Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2103

Re: Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Voyager »

sutemenyx írta:
2024.12.24., kedd 11:52
Sebesseg beallitasra kevesbe, wow meresre viszont szerintem nagyon is jo a teló. A sebesseg meg igazabol hillamindegy, hogy picit lassabb vagy gyorsabb-e.
Nincs ilyen opció.
A lehető legpontosabban kell mindent beállítani.

A korábban csatolt szoftver a nyávogás mérésére alkalmas.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Voyager 2024.12.24., kedd 12:11-kor.
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2871
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Sebesseg beallitasra kevesbe, wow meresre viszont szerintem nagyon is jo a teló. A sebesseg meg igazabol hillamindegy, hogy picit lassabb vagy gyorsabb-e.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

SoundMania írta:
2024.12.24., kedd 10:16
Stopper és számolás! Amennyi időt elbaxtál vele már azzal is kész lenne. Vehettél volna elő mérőlemezt 1kHz-el és frekit megmérni.
Nem 1kHz-en mérünk! 3 kHz vagy 3,15 kHz, WRMS vagy DIN szabvány szerint.
ui: bocsánat ez a nyávogás mérésére alkalmas.

Képkivágás.PNG
Képkivágás.PNG (27.07 KiB) Megtekintve 456 alkalommal
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Voyager 2024.12.24., kedd 12:09-kor.

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Big írta:
2024.12.24., kedd 07:39
sutemenyx írta:
2024.12.24., kedd 01:48
Elkepzelheto, hogy telefononkent valtozo a pontossag.
Valami ilyesmire gondolok, de nem is értem mi a francnak kezdtem el egyáltalán méricskélni.................... :smile51: . A beteg hifista agy! :angry: . Javításon esett át a lemezjátszó tápom, gondoltam leellenőrzöm.............természetesen semmi baj vele, át dugtam a fali aljzatba a lemezjátszót ott is ugyan azt méri, tehát nem a táppal van a baj. Pár dolgot megmérek még, végére járok ennek a hülyeségnek. :rolleyes:
Robikám!
Ezek a telefonos mérések, legfeljebb csak becsléshez jók. Vagy még arra sem. A műszereket és a mérőlemezeket nem lehet megkerülni.

Windows W&F Application WFGUI
http://www.ant-audio.co.uk/index.php?ca ... ry=library

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4316
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

SoundMania írta:
2024.12.24., kedd 10:16

Stopper és számolás! Amennyi időt elbaxtál vele már azzal is kész lenne. Vehettél volna elő mérőlemezt 1kHz-el és frekit megmérni. Szerintem akár még app-al is....
:)
az lesz... számolok... még a végén kiderül, hogy az analóg módszerek működnek... :smile51:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2024.12.23., hétf. 22:57
Big írta:
2024.12.23., hétf. 21:16

Aki használ esetleg telefonos sebességmérőt a lemezjátszójához, nem tapasztalt olyat, hogy hülyeséget mér? :rolleyes:
Az ingadozást érthető okokból nem tudtam ellenőrizni, de a sebességmérést igen.
Az hajszál pontosnak tűnt, többször leelenőríztem számolással/stopperral.
ez melyik app?
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1183

