Komolyan, mintha egy normális ember mondaná.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Re: Kábelezzünk
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6103

(37 másodpercet kellett "gondolkodnia" ezen a válaszon, végül lehet, hogy kamuzott egyet

- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Igen, az valamilyen OFC lehet valószínűleg. Van még egy pár Gotham kábelem. Ár/érték arányban szerintem jók.
A Gotham kábelek túlnyomó része Törökországban készül már vagy 15 éve is talán. Onnan jön vissza a svájci és a német raktárakba.
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 368
Mindenesetre a nem TEFLON serpenyőben készített rántotta finobabb 

A gondolkodás nem megerőltető...
Ezekben a rövidítésekben az 'OC' az organic carbon/copper szokott lenni, az 'LF' az light fraction.
A szerveskémiában ennek van is értelme, de hogyan lesz ebből drót? Szoktak itt lenni minden hájjal
felkent szakértők, hátha tudják.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2112
Nem ment sajnos.

Valószínűleg az LFOC egyszerűen egy marketingmegnevezés lehet, amely a magas minőségű, oxigénmentes rézre utalhat.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)
- Voyager
- V.I.P.
LCOF (Low Crystal Oxygen-Free)
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
- Voyager
- V.I.P.
Igen. Elnézést a félrevezető infó miatt. A kereskedő oldalán szerepel ezek szerint rosszul. Itt: https://videosell.eu/products/xindak-ac03-1mtkaef2 írta: ↑2025.01.22., szer. 16:39Bocs a kérdésért, de honnan? A Gotham honlapon semmi utalás nincs 6N vagy OCC kábelre.
Lassan 20 éve használok különböző AV projektekhez Gotham kábeleket, több tíz kilométert rendeltem azóta mindenféléből és nem találkoztam még OCC-vel, csak OFC-vel.
Az Alin meg az ebayen látni 6N meg 7N OCC Gotham kábeleket, de az az érzésem, hogy ezek nem feltétlenül azok, amiknek mondva vannak...
Egyébként ez az alapanyag.
https://www.gothamcable.com/en/gothamca ... ?appview=1
Bocs a kérdésért, de honnan? A Gotham honlapon semmi utalás nincs 6N vagy OCC kábelre.
Lassan 20 éve használok különböző AV projektekhez Gotham kábeleket, több tíz kilométert rendeltem azóta mindenféléből és nem találkoztam még OCC-vel, csak OFC-vel.
Az Alin meg az ebayen látni 6N meg 7N OCC Gotham kábeleket, de az az érzésem, hogy ezek nem feltétlenül azok, amiknek mondva vannak...
supravox írta: ↑2025.01.22., szer. 15:22Remélem nem vetted magadra..pjm írta: ↑2025.01.22., szer. 14:37Jó, hogy betetted.supravox írta: ↑2025.01.22., szer. 13:34
Erre csak ezt tudom reagálni
https://youtu.be/2JosZE8een0?si=KgzUzl5VPNn1XUHZ
Honnan tudtad?
Semmi extra. Valamiért eszembe jutott, hogy anno nem tetszett, de most negint meghallgatnám. Ennyi. Rca.
Csak annyira olcsó, hogy egyszerűbb venni mint kölcsönkérni, ha postázni kellene. Nem us életbevágó, csak gondoltam nem csak Miskolcon kehet kapni..
Rokkkk beírására linkeltem![]()
Remélem nem vetted magadra..pjm írta: ↑2025.01.22., szer. 14:37Honnan tudtad?supravox írta: ↑2025.01.22., szer. 13:34Erre csak ezt tudom reagálni
https://youtu.be/2JosZE8een0?si=KgzUzl5VPNn1XUHZ
Semmi extra. Valamiért eszembe jutott, hogy anno nem tetszett, de most negint meghallgatnám. Ennyi. Rca.
Csak annyira olcsó, hogy egyszerűbb venni mint kölcsönkérni, ha postázni kellene. Nem us életbevágó, csak gondoltam nem csak Miskolcon kehet kapni..
Rokkkk beírására linkeltem

AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Pókháló is lehetne, de nem vagyok barkácsolós fajta. Ami tetszik vagy izgalmas megveszem termékként. Aztán ha megunom eladom.
Pro kábelből jó ideje tartok itthon készen Mogamikat és Van Damme tápot. Vissza tudnak juttatni a földre.
Mert vannak náluk nyíltabbak meg részletesebbek, de mosottabbak is, szerintem jó alapok. Nem tolják el az arányokat, jó ha ott van a fiókban, ha nem vagy biztos abban, hogy mi b@szta el a hangot. Le lehet ezeket nézni de tapasztalataim szerint van pár hifi gyártó ami drágán számomra rosszabb hangot produkált.
A lényeg, hogy ezek is jók valamire.
Honnan tudtad?
USB-kábeles egér...b..meg!!!

Sokkal definiáltabb a kurzor körvonala, színe, és nagyságrendekkel simább a mozgása vele.
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
- Voyager
- V.I.P.
Nekem van olyan ami 6N Swiss Gotham OCC réz alapanyagból készült. Szívesen kölcsön adom.
ez így nem jó.. nem is korrekt

Ha már lehordod a kábelt, akkor legalább indokold meg, vagy még inkább árban hasonló, de szerinted jobbat javasolhatnál
Különben meg ha ilyet akar, akkor ménevenne? :)
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5236
Gotham?
Minek?
De tényleg?
Azt hiszed, az jó?
Igen, a Somogyihoz képest persze, hogy jó.
Amúgy éppolyan közepes vacak, mint a sok hozzá hason ló...
Minek?
De tényleg?
Azt hiszed, az jó?
Igen, a Somogyihoz képest persze, hogy jó.
Amúgy éppolyan közepes vacak, mint a sok hozzá hason ló...

A főváros környékén hol lehet kapni Gotham kábeleket?