Visszaolvasva ebben a topicban, egyértelmű a fotó célja. Érdekesek ezek a visszajelző levelek is, amiben sohasem hasonló árú, hanem mindjárt 1000€/$-os, vagy még drágább kábelek véreznek el csúnyán, sokszor meg is nevezve, kipellengérezve, rossz fényben feltüntetve. Ilyet egy kereskedőtől, DIY kábel készítőtől sem láthatunk.ajkamici írta: ↑2025.01.05., vas. 13:44Nem érzem itt most Zoli ,hogy negativ színben tűnne fel a gyári másik kábel , inkább a méret ( vastagság ) és a hangzás valamint az árak közötti különbségekre fókuszál. Sok éve a Shunyata Sigma , Sigma V2 NR ( valamikor csúcsmodell volt az amerikai gyártónál ) kábeleket használok elégedetten és legkevésbé sem akarok ( sem tudok ) rosszat mondani róluk maximum a magas árakat ( ami persze a mostani hifi- High end világban sajnos megszokott ) de mikor pl a Z tápkábelt összehasonlítottam a rendszerben , bizony nem voltak első hallásra markáns különbségek. A Z megszólalásában ott volt a gyári mellett, inkább kicsit “ mögötte” . Ez nem von le semmit a gyári kábel kvalitásaiból. El kell dönteni ki melyik mellett teszi le a voksát ,tud vagy hajlandó komoly pénzeket hifi re áldozni a kisebb nagyobb különbségek oltárán.
Ezen levelek tartalmat még hajlandó is vagyok elhinni, mert kb. minden rendszerbe más kábel az ideális, amit most sikerülhetett megtalálni, de akkor sem tartom elegánsnak a megközelítést.
Csak gondoljuk végig egy ilyen pozitív visszajelző levél tartalmát. Ha az irójának ilyen nagyon bevált a Power-R kábel, a korábbi nagynevű, drága kábel helyett, akkor azt rövid úton el is szeretné adni, de egy ilyen levél láttán nem lesz éppen kívánatos portéka a használt piacon, hanem sokkal inkább a Power-R kábelekre tereli a figyelmet. Én egy pozitív visszajelző levél írója helyében sem szeretnék ekkora öngólt lőni.