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

revox írta:
2024.12.24., kedd 09:54
Big írta:
sutemenyx írta:
Valami ilyesmire gondolok, de nem is értem mi a francnak kezdtem el egyáltalán méricskélni.................... :smile51: . A beteg hifista agy! :angry: . Javításon esett át a lemezjátszó tápom, gondoltam leellenőrzöm.............természetesen semmi baj vele, át dugtam a fali aljzatba a lemezjátszót ott is ugyan azt méri, tehát nem a táppal van a baj. Pár dolgot megmérek még, végére járok ennek a hülyeségnek. :rolleyes:
lehet én vagyok a ludas, amikor beszéltünk priviben és említettem, hogy az ugyanolyan tápommal kicsit lassab a fordulat. azóta megvannak a trimmerpotik és beállítottam, de azóta én is csak vakarom a fejem :smile51: :smile51: :smile51:
letöltöttem 2 appot is. az egyik lemezjátszón, ami az etalon volt, 33,5-öt mért a telefon, amikor a szobalámpa 50Hz-ére a sablon vonalai állnak, mint a cövek... fogtam egy másik appot, azzal még többet mért( ez van Neked, amit betették. a wow) Beszéltem itt egy guruval, hogy akkor, most minek higgyek, amira javasolta egy stroblszkóp app letöltését, mert a hálózati 50Hz nem megbízható. gondoltam heuréka, de az még borzalmasabb lett. 33as fordulaton az app strobijára a 45ös vonalak álltak mozdulatlanul :D
a xarakodás eredménye, hogy így legalább a jól beállítottat is sikerült elállítanom. Ami a necces. hogy a sablonnal a 33 esetén a 33,30 és a 33,50 esetén (telefonos mérés) is állnak a vonalak, annyira kicsi a difi. Aztán a másik lemezjátszón, aminek Karma(pointe) tápja van, ahányszor elindítom,mást mér (a vonalak állnak).
summázva, az appok nem pontosak. két telefonon a két app ugyanúgy mást mér. a stroboazkóp app még ennyire se jó, de a hálózati 50Hz se megbízható, ráadásul nem mutat ki nagyon kicsi eltérést. Megszámolni lehetetlen az 1/3-ot. Aztán tegyük hozzá. hogy amikor beállítottam a fordulatot, amint felkerült a lemez és arra a tű, kifejt minimális fékezőerőt és ugyanaz a beállítás appal mérve 33,38 üresen, 33,30 tűvel terhelve...

gondolkodok, hogy a Karma tápra valahogy applikálni kellene két tekerentyűt, hogy bedobozolva, a helyére téve lehessen finomítani. a másik táp legalább ilyen, menet közben tudom állítgatni.

de ez egy ördögi kör és a pontatlan mérések, ha ezt lehet annak nevezni, el is veszik a kedvem a lemezezéstől :D hallani nem igazán lehet a párszázados eltérést, de baxxa az ember agyát :D

akinek van tuti tippje, én is szívesen veszem...
Stopper és számolás! Amennyi időt elbaxtál vele már azzal is kész lenne. Vehettél volna elő mérőlemezt 1kHz-el és frekit megmérni. Szerintem akár még app-al is....
:)

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Big írta:
sutemenyx írta:
lehet én vagyok a ludas, amikor beszéltünk priviben és említettem, hogy az ugyanolyan tápommal kicsit lassab a fordulat. azóta megvannak a trimmerpotik és beállítottam, de azóta én is csak vakarom a fejem :smile51: :smile51: :smile51:
letöltöttem 2 appot is. az egyik lemezjátszón, ami az etalon volt, 33,5-öt mért a telefon, amikor a szobalámpa 50Hz-ére a sablon vonalai állnak, mint a cövek... fogtam egy másik appot, azzal még többet mért( ez van Neked, amit betették. a wow) Beszéltem itt egy guruval, hogy akkor, most minek higgyek, amira javasolta egy stroblszkóp app letöltését, mert a hálózati 50Hz nem megbízható. gondoltam heuréka, de az még borzalmasabb lett. 33as fordulaton az app strobijára a 45ös vonalak álltak mozdulatlanul :D
a xarakodás eredménye, hogy így legalább a jól beállítottat is sikerült elállítanom. Ami a necces. hogy a sablonnal a 33 esetén a 33,30 és a 33,50 esetén (telefonos mérés) is állnak a vonalak, annyira kicsi a difi. Aztán a másik lemezjátszón, aminek Karma(pointe) tápja van, ahányszor elindítom,mást mér (a vonalak állnak).
summázva, az appok nem pontosak. két telefonon a két app ugyanúgy mást mér. a stroboazkóp app még ennyire se jó, de a hálózati 50Hz se megbízható, ráadásul nem mutat ki nagyon kicsi eltérést. Megszámolni lehetetlen az 1/3-ot. Aztán tegyük hozzá. hogy amikor beállítottam a fordulatot, amint felkerült a lemez és arra a tű, kifejt minimális fékezőerőt és ugyanaz a beállítás appal mérve 33,38 üresen, 33,30 tűvel terhelve...

gondolkodok, hogy a Karma tápra valahogy applikálni kellene két tekerentyűt, hogy bedobozolva, a helyére téve lehessen finomítani. a másik táp legalább ilyen, menet közben tudom állítgatni.

