https://telex.hu/zacc/2023/04/10/vegul- ... zam-hogy-p
youtu.be/g1rZ3iD7FNo
Köszi,akkor nem verem szét a tapipadot egy mé nem találom már meg végre ezt a menüpontot miatt.Vinkler írta: ↑2025.01.24., pén. 20:56ncs ilyen szoftverfrissítés t-roc-ra tudtommal, egy sima karbantartásnál, pedig a hibatároló törlése nem jár ilyen jelenséggel. A régebbi modelleken lehetett ezt be/kikapcsolni menüből, a facelifteseken nem.
Egyébként ahogy hozzáérsz a fékpedálhoz, kb bekapcsol a motorfék, akkor is, ha utána nem fékezel.
Nincs ilyen szoftverfrissítés t-roc-ra tudtommal, egy sima karbantartásnál, pedig a hibatároló törlése nem jár ilyen jelenséggel. A régebbi modelleken lehetett ezt be/kikapcsolni menüből, a facelifteseken nem.Shimano írta: ↑2025.01.24., pén. 07:16Tudnátok abban segíteni,hogy milyen menüpont alatt tudom vissza állítani a dsg váltó szabadonfutását a motorfék helyett egy vw vason.Most volt szervizben,és a párom mondja tegnap hogy valami nem kerek,mert nem úgy viselkedik az autó mint eddig.Hívtam a szervízt hogy ez most miért is lett ilyen,ők azt mondták gőzük sincs.
Aztán kaptam egy tippet arra,hogy valszeg a diagnosztikai vizsgálatnál állították át valamiért ezt az üzemmódot,és ezt kéne vissza állítani.
A tököm ki van ezzel a márkaszervizzel,és sorolhatnám még hogy miért is,de most egyelőre ezt kéne csak csak vissza állítani.
Még nem estem neki,tehát nem néztem,de hol és milyen ikon alatt keressem ezt a tapipadon konkrétan?
Lehet, hogy valamit félreértettél.
Ajajaj!!!! AKH!!! Budaörs.
Köszi a biztatást.
Pont jó lesz, majd meglátod.Aszpirin írta: ↑2025.01.23., csüt. 13:14Nagyon nehéz így a szezon közepén téligumit rendelni. A webshopok vagy nem mutatnak készletet, vagy jól láthatóan ugyanabból a raktárkészletből dolgoznak egy-egy márka/típus esetén, és ha ugyanazt a márkát/típust akarom 2 külön méretben (2-2-t mindegyik méretből(, extra nehezített pályán mozgok most. Igazából az egyetlen (belátható szállítási időben is) megfelelő készletet az általad javasolt Hankook-okból tudtam csak összerakni (bár nagyon szerettem volna Bridgestone Blizzak LM005-ösöket). Michelinből gyári rendelést kell leadni, Dunlopból, Goodyear-ből, Nikanból nem találtam egy webshopban sem mindkét méretet, és több helyen a készlet sem volt tiszta. Az általam ismert és nagy gumishálózattal működő megszokott helyeken (AKH, GrandGumi) elképesztően gyenge a választék most ezekben a méretekben... (ami nem csoda, ezeknél rengetegen rendelnek, cégek is, gondolom az átszerelési szezon végére lefogy a készletük rendesen.
Szóval az általad javasolt Hankook lesz egyelőre a téli, megrendeltem a gumiwebshop.hu-n. Még szállítási idő visszaigazolásom nincs, de szereléssel (és gumitárolással) kértem a budaörsi szervizükbe, remélhetőleg a jövő hét végéig (várhatóan akkor tudom átvenni az autót) megérkeznek, és mehetek a járgánnyal közvetlenül gumishoz.
