Voyager írta: ↑2025.01.06., hétf. 19:49Nem vicc.Rock60 írta: ↑2025.01.06., hétf. 19:39Nem hagytam figyelmen kívűl, hiszen arra reagáltam.Voyager írta: ↑2025.01.06., hétf. 19:13
Kiemelem azt a részt, amit valószínűleg figyelmen kívül hagytál, ezért érthetted félre.
A szöveg többi része pedig arról szól, hogy az átlag hifis gyakran inkább a megjelenésre és mások elkápráztatására koncentrál, akár a kábelek kinézetével is, mintsem a hangminőségre.
" Ez most valami vicc ? Annak elmegy."
Azt is értettem.
Arra válaszoltam, hogy speciál emgem a frász kitőr a feleslegesen vastag, feleslegesen csilivili kábelektől.
Én még sohasem láttam igazán meggyőző bizonyítékot arra, hogy ésszerű határokon belül a hangsugárzó kábelek jelentősen eltérnek egymástól hangzásban.
Ha láttál már ilyen bizonyítékot, akkor oszd meg velem kérlek.
Rossz a gondolkodás íránya, mert:
1. Nincs két egyforma, azonos hangzású kiadvány, mindegyik aktuálisan máshol, más kiadónál és másképpen készülhetett
2. Nincs két teljesen, 100%-osan egyforma műsorforrás a gyártók választékában
3. Nincs két azonos hangzású hangszóró rendszer, a különböző megoldások miatt.
Tehát leginkább a kábelek "információ áteresztő" képességeikről beszélhetnénk - mennyit tudnak megmutatni a soha sem egyforma műsorforrások és lejátszó rendszerek ELTÉRÉSEIRŐL.
Összegezve - az aktív elemek hangzásbeli eltérése szerintem lényegesen nagyobb lehet, mint az őket összekötő passzív elemeké (vezetékek, csatlakozók).
TJ.