de ez egy ördögi kör és a pontatlan mérések, ha ezt lehet annak nevezni, el is veszik a kedvem a lemezezéstől :D hallani nem igazán lehet a párszázados eltérést, de baxxa az ember agyát :D

akinek van tuti tippje, én is szívesen veszem...
halfnote.hu

audiomeca
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 99

Hozzászólás Szerző: audiomeca »

...elméletileg majd a J1=in,Kuzma=out

Nem csak elmeletileg :D
LP: Audiomeca J1/SL5 + Koetsu Rosewood Longbody Prototype + Stevens & Billington TX-103 Silver
Phono: MCRIAA by TJ
Tuner: Sequerra Model 1
CD: Philips CD100 Trial Run no NFB mod by TJ;
Erősítő: Marantz 7T V-FET mod by TJ & Hitachi HMA-8300 V-FET mod by TJ
Hangfal: Ohm F & Townshend MST

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 755
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Big »

sutemenyx írta:
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2871
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

Big
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2024.12.23., hétf. 22:57
Big írta:

Aki használ esetleg telefonos sebességmérőt a lemezjátszójához, nem tapasztalt olyat, hogy hülyeséget mér? :rolleyes:
Nálam a sebességgel van gond. 3 perc 100 +1/3 fordulat, stroboszkóp épp hogy halad előre, ok siet egy minimálisat, de a telefon 35,56-ot mér. gondolkodik.gif
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1321

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

Big írta:

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2477

Hozzászólás Szerző: supravox »

dixie-chicken írta:
2024.12.23., hétf. 17:34
a "legnagyobb" Clearaudio MM is..
Az tán most is megvan.
Csak kitört a tűje.
ha meg akarod gógyitani, nézz körül az AT cseretűk kinálatában...AT120 csertű lett befaragva a Wood Ebony-ba a haveromnál...egy kis kézimunka csak:oldalcsipőfogó,finom reszellő segitségével le kell csupaszitani a felesleges "keretet"...

youtu.be/3XJHed0uJkw
Köszi de már régen elengedtem.
Nem érdemli meg,hogy feltámasszam.
Ha valaki el szeretne vele bíbelődni szívesen nekiadom.
Amúgy egy félmillás MM hangszedő.
De a harmadárú MoFi kenterbe verte.
Amúgy hálás vagyok annak a gyereknek aki kitörte a tűt mert lehet sose lett volna MoFim.
És Nekd se😀😀😀😀
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Big
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Tisztelt hobbitársak!
A számolásos és a stroboszkópossal összevetve igen nagy eltéréssel dolgozik, szóval sz@rul mér. Lehet csak telefon adottság nálam, de ha valaki találkozott ilyennel jelezze. Köszönöm!
Én most ezt használtam, de másik app-ot is próbáltam, de ugyan az az eredmény. :rolleyes:
Névtelen.jpg

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2638

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

a "legnagyobb" Clearaudio MM is..
Az tán most is megvan.
Csak kitört a tűje.
ha meg akarod gógyitani, nézz körül az AT cseretűk kinálatában...AT120 csertű lett befaragva a Wood Ebony-ba a haveromnál...egy kis kézimunka csak:oldalcsipőfogó,finom reszellő segitségével le kell csupaszitani a felesleges "keretet"...

youtu.be/3XJHed0uJkw
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1321

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

KLajos írta:
2024.12.23., hétf. 14:19

Ez komoly? Több mint 6 kiló ólmot tartasz a lakásban? 😳
Nem a leghasznosabb légfrissítő. De te tudod.
Van az 15 is, de nem nyalogatom egyiket sem. :D :ohnoohnoohno:
Mesélnél az ólom kipárolgásáról ? kocka.gif
Lássuk mi történne, ha ezek az ólomalkatrészek nem lennének minimum 3 réteg zománcfesték alatt és érné is őket a levegő. gondolkodik.gif
Még rágondolni is borzalom... uvegajto.gif

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1183

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

zoli73 írta:
2024.12.23., hétf. 13:20
tunerman írta:
2024.12.23., hétf. 11:35
zoli73
Csak a lesajnálás, degradálás megy, segítség semmi. Ez szomorú./i]

Ezt annak a nicknek a hozzászólásaira írtad aki szerint a Lurne J1:" A fostalicska kifejezés se áll messze a valóságtól...", meg "a Kuzma futómű sajnos elég egy szánalmas valami"...
(Még mindig meglepődöm, amikor a Nagy Magyar Alföldön ilyen szinten meghaladják és minősitik a nemzetközi piacon jelenlévő termékeket.)
TJ.

