Biztos csak a halál,de mi más tud még ilyet prudukálni a dc-én kívül?Az biztos hogy mindkét végfok búg ha megy a mosógép,de csak akkor mikor lassan forog a dob,ezt már kifüleltem.Lehet ekkor fűt is,nem tudom.istvan01 írta: ↑2024.12.27., pén. 10:41
Ha biztos vagy benne, hogy DC okozta trafó (toroid) búgást hallasz, akkor opció a DC blokkoló. De, mivel tapasztalatom szerint a DC blokkoló rontja, ronthatja a hangzást, ezért én nem tennék, ha zenében nem zavaró a búgás. Opció az is, "iszik vagy vezet" azaz zenél vagy mos. De ha mégis kell az DC blokkoló, akkor én inkább a mosógép elé tenném, a DC blokkoló ott is funkcionál. De, a mosógép teljes áramát kell átengedni a DC blokkolón, 2kW/10A vagy még több is lehet. Ahhoz pedig minimum 15-20A képességű blokkoló kell.
Ennél sokkal olcsóbb megoldás lenne, ha át tudnád rakni eltérő fázisra a hifit és mosógépet.

De köszi a javaslatot,konzultàlok egy villanyásszal,és áttetetem másik fázisra a mosógépet.Én is arra tippeltem hogy azonos fázison lehet a kettő,de nem nagy kaland ezen változtatni,így meg is teszem majd.