A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A Blue Heaven belépő kábel , a Red Dawn már jobb .
Nekem az összes kábelem Nirvana ( hangfal , XLR , RCA ) Szerintem nagyon jó kábelek .
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
Szia, szerintem nézz utána..., ez már legenda, már nem gyártják és elég ritkán van eladó. Az évnek már vége van !!!, de mivel január 1. van csak és meszólítottál Neked az ára még 200 ezer, de aki már utánad érdelődik annak már visszáll az ára 290 ezerre, és nem minden áron eladó.
Ha komolyan érdekel írj privátban vagy e-mailban.
Na, arra kíváncsi lennék, különösen a magasabb kategóriájú D7-D8-nál... És a
bármelyikre is. Vagyis Rudi bácsi legkisebb kábele is jobb mondjuk a D8-nál...?
Biztos vagyok benne! Egy vastag, bármilyen kábel (kivéve a több ampert igénylő) nem jó a nagy keresztmetszete miatt
Na, ez az amit meghallgatás nélkül alapból sem hiszek el.
A keresztmetszeten kívül sok más paraméter meghatározó még, egyet kiemelni
közülük - még ha azt a legfontosabbnak vennénk is - alapvető tévedés forrása lehet.
Erősítőnél viszont nem mindegy hogy milyen energiát képes átvinni - ott számít a
keresztmetszet, ez szerintem is igaz.
Az ok egyszerű: a bőrhatás. Vagy a magyart nem kedvelőknek, skin...
Mindegyik olyan merev, mint a fagyott kutya lába, és Rudi bármelyik kábele egy helyben hagyja
Nem reklám volt!!!
Biztos vagyok benne! Egy vastag, bármilyen kábel (kivéve a több ampert igénylő) nem jó a nagy keresztmetszete miatt
Na, ez az amit meghallgatás nélkül alapból sem hiszek el.
A keresztmetszeten kívül sok más paraméter meghatározó még, egyet kiemelni
közülük - még ha azt a legfontosabbnak vennénk is - alapvető tévedés forrása lehet.
Erősítőnél viszont nem mindegy hogy milyen energiát képes átvinni - ott számít a
keresztmetszet, ez szerintem is igaz.
HiDiamond hangfalkábelekben milyen különbségek vannak?
Külső/csatlakozók/anyaghasználat és hang
D4, D5, D7.
Mindegyik olyan merev, mint a fagyott kutya lába, és Rudi bármelyik kábele egy helyben hagyja
Nem reklám volt!!!
... úgy mosta a mélyeket, ahogy kell. A legolcsóbb Hidiamond sem csinál ilyet.
És ez jó? ....
Minden tiszteletem mellett de nem R kábelről -barmily legyen is jó vagy még jobb... - kérdeztem.
Mivel fogalmam sem volt miről/kiről is írtál rákerestem, nem lett több ismeretem.
... úgy mosta a mélyeket, ahogy kell. A legolcsóbb Hidiamond sem csinál ilyet.
És ez jó? ....
Minden tiszteletem mellett de nem R kábelről -barmily legyen is jó vagy még jobb... - kérdeztem.
Mivel fogalmam sem volt miről/kiről is írtál rákerestem, nem lett több ismeretem.
D4, D5, D7.
Nem reklám volt!!!
Rudi bácsi legújabb kábele a rendszeremben úgy mosta a mélyeket, ahogy kell. A legolcsóbb Hidiamond sem csinál ilyet.
D4, D5, D7.
Nem reklám volt!!!
D4, D5, D7.
Nem reklám volt!!!
Nekem van egy D3-am, 10 éve biztosan. Hát én nem gondolnám róla, hogy merev, vagyis kinek mi. (nekem bejön a menetes rászorítási lehetőség, nyilván nem véletlen ötlet volt :) )
Van aq1 rca kábelem kettő fajta is (bigdewil féle), azok jóval merevebbek pl. de van otthon más fórumtársunk diy kábele, az pl. tök rugalmas, laza, hajlékony.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