a zenekart... Nehéz igazságot tenni, bármennyire is szeretnénk, arról nem beszélve, hogy hiába vered bele bárki orrát a lehető legjobb hifibe, akkor is prüszkölni fog, mert a túl sok információ sokakat zavar. Van olyan rendszeres koncertlátogató ismerősöm, aki ingyen jegyet se fogadna el, ha az első 10 sorba szól, ő kizárólag messziről szereti hallgatni a muzsikát, más meg szeretne a szólista aurájához csatlakozni az első sorból, ezeknek nem tudsz olyan hifit mutatni, ami mindkettőjüknek tetszik...SoundMania írta: ↑2025.01.20., hétf. 15:57Én ezt máshogy látom. Neked ott a "jó" dús/rezonáns Spendorod, talán még az állványod is ehhez készült jó rezonáns. Így nem csoda hogy jól jön hozzá az ilyen "jó" hangkiejtős kábel, ha van ott bőven fölösleges, a hangokból.....
Lehet, hogy igazad van, de az ízlés még akkor is nagyon különbözhet, ha valaki sok élőzenét hallgat, maga is játszik hangszeren, gondolj csak arra, hogy a nagyzenekari művek mennyire különféle zenekari összeállítást igényelnek, bőgő hadsereg, másutt meg egy szál, fúvosok mutatóba, Wagneren meg szét fújják a zenekart... Nehéz igazságot tenni, bármennyire is szeretnénk, arról nem beszélve, hogy hiába vered bele bárki orrát a lehető legjobb hifibe, akkor is prüszkölni fog, mert a túl sok információ sokakat zavar. Van olyan rendszeres koncertlátogató ismerősöm, aki ingyen jegyet se fogadna el, ha az első 10 sorba szól, ő kizárólag messziről szereti hallgatni a muzsikát, más meg szeretne a szólista aurájához csatlakozni az első sorból, ezeknek nem tudsz olyan hifit mutatni, ami mindkettőjüknek tetszik...SoundMania írta: ↑2025.01.20., hétf. 15:57Én ezt máshogy látom. Neked ott a "jó" dús/rezonáns Spendorod, talán még az állványod is ehhez készült jó rezonáns. Így nem csoda hogy jól jön hozzá az ilyen "jó" hangkiejtős kábel, ha van ott bőven fölösleges, a hangokból.....chord_ írta: ↑2025.01.20., hétf. 15:36Bizony, kell a jó rendszer, kell a jó forrás.SoundMania írta: ↑2025.01.20., hétf. 14:44
Chord kábele annyira különleges, hogy csak egy van belőle, ezért meg másért is én nem hallottam. Viszont ami más Power R kábeleket hallottam az mind olyan amit írtál, bizonyos hangokat örökre eltüntet....:)
Örüljön neki más. Én nem kérek belőle, akármennyibe kerül....
Ezek híján érthető, hogy a milliós drótok mankójára van szükség.
(:))
magaslabda főmérnökÚr