Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed, mindenképp érdekes. Azt hiszem nem csak számomra. Elvárásaim nincsenek mások tapasztalataival szemben. Csupán arról van szó, hogy nem átlagos, amikor ehhez hasonlót lehet olvasni, hallani.Voyager írta: ↑2025.01.12., vas. 16:01Az, hogy kinek mit érdemes lecserélnie, és milyen erősítő-hangsugárzó kombinációban, sajnos nem tudom. Nem szeretném ismételgetni, de szerintem teljesen normális, hogy mindenkinél más lehet az ideális megoldás, és hogy ami az egyik helyen működik, máshol kevésbé válik be.wasiliy888 írta: ↑2025.01.12., vas. 15:49Akkor véleményed és személyes tapasztalataid szerint ez az olcsónak mondható canare kábel elég jó ahhoz, hogy a nála jóval drágább kábelekre (10× - 20x többe kerülő), nem érdemes lecserélni, mert azok nem tudnak annyival többet nyújtani?
Én csak a saját tapasztalataimat osztottam meg, mert kérdezted. Sajnálom, ha a válaszom nem egyezik az elvárásaiddal, de hidd el, nekem sem volt öröm rádöbbenni, hogy az egyik rendszerembe több százezer forintot költöttem hangsugárzó kábelekre az elmúlt pár évben, és végül egy olcsóbb megoldás vált be a legjobban.
Még egy(két) kérdés (elnézést, ha már írtál erről is): feldugózva, vagy csupasz végekkel használod a kábelt? Illetve akkor a 4s11g változatáról beszéltél végig, ugye?