Rock60 írta: ↑2024.12.14., szomb. 11:22
SoundMania írta: ↑2024.12.14., szomb. 09:45
Nem, ahhoz nem. De a jó(!) árnyékolás az nem annyiból áll, hogy ráhúzol egy árnyékolóharisnyát! De azon a szinten amit sokan csináltok a kábelekkel/ösvényekkel, nem vár az ember több hozzáértést. Ha viszont lenne több a birtokotokban, nem telne ilyen gyorsan ez a témakör a hozzászólásokkal. Illetve merőben másmilyen kérdések merülnének fel.
Most aztán jól megkaptam...
Nem terveztem ráhúzni árnyékolóharisnyát sem szakszerűen, sem szakszerűtlenül.
Te sem pártolod az árnyékolást, akkor most mi a probléma ?
A kérdés az, hogy Cables azért nem tesz árnyékolást a kábeleire, mert nem tartja jónak, vagy azért, mert képtelen rá.
Szerintem, ha értelmét látná, megküzdene a feladattal valahogyan...
Nagyon egyszerű a válasz.
Abban a koordináta-rendszerben, amelyekben te meg én meg Cables meg stb.. mozgunk, tehát nem SM, ki kell próbálni.
Ha van beáldozható krumpli drótod, húzd le az árnyékoló harisnyát.
Vagy húzd le a műanyag / pamut 'kígyóbőrt'.
Vagy a sima pc 220-as drótról szedd le a külső vastag pvc szigetelést, a drótokon maradjon nyilván.
A hang minden esetben 'fellélegzik'; az összekötőknél, vagy digitális összekötőknél a hatás egészen drámai.
Minden, de szó szerint minden, amibe belehúzod a drótjaidat, otthagyja a hangi lenyomatát.
Ha esetleg nem ezt hallod, akkor te vagy a rendszered másképp érzékeny dolgokra.
A magánvéleményem az, hogy itt nem csak az anyag kritikus, meg a gusztustalan PVC pszichés eltávolítás-érzete, meg a dielektrikus eltérések, hanem valami a rezgésekkel is lehet, hogy melyik cucc mennyire és hogyan 'szorítja' a benne lévő drótot.
Adott csillagállásoknál az ilyen ráközelítéssel összerakott dolgok SM csodadrótjait lazán beelőzhetik.
'In selected theatres only' természetesen.