Igen, vállalom, ezt én irtam!
Pont nem érdekel, hogy Ki, mit tart "fostalicskának", és mit nem.
Nem ez miatt értékeltem pozitívan a kommentjét, hanem azért mert nekem sem tetszik ez a saját szaktudásunkkal, tapasztalatunkkal való melldöngetéssel megtámogatott, mások lenézése. Azt sem értem, hogy bárki, mi alapján helyezi a szaktudását, tapasztalatát, másoké fölé?
Én készséggel elfogadom, hogy Te sokakal ellentétben pontosan be tudod állítani a J1-et, de nagyon úgy néz ki, hogy ezt a tudást nem akarod átadni, mert folyton csak azt dörgölöd itt mindenki órra alá, hogy nem ért semmihez, de Te igen. Ezzel senki sincs kisegítve, és ez az, amit nagyon szomorúnak, és érthetetlennek tartok.
Jól ismerven Supravox-ot, én el tudom képzelni róla, hogy annak idején jól be tudta állítani a saját J1-ét(nyilván nem olyan precízen mint Te), de látva, hogy már jó néhány éve milyen lemezjátszókkal találta meg a számitásait, biztosan nem a J1 rossz beállítása miatt pártolt el tőle.

Hát ezt őnála pont nem tudhatjuk.... :)

KLajos
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 65

Hozzászólás Szerző: KLajos »

Rock60 írta:
2024.12.23., hétf. 11:18

Nézzük csak a házi feladatot... :napsut:

Három darab szilikon-olaj csillapítású támasztó elem a sub chassis alatt.
10 kg-os gipsz-ólom keverékű sub sassis.
9 kg - os aluminium héjba integrált ólom/bitumen/gipsz szendvics szerkezetű tányér.
3 kg - os ólomtömbbe ágyazott motor.
3 kg - os ólomtömbbe integrált ellentengely.
2.8 kg - os, HDF - ből és keményfából készített, 5 darab sorbothan félgömbön álló alváz. / Jobb, mint ha tüskén állna, kipróbáltam./
Menetes leszorító.

Nincsen lötyögés, kóválygás, van csillapítás, csak ne kelljen arrébb tenni. :D

Mondjuk, amíg nem volt, tökéletesen elégedett voltam a másik angol szíjas szerkezettel, a Heybrook TT2 - vel is... :smile53:
Ez komoly? Több mint 6 kiló ólmot tartasz a lakásban? 😳

Nem a leghasznosabb légfrissítő. De te tudod.

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2729

Hozzászólás Szerző: tunerman »

A kommented, amiben 7 beállitási pontra hivatkozol, az nem segitség, hanem csak még jobban növeli a bizonytalanságot azok fejében, akiknek esetleg szükségük volna a segítségre.

Szerintem az AVX pü. rendszere normálisan működik.
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-X MK3

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3170

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

tunerman írta:
2024.12.23., hétf. 13:34
[iÉn készséggel elfogadom, hogy Te sokakal ellentétben pontosan be tudod állítani a J1-et, de nagyon úgy néz ki, hogy ezt a tudást nem akarod átadni,.. [/i]
viewtopic.php?f=4&t=4306&start=50

Úgy látom nehéz a megértése az általam beìrt hozzászólásnak:
" PS: Ha valaki tudni akarja a beállìtását, az keressen meg pü-ben."
TJ.
Ahogy látom, az idézésedből(két oldallal korábban), a téma már elhaladt a J1 beállítása mellett, de Te vagy az, aki folyton feszegeti, visszahozza. Ez számomra csak azt bizonyítja, hogy még mindig nem tudtad magad túltenni azon, hogy a számodra szentgrálként magasztalt lemezjátszó, esetleg valakinek nem tetszett. Van ez így, ez egy ilyen szakma.
A kommented, amiben 7 beállitási pontra hivatkozol, az nem segitség, hanem csak még jobban növeli a bizonytalanságot azok fejében, akiknek esetleg szükségük volna a segítségre.

