Ebben teljesen biztos voltam én is.SoundMania írta: ↑2025.01.11., szomb. 08:53AN vagy Kondo Vz-vel fordított az arány. "44x" drágább és "88x" jobb.....

Ebben teljesen biztos voltam én is.SoundMania írta: ↑2025.01.11., szomb. 08:53AN vagy Kondo Vz-vel fordított az arány. "44x" drágább és "88x" jobb.....
Ez az "ésszerűség" dolog neked nagyon megtetszett ahogy látom. :)Voyager írta: ↑2025.01.10., pén. 23:03Nem tartom valószínűnek, hogy a kábel teljes felületének ilyen módosítása ne változtatná meg az eredeti hangját. Őszintén szólva, nem ajánlom ezt a megoldást senkinek.
Ezek a kábelek gyárilag is teljesen jól működnek (ott ahová valók). Ha valaki nem elégedett a gyári változattal, érdemes inkább egy magasabb minőségű hangsugárzó kábelt vásárolnia. A kísérleti 'mókolás' filozófiáját egy gyárilag ésszerűen megtervezett és legyártott kábel esetében személy szerint nem értem, és már nem is szeretném megérteni.
Hajrá!
AN vagy Kondo Vz-vel fordított az arány. "44x" drágább és "88x" jobb.....
Nem tartom valószínűnek, hogy a kábel teljes felületének ilyen módosítása ne változtatná meg az eredeti hangját. Őszintén szólva, nem ajánlom ezt a megoldást senkinek.
Azt azért hozzátenném, hogy listaáron kb. 88x drágább a platinum...
Nyilván nem mindegy, hogy hasonló ellenállású vezetők párhuzamosan kötésekor vizslatjuk egyiket, hogy folyik-e rajta áram - persze, hogy folyik - vagy abban az esetben, ha több nagyságrendi különbség van közöttük ellenállás tekintetében.
2T2S
Teljesen egyetértek.Shimano írta: ↑2025.01.10., pén. 17:05Akkor ezt el kell engedni.En úgy vettem észre,tapasztaltam magamon,hogy egy új drót betételénél rögtön kell érezni azt hogy van benne potenciál,tehát akár jó is lehet majd.Pl a canare hs kábel is ilyen volt,mert azon is elsőre érződött hogy benne van a hang,és egyben az is hogy még nyers,de az sem bántóan,ha nem csak úgy hogy érződött rajta az hogy ez még finomodni is fog,tehát érdemes arra hogy vallassuk tovább.supravox írta: ↑2025.01.10., pén. 16:17Igen ilyen is létezik.mishow írta: ↑2025.01.10., pén. 15:31
Nálam hosszú távra sok esetben pont ezek a kábelek váltak be, amik elsőre kicsit "semmilyenek" voltak. Ahol bekötés után azonnal megjelent a "wow-faktor" (magyarul a "húb@mmeg érzés") azok végül szinte mind kikerültek a rendszerből.
Persze volt olyan is, hogy ami elsőre fakónak tűnt, az tényleg az is volt, ezzel csak azt akartam mondani, hogy az ilyen kábeleknek általában érdemes egy kicsit több járatási, és "megszokási" időt adni.
Amennyire ingoványos talaj még nekem a hszóró kábel annyival otthonosabban mozgok az összekötők világában.
Nyílván még javulgatna a hang de így se fogja hozni azt a meglepődést mint a 4s11 hangfal kábel drót.
Aztán tényleg vannak az emberből hülyét csináló hűha érzést adó drótok is,de hosszabb távon,nem is olyan hosszún,kilóg az a bizonyos lóláb.
Ami meg elsőre tompa és olyan semmilyen,az javulhat valamelyest,de az olyan is fog maradni,szerintem.
De persze értem én azt is hogy mishow mire gondol,és van az a rendszer aminél ez jól működik.
Akkor ezt el kell engedni.En úgy vettem észre,tapasztaltam magamon,hogy egy új drót betételénél rögtön kell érezni azt hogy van benne potenciál,tehát akár jó is lehet majd.Pl a canare hs kábel is ilyen volt,mert azon is elsőre érződött hogy benne van a hang,és egyben az is hogy még nyers,de az sem bántóan,ha nem csak úgy hogy érződött rajta az hogy ez még finomodni is fog,tehát érdemes arra hogy vallassuk tovább.supravox írta: ↑2025.01.10., pén. 16:17Igen ilyen is létezik.mishow írta: ↑2025.01.10., pén. 15:31Nálam hosszú távra sok esetben pont ezek a kábelek váltak be, amik elsőre kicsit "semmilyenek" voltak. Ahol bekötés után azonnal megjelent a "wow-faktor" (magyarul a "húb@mmeg érzés") azok végül szinte mind kikerültek a rendszerből.
Persze volt olyan is, hogy ami elsőre fakónak tűnt, az tényleg az is volt, ezzel csak azt akartam mondani, hogy az ilyen kábeleknek általában érdemes egy kicsit több járatási, és "megszokási" időt adni.
Amennyire ingoványos talaj még nekem a hszóró kábel annyival otthonosabban mozgok az összekötők világában.
Nyílván még javulgatna a hang de így se fogja hozni azt a meglepődést mint a 4s11 hangfal kábel drót.
emberünk-ha jól látom nem fémből van...
Igen ilyen is létezik.mishow írta: ↑2025.01.10., pén. 15:31Nálam hosszú távra sok esetben pont ezek a kábelek váltak be, amik elsőre kicsit "semmilyenek" voltak. Ahol bekötés után azonnal megjelent a "wow-faktor" (magyarul a "húb@mmeg érzés") azok végül szinte mind kikerültek a rendszerből.
Ő egy cseppet sem félős ember, működés közben tartja karban a távvezetéket. A Te elméleted szerint vastagon
Nálam hosszú távra sok esetben pont ezek a kábelek váltak be, amik elsőre kicsit "semmilyenek" voltak. Ahol bekötés után azonnal megjelent a "wow-faktor" (magyarul a "húb@mmeg érzés"
Amennyiben kételkedsz, hogy részt vesz a vezetésben, dugd a 230V-ba és fogd meg erősen.