Erőltettem én azt a digitális vonalat eleget már és nagyon meguntam. Sokkal nagyobb élvezet számomra az LP hallgatás. Főleg ahogy minél jobb drótokat sikerül betenni a rendszerbe, úgy tovább nő a difi is az LP javára. Nem való ez mindenkinek. De aki jobbat szeretne lássa, hogy van kiút a mocsárból, ezért szoktam felhívni a figyelmet erre, amikor már látom, hogy nagyon beragadnak a dolgok, vagy nagyon megy az egyhelyben körbetopogás. Néhányaknak toporzékolás.... :)chord_ írta: ↑2025.01.16., csüt. 15:41Na, az elmúlt napok termését értékeljük?,
fölösleges, minden szereplő maradt a kockái között...
Nincs igazán új infó.
Az azért látszik, hogy néhány ember vakhite próbálja itt kanyarítani a dolgokat. Pl. hogy az igazán drága kábelek nélkül mi kb. azt sem tudjuk, hogy mi a jó hang. Lehet, hogy így van, lehet, hogy nem. De az bizonyosabb, hogy ami legelején 'el van rontva', azt semmilyen csodadrót ki nem javítja, max ráhúzza azt a jellegzetes hangképet, amiért itt pl. a lelkesedés megy egyeseknél.
Mit lehet tenni?, kb. semmit.:) Nem is kell.
Csinálni mindent ugyanúgy.
Akinek pl. bejön az AN / Kondo féle vonal, rábízhatja magát SM-ék drót-ízlésére. Abszolute nem érzek semmi rosszindulatot bennük, ezen a vonalon szerintem teljesen korrektek lehetnek akár a konkrét ajánlataik.
Akinek viszont nem jön be, az élvezze a szabadságot, - vagy egy másik drót-vallás gyönyöreit.
Azért megpróbálhatnak inkább pl. a forrásberendezések környékén ügyködni, a digitális vonalon - nekem csak ott vannak tapasztalataim - olyan változások érhetők el, amit semmilyen drót-manőver nem tud megugrani.
Hohy itt a fórumon kinek jön vagy nem jön be a Kondo "vonal" esetleg az AN "vonal" helyett az általam sokszor példának felhozott Vz hang, azt nem nagyon tudjuk, mert kevesen írják oda, hogy igen, vagy nem. De azért az évek alatt többször csíptem el pozitív értékelést és talán egyedül tőled 1 negatívat. És van jónéhány ismerősöm akinek van valamelyik, vagy szeretne.... De aki nem ismeri ezen kábelek "hangját", ne is mondjon inkább semmit. És megint csak azt tudom leírni, hogy nagyon sok helyen és rendszerben meghallgattuk az ANVz-t és sehol nem volt vele probléma. Max annyi, hogy nem lett otthagyva.... :)