Nagyon nehéz így a szezon közepén téligumit rendelni. A webshopok vagy nem mutatnak készletet, vagy jól láthatóan ugyanabból a raktárkészletből dolgoznak egy-egy márka/típus esetén, és ha ugyanazt a márkát/típust akarom 2 külön méretben (2-2-t mindegyik méretből(, extra nehezített pályán mozgok most. Igazából az egyetlen (belátható szállítási időben is) megfelelő készletet az általad javasolt Hankook-okból tudtam csak összerakni (bár nagyon szerettem volna Bridgestone Blizzak LM005-ösöket). Michelinből gyári rendelést kell leadni, Dunlopból, Goodyear-ből, Nikanból nem találtam egy webshopban sem mindkét méretet, és több helyen a készlet sem volt tiszta. Az általam ismert és nagy gumishálózattal működő megszokott helyeken (AKH, GrandGumi) elképesztően gyenge a választék most ezekben a méretekben... (ami nem csoda, ezeknél rengetegen rendelnek, cégek is, gondolom az átszerelési szezon végére lefogy a készletük rendesen.
Vegyél magadnak, aztán add oda a gyereknek.Lemmy9.1 írta: ↑2025.01.19., vas. 16:51Most azon agyalok, vegyek-e a gyereknek egy mini krosszmotort. Iszonyat jól bringázik. Az asszony azt mondta addig maradhatok, amíg haza hozom.Még puhítok.
Ezt nem értem. Ha engem köteleznek a bontási engedélyre, akkor a legális bontókat nem kötelezik, hogy átvegyék a roncsot? Akkor is, ha nincs benne értékes alkatrész (elvileg lehetne, de nincs kinek azokat eladni).Lemmy9.1 írta: ↑2025.01.19., vas. 16:55Az mellékes, hogy te intézel egy trélert vagy a bontó. Csak vegyék át. Az sem biztos hogy könnyű lesz találni olyat aki hajlandó. Ráadásul ne legyen túl messze tőled.
Most azon agyalok, vegyek-e a gyereknek egy mini krosszmotort. Iszonyat jól bringázik. Az asszony azt mondta addig maradhatok, amíg haza hozom.
Nem lepsz meg,
Uuuuuuuuuu, sajnálom és megértem! Nekem több ilyen elengedésem volt, de szerencsére mindegyik jó helyre került.
Gumik:Shimano írta: ↑2025.01.19., vas. 12:52
Mert ezek az amerikaiak hülyék az autókhoz,gumikhoz.![]()
Az ok hogy lehet hülyén és közveszélyesen vezetni,de ezt téli gumival is lehet művelni.
Azt az irdatlan nyomatékot ami a hátsó kerekekre kerül az említett vasakon,hát gumi legyen a talpán ami elbírja csúszkálás nélkül,de tudomásul kell venni,hogy egy mustang direkt ilyen tervezésű,és nem a gumikon múlik az hogy atomstabil vagy nem,mert soha nem lesz az,lehet azon akármilyen gumi is.
Mert ezek az amerikaiak hülyék az autókhoz,gumikhoz.Vinkler írta: ↑2025.01.19., vas. 10:53Ezeket az amerikai specifikáns gumikat meg inkább hagyjuk! Pl ez az általad is említett 4 évszakos Pirelli. Az konkrétan közveszélyes. Nézz meg egy két videot havas amerikai utakról, tele van velük a net! Ön és közveszélyes!
A másik p zero, amivel gyárilag szerelték, azt sem értettem, egy Mustangon és egy Challengeren próbáltam, hát mit mondjak, meghagyom másnak. De azok az autó tulajdonosok is lecserélték 1 hónapon belül.
Na igen. Pirelli négyévszakos, hát nem emlékszem már, hogy milyen típusú (pedig megnézhetném, kinn van a Scorpión), de iszonyat szar (volt)...Vinkler írta: ↑2025.01.19., vas. 10:53Ezeket az amerikai specifikáns gumikat meg inkább hagyjuk! Pl ez az általad is említett 4 évszakos Pirelli. Az konkrétan közveszélyes. Nézz meg egy két videot havas amerikai utakról, tele van velük a net! Ön és közveszélyes!
A másik p zero, amivel gyárilag szerelték, azt sem értettem, egy Mustangon és egy Challengeren próbáltam, hát mit mondjak, meghagyom másnak. De azok az autó tulajdonosok is lecserélték 1 hónapon belül.