Megnézem neked kedden,akkor leszek bent a műhelyben hogy elérhető e valahol ez a gumi.De mivel ez a vas nem arra való hogy télen is úgy használd mint nyáron,lehet át kellene gondolni azt hogy kell e erre téli gumi.Aszpirin írta: ↑2025.01.19., vas. 05:10Ha esetleg tudod, vagy meg tudod nézni a kedvenc gumisodnál - vagy bárki más itt a fórumban - hogy hol találhatnék 2 darab Bridgestone Blizzak LM005-öt 255/40R19 méretben (és lehetőleg ugyanott kettőtt 275/40R19 méretben is, de ez nem annyira kritérium, mert abból akad, nem gond, ha máshonnan kell rendelnem), kérlek írd / írjátok meg, mert azt vennék, de az eddigi webshopokban, amelyeket sikerült kikeresnem, vagy nincs, vagy pontosan 1 darab van, vagy fura a webshop és nincs bizalmam bennük /egy ilen van, "Európai raktárakból" szállít). Olyan, mintha az egész Magyarországon jelenleg egyetlen darab lenne Blizzak LM005-ből, és mindenki azt árulná /szerintem ez is a helyzet/. Csakhogy egy darabbal nincs mit kezdenem....Alex_Aston írta: ↑2025.01.18., szomb. 20:45Szóval én csakis valamelyik prémium márkát venném a fent említett háromból, vagy még ott a Michelin és Bridgestone is természetesen.
A szívem most már nagyon a Bridgestone-ra vágyik, de ha nem találok megfelelő méretben, el kell engednem... még kb 1 hetem van arra, hogy beszerezzem a téligumikat.

Sz@r időben úgy sem használod,ha meg jobb az idő,elgurul az a nyárival is,szerintem.
De mi a gyártói,forgalmazói ajánlás a rávaló gumi ügyben,erről nincs infó?