Részemről kiszállok, mert csak felületesen érdekel a téma, ezért sem szóltam hozzá eddig, de muszáj voltam, mert idecitáltál egy mondatot tőlem, amit sikerült is félreértened. szia.gif
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2729

Hozzászólás Szerző: tunerman »

[iÉn készséggel elfogadom, hogy Te sokakal ellentétben pontosan be tudod állítani a J1-et, de nagyon úgy néz ki, hogy ezt a tudást nem akarod átadni,.. [/i]
viewtopic.php?f=4&t=4306&start=50

Úgy látom nehéz a megértése az általam beìrt hozzászólásnak:
" PS: Ha valaki tudni akarja a beállìtását, az keressen meg pü-ben."
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-X MK3

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3170

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

tunerman írta:
zoli73
Csak a lesajnálás, degradálás megy, segítség semmi. Ez szomorú./i]

Ezt annak a nicknek a hozzászólásaira írtad aki szerint a Lurne J1:" A fostalicska kifejezés se áll messze a valóságtól...", meg "a Kuzma futómű sajnos elég egy szánalmas valami"...
(Még mindig meglepődöm, amikor a Nagy Magyar Alföldön ilyen szinten meghaladják és minősitik a nemzetközi piacon jelenlévő termékeket.)
TJ.

Igen, vállalom, ezt én irtam!
Pont nem érdekel, hogy Ki, mit tart "fostalicskának", és mit nem.
Nem ez miatt értékeltem pozitívan a kommentjét, hanem azért mert nekem sem tetszik ez a saját szaktudásunkkal, tapasztalatunkkal való melldöngetéssel megtámogatott, mások lenézése. Azt sem értem, hogy bárki, mi alapján helyezi a szaktudását, tapasztalatát, másoké fölé?
Én készséggel elfogadom, hogy Te sokakal ellentétben pontosan be tudod állítani a J1-et, de nagyon úgy néz ki, hogy ezt a tudást nem akarod átadni, mert folyton csak azt dörgölöd itt mindenki órra alá, hogy nem ért semmihez, de Te igen. Ezzel senki sincs kisegítve, és ez az, amit nagyon szomorúnak, és érthetetlennek tartok.
Jól ismerven Supravox-ot, én el tudom képzelni róla, hogy annak idején jól be tudta állítani a saját J1-ét(nyilván nem olyan precízen mint Te), de látva, hogy már jó néhány éve milyen lemezjátszókkal találta meg a számitásait, biztosan nem a J1 rossz beállítása miatt pártolt el tőle.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

tunerman írta:
zoli73
Csak a lesajnálás, degradálás megy, segítség semmi. Ez szomorú.
TJ.
Miért? Hol kell élni ahhoz, hogy megengedtessék valakinek a véleménynyilvánítás?
Ne vicceljünk már!

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2638

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

supravox írta:
2024.12.23., hétf. 10:11
dixie-chicken írta:
2024.12.23., hétf. 09:22
supravox írta:
2024.12.23., hétf. 08:31

Na ez érdekelne,hogy micsoda
Wilson Maxx3,VAIC 52b végfokok,Jadis CD futómű,Lampizator G7,DHT DIY előfok (anyagárban ez kb 2MHUF volt),Goertz AG kábelezés...van egy 2 karos,SD upgrade,duplatányéros Kuzma StabiS,Stogi Ref,Benz Gullwing, ehez van egy most nem jut eszembe mi a gyártó neve,amerikai csöves phono,a másik kar egy Mozart 12",Clearadio vlmilyen Wood sorozathoz tartozó MM,Pointe Analogia V...elméletileg majd a J1=in,Kuzma=out

:smile49:
Innen a távolból nem vauznék bele csak kicsit😀
Az a Kuzma futómű sajnos elég egy szánalmas valami,a Clearaudio MM szintén,egyszerűen nem ebbe a rendszerbe való.
Öö... ilyen Kuzmám is volt meg a "legnagyobb" Clearaudio MM is..
Az tán most is megvan.
Csak kitört a tűje.
Szerencsére😀
ahogy irtam,99% a J1=in,Kuzma=out...de work in progress ahogy mondanák a J1-en,és jól haladnak a dolgok,most beszéltem cimbivel :smile32:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”