Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jvc DLA-X5500B projektor eladó
Re: Jvc DLA-X5500B projektor eladó
A projektor már egy szimpatikus fórumtársunknál van. Sok kellemes mozis órát kívánok hozzá! 

Az utóbbi pár hétben volt egy kis időm, így kiszedtem a gépet a dobozból és elkezdtem rendesen megnézni és beállítani. Kapott egy teljes kalibrálást (33 lépcsős gamma és color) a JVC saját autocal szoftverével.
Berakok egy képet arról, hogy mit tud a 4k eshift 4. generációja is, ezt nem nagyon szokta senki megmutatni. Szerintem egészen jól megugorja. Natív 1080p-ben a kép penge éles, hála a teljesen motorosan állítható lens shift/focus/zoom-nak és a teljesen üvegből készült objektív rendszernek.
Elérhető lett a 3D kipróbálása is, egy új 3D RF transzmitter személyében. Szerencsére nem kell a méregdrága JVC 3D szemüvegeket megvenni hozzá, bármilyen szabványos RF szemüveggel működik, köztük a kb. 2000 eFt-ért beszerezhető Samsung szemüvegekkel is. Én speciel Epson szemüvegekkel próbáltam és hibátlan. (A transzmitter ára külön megbeszélés kérdése)
Összességében nagyon jó gép a JVC X5500, brutál feketékkel és gyönyörű színekkel. (A színek még élénkebbeknek tűnnek, amikor a fekete háttér mögöttük tényleg fekete
) A kalibrálhatósága különösen részletes, kb. mindent is be lehet állítani. HDR esetén már ez is tud Tone Mapping-ot, de sajnos itt még manuálisan kell beállítani. Mivel én HTPC madVR-el használom, így a Tone Mapping 100%-ig megoldva. De tudom prezentálni Zidoo-ról is, amiről natív 4k HDR jelet kap.
Olcsóbb nem lesz, ha nem kel el, akkor megtartom backup gépnek. Ha valaki rákíván és be szeretné tenni a karácsonyfa alá, akkor keressen privátban vagy telefonon bátran.
Berakok egy képet arról, hogy mit tud a 4k eshift 4. generációja is, ezt nem nagyon szokta senki megmutatni. Szerintem egészen jól megugorja. Natív 1080p-ben a kép penge éles, hála a teljesen motorosan állítható lens shift/focus/zoom-nak és a teljesen üvegből készült objektív rendszernek.
Elérhető lett a 3D kipróbálása is, egy új 3D RF transzmitter személyében. Szerencsére nem kell a méregdrága JVC 3D szemüvegeket megvenni hozzá, bármilyen szabványos RF szemüveggel működik, köztük a kb. 2000 eFt-ért beszerezhető Samsung szemüvegekkel is. Én speciel Epson szemüvegekkel próbáltam és hibátlan. (A transzmitter ára külön megbeszélés kérdése)
Összességében nagyon jó gép a JVC X5500, brutál feketékkel és gyönyörű színekkel. (A színek még élénkebbeknek tűnnek, amikor a fekete háttér mögöttük tényleg fekete

Olcsóbb nem lesz, ha nem kel el, akkor megtartom backup gépnek. Ha valaki rákíván és be szeretné tenni a karácsonyfa alá, akkor keressen privátban vagy telefonon bátran.

Karácsonyi akció! 430 eFt 

Árcsökkenés: 440eFt
Ez a gép már automatikusan felismeri a HDR jelet és átvált a HDR preset-re. Valamint tudja a JVC Auto Calibration funkciót, amihez a szoftver ingyenesen letölthető a JVC oldaláról. Így otthon a saját körülményeid között be tudod kalibrálni külső segítség nélkül.

Ez a gép már automatikusan felismeri a HDR jelet és átvált a HDR preset-re. Valamint tudja a JVC Auto Calibration funkciót, amihez a szoftver ingyenesen letölthető a JVC oldaláról. Így otthon a saját körülményeid között be tudod kalibrálni külső segítség nélkül.
Jvc DLA-X5500B projektor eladó
JVC DLA-X5500B projektor eladó hibátlan állapotban, tartozékaival, dobozában. A lámpában 928 óra van. Itt vettem a fórumon, de úgy alakult, hogy mégsem lesz rá szükség. Budapesten lakik és természetesen komoly vásárlási szándék esetén kipróbálható. Érdeklődni privátban vagy telefonon. 06209237482
Ára: 450eFt
Ára: 450eFt