Jaj.revox írta: ↑2025.01.16., csüt. 16:47... Igazából nem ezt kerestem, hanem amikor az LPz interkonnektet Mark Levinsonokkal hallgatta meg az amerikai szaksajtó, de azt már nem találom... Az ugye érdekesebb lenne, de nincs meg. Nem nagyon találtak szavakat és olyanra próbáltak célozni, hogy ez a létező, legtermészetesebben szóló kábel, mint ami ott sincs...
Kinek lenne ez érdekes?
Mert az ML egy jó hangot kreál szerinted?
Majd' 10 évig volt ML forrásom, nagyon szerettem, most már csak közepesnél-jobban, egy 'nagy' hang, nagyvas, meg zenei, meg csembalón igen jól szól, stb., alapvetően szép emlék. (Egyszer összehallgattuk egy AN DAC ...-val, biztosan nem a legjobbal, és kb. az hallatszott, de nagyon, amin amúgy megy itt a vita.)
A ML erősítői, viszont, amelyeket volt szerencsém hallani, számomra a zenehallgatástól való eltávolítás igen-igen hatékony eszközei. Egy teljesen másik vonal, mit amelyen én, meg még azért jó páran vagyunk / igyekszünk. Cégen belüli hang-ellentmondást, ekkorát, én nem is tudnék említeni hasonlót sem.
Tehát, akkor, vajon milyen információt tudnék én ebből a fenti lelkesedő-cikkből kigombolyítani a kábeledre vonatkozóan...?
pl. hogy milyen természetesen szól egy (nekem) szimplán kibírhatatlan hang?
vagy hogy hirtelen jó lett tőle a (számomra) katasztrofális hangú ML végfok?