Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Integra DTR-60.6 9.2 / 11.2, 4K, Atmos, Tidal, DSD…
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
- Értékelés: 153
Re: Integra DTR-60.6 9.2 / 11.2, 4K, Atmos, Tidal, DSD…
Elkelte magát, köszi.
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
Az Onkyo prémium márkája
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
Kell a hely 250.000ft
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
Integra DTR-60.6 9.2 / 11.2, 4K, Atmos, Tidal, DSD…
Sziasztok!
Eladó a képeken látható, tartalék mozimhoz használt, Integra DTR-60.6 csúcsminőségű AV-erősítő, amely prémium kategóriás házimozi-élményt biztosít. Ez a 9.2 csatornás receiver a legmodernebb technológiákat kínálja, így tökéletes választás igényes zenerajongók és házimozi-rajongók számára.
Főbb jellemzők:
- Teljesítmény: 135 W / csatorna (8 ohm), amely garantálja a dinamikus, részletgazdag hangzást még nagy hangerőn is.
-THX Select2 Plus minősítés, amely mozi-szintű hangélményt biztosít otthon is.
-Dolby Atmos és DTS:X támogatás a térhatású hangzás érdekében.
-8 HDMI 2.0 bemenet és 3 kimenet, HDCP 2.2 támogatással, így gond nélkül csatlakoztathatod UHD TV-det, játékkonzoljaidat vagy más eszközeidet. HDR, HDR10
-HDBaseT technológia, amely lehetővé teszi a hosszabb kábelezést akár 100 méterig, a jeltovábbítás minőségének romlása nélkül.
-AccuEQ szoba-korrekciós rendszer, amely automatikusan beállítja a hangrendszert az optimális térhangzás érdekében.
Részletes technikai adatok a képek között.
További funkciók:
-Támogatott streaming szolgáltatások: Spotify, TIDAL, Pandora, TuneIn.
-192 kHz/32-bit TI Burr-Brown DAC minden csatornához, a kimagasló hangminőség érdekében.
-Többzónás kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több helyiségben is élvezhesd a zenét.
DSD 2.8 MHz (DSD64)
DSD 5.6 MHz (DSD128)
A DSD fájlokat lejátszhatod hálózati streaming-en keresztül, USB-n csatlakoztatott eszközről, vagy kompatibilis HDMI-forrásokról. Az eszköz TI Burr-Brown 192 kHz/32-bites DAC-okkal van felszerelve, amelyek kiválóan kezelik a nagy felbontású hangformátumokat, például a FLAC, ALAC, WAV, és a DSD fájlokat.
Az audiofil lejátszáshoz ez a receiver megfelelő választás lehet.
Állapot:
Az oldalán található karcok ezeket fotóztam, teteje, eleje, hátulja nem karcos.
Tartozékai: Táv, Tápkábel, Mikrofon
Nálam van Németországban, DPD-vel tudom küldeni, az eredeti doboza már nincs meg, de biztonságosra tudom csomagolni.
Ir.ár: 300.000Ft
Érdeklődni, további képeket kérni privát üzenetben lehet.
Eladó a képeken látható, tartalék mozimhoz használt, Integra DTR-60.6 csúcsminőségű AV-erősítő, amely prémium kategóriás házimozi-élményt biztosít. Ez a 9.2 csatornás receiver a legmodernebb technológiákat kínálja, így tökéletes választás igényes zenerajongók és házimozi-rajongók számára.
Főbb jellemzők:
- Teljesítmény: 135 W / csatorna (8 ohm), amely garantálja a dinamikus, részletgazdag hangzást még nagy hangerőn is.
-THX Select2 Plus minősítés, amely mozi-szintű hangélményt biztosít otthon is.
-Dolby Atmos és DTS:X támogatás a térhatású hangzás érdekében.
-8 HDMI 2.0 bemenet és 3 kimenet, HDCP 2.2 támogatással, így gond nélkül csatlakoztathatod UHD TV-det, játékkonzoljaidat vagy más eszközeidet. HDR, HDR10
-HDBaseT technológia, amely lehetővé teszi a hosszabb kábelezést akár 100 méterig, a jeltovábbítás minőségének romlása nélkül.
-AccuEQ szoba-korrekciós rendszer, amely automatikusan beállítja a hangrendszert az optimális térhangzás érdekében.
Részletes technikai adatok a képek között.
További funkciók:
-Támogatott streaming szolgáltatások: Spotify, TIDAL, Pandora, TuneIn.
-192 kHz/32-bit TI Burr-Brown DAC minden csatornához, a kimagasló hangminőség érdekében.
-Többzónás kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több helyiségben is élvezhesd a zenét.
DSD 2.8 MHz (DSD64)
DSD 5.6 MHz (DSD128)
A DSD fájlokat lejátszhatod hálózati streaming-en keresztül, USB-n csatlakoztatott eszközről, vagy kompatibilis HDMI-forrásokról. Az eszköz TI Burr-Brown 192 kHz/32-bites DAC-okkal van felszerelve, amelyek kiválóan kezelik a nagy felbontású hangformátumokat, például a FLAC, ALAC, WAV, és a DSD fájlokat.
Az audiofil lejátszáshoz ez a receiver megfelelő választás lehet.
Állapot:
Az oldalán található karcok ezeket fotóztam, teteje, eleje, hátulja nem karcos.
Tartozékai: Táv, Tápkábel, Mikrofon
Nálam van Németországban, DPD-vel tudom küldeni, az eredeti doboza már nincs meg, de biztonságosra tudom csomagolni.
Ir.ár: 300.000Ft
Érdeklődni, további képeket kérni privát üzenetben